thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
...
τελευταια ανταποκριση απο την βροχερή αποψε Βαρκελώνη...
Το κερασακι της τουρτας ηταν μια μουσικοχορευτική παράσταση στο Palau de la Musica!
OPERAYFLAMENCO λεγοταν το εργο, ενα πάντρεμα οπερας και φλαμένγκο!
Ενδιαφέρον το πείραμα... με το φλαμένγκο να ειναι ο απολυτος αρχοντας!!!
Η πόλη αδεια και ερημωμενη, φαινομενικά.
Και λογω βροχής ολοι κλεισμένοι σε μπαράκια και μαγαζάκια που βλεπουν το "ελ κλάσικο".
μπαρτσα κοντρα στην ρεαλ μαδριτης για τις μη γνωρίζουσες!
Πριν απο το παλατι μια βολτα στην αγορα γυρω απο την πλατεια της καταλωνιας για τα τελευταια ψωνια, αναμνηστικά και μη!!! Η πιστωτική ...αναστέναξε λιγάκι,,, αλλα δεν φταίει αυτή, η Βαρκελώνη φταίει!!!
Α, και ηταν η πρωτη βραδυα και φορά που βγηκα εξω χωρις την φωτογραφική μηχανή...
Δεν αντεξα αλλο να φωτογραφίζω... Πρωτη φορά στα χρονικά που μου συμβαινει, να μην μπορώ αλλο να φωτογραφίσω θεματα, θεάματα και ομορφα πράγματα!!!
Τα αφησα ξανα για την επόμενη φορά, που θα είναι συντομα, θελω να ελπίζω!!!
Aυριο πρωι πρωι στο Ελ Πρατ θα μαζευω τα συντρίμμια μου εκ Βαρκελώνης,,, !!! και στο Ελ Βενιζέλος θα τα ξανασκορπίσω!
buena nit!!!
τελευταια ανταποκριση απο την βροχερή αποψε Βαρκελώνη...
Το κερασακι της τουρτας ηταν μια μουσικοχορευτική παράσταση στο Palau de la Musica!
OPERAYFLAMENCO λεγοταν το εργο, ενα πάντρεμα οπερας και φλαμένγκο!
Ενδιαφέρον το πείραμα... με το φλαμένγκο να ειναι ο απολυτος αρχοντας!!!
Η πόλη αδεια και ερημωμενη, φαινομενικά.
Και λογω βροχής ολοι κλεισμένοι σε μπαράκια και μαγαζάκια που βλεπουν το "ελ κλάσικο".
μπαρτσα κοντρα στην ρεαλ μαδριτης για τις μη γνωρίζουσες!
Πριν απο το παλατι μια βολτα στην αγορα γυρω απο την πλατεια της καταλωνιας για τα τελευταια ψωνια, αναμνηστικά και μη!!! Η πιστωτική ...αναστέναξε λιγάκι,,, αλλα δεν φταίει αυτή, η Βαρκελώνη φταίει!!!
Α, και ηταν η πρωτη βραδυα και φορά που βγηκα εξω χωρις την φωτογραφική μηχανή...
Δεν αντεξα αλλο να φωτογραφίζω... Πρωτη φορά στα χρονικά που μου συμβαινει, να μην μπορώ αλλο να φωτογραφίσω θεματα, θεάματα και ομορφα πράγματα!!!
Τα αφησα ξανα για την επόμενη φορά, που θα είναι συντομα, θελω να ελπίζω!!!
Aυριο πρωι πρωι στο Ελ Πρατ θα μαζευω τα συντρίμμια μου εκ Βαρκελώνης,,, !!! και στο Ελ Βενιζέλος θα τα ξανασκορπίσω!
buena nit!!!