Ευαγγελία... θα στρωθώ..κι εγώ πίσω από ένα γραφείο είμαι ο έρμος και πήζω...
Θάνο... στρώσου και γράψε μας! Όσον αφορά το παλάτι της μουσικής που αναφέρεις...αχ...τέλειο! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και κάποιες φωτό (ας μου εξηγήσει κάποιος πως)
και εγω θεωρησα οταν βρεθηκα στο palau de musica catalana οτι βρισκομουν μπροστα στον ναο της μουσικης.επισης δεν μπορεσαμε να αντισταθουμε και στο εστιατοριο που βρισκοταν στο εσωτερικο... θανο, νομιζω οτι συμφωνεις και εσυ
στο εσωτερικο του, στο ισογειο, λειτουργει ενα εστιατοριο τις ωρες που ειναι ανοικτο το palau!! δεν εχει τεραστια ποικιλια απο φαγητα, αλλα μονο και μονο που βρισκεσαι σε εναν τετοιο αξιοθαυμαστο χωρο αρκει!!! μπορεις να απολαυσεις απο εναν καφε μεχρι και φαγητο
Νομίζω το έχω τραβηγμένο σε μια από τις φωτογραφίες μου. Εννοείς αυτό που είναι με την τζαμαρία γύρω γύρω, σωστά; Καλά... εγώ τα μπερδεύω βέβαια κιόλας, αλλά θα μου πείτε όπου διαπιστώσετε κάποιο λάθος, ε; :roll:
στο εν λογω εστιατόριο καταφερα και εβγαλα τις μοναδικες εσωτερικου χωρου φωτογραφιες από το παλάτι, πριν ερθει ενας κυριος και μου εδειξε τη σχετικη πινακίδα οτι απαγορευεται το φωτογραφιζειν...
ευαγγελία η φωτο που ανεβασες εσυ την εβγαλες η ειναι απο αλλου;
νομιζω οτι αυτη η πανδαισια χρωματων ειναι μοναδική!!!
αυτο που βλεπουμε συμβολιζει τον ηλιο μας ειπανε! Η μαμα φυση πανταχου παρουσα στην Βαρκελώνη και στα κτιρια της!
Υ.Γ.: 1) η καρτα μνημης αρχιζει και τελειώνει και εμειναν αλλες 2 μερες! Με βλεπω να πηγαινω στα Κορτ Ινγκλες για νεα προμηθεια αποθηκευτικού χωρου. Παντως το υλικο που εχω συγκεντρωσει, φωτο και βιντεακια, χρειαζεται τουλαχιστον 1 εξαμηνο για να το επεξεργαστω οπως το θελω!
2) περιμενω ακομη πμ για κανεναν καλό Βαρκελωνογιατρο!
3) Eπιτέλους ηλιος. Μετά απο 3 μέρες και 3 νύχτες εθεάθη ο μεσογειακος λατρεμένος ήλιος πανω απο τον βαρκελωνεζικο ουρανό !
στα συντριβάνια σου, στα χρωματα σου, στα αγαλματα σου, στα κτίρια σου, στις λεωφόρους σου, στα καταστήματα σου, στις παραλίες σου, στους πεζόδρομούς σου, στα φαγητά σου, στις εκκλησίες σου, στις αρένες σου, στις ιδιυφυίες σου, στους καλλιτεχνες σου, στους αρχιτέκτονές σου,στις ράμπλες σου, στα τελεφερίκ σου, στα ποδήλατά σου, στα τραμ σου, στα τρένα σου, στα κοκτέιλ σου, στα μπαράκια σου, στα ξενοδοχεία σου, στα πλοία σου....