• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αίγυπτος Αίγυπτος / Για αλλού κινήσαμε να πάμε κι αλλού η ζωή μας πάει!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ευχαριστώ κορίτσια και χαρά στο κουράγιο σας να διαβάζετε αυτές τις ψείρες.
¨Όλα τα λεφτα η περιγραφή του κελεμπιοπάζαρου..
Για τις ψείρες σου υπάρχει αντίδοτο.
"Ctrl+" το φθειροκτόνο του PC.

varioAthens

Member
Η Αίγυπτος ήταν όνειρο ζωής για μένα καθόλη τη διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων! Αξιώθηκα να πάω με το που τελείωσα το λύκειο και με συγκινεί πολύ να διαβάζω την αφήγησή σου γιατί ξαναθυμάμαι το δέος που μου προκάλεσαν όλοι αυτοί οι ναοί που περιγράφεις....και γενικά όλη η Αίγυπτος.....
Ήμαστε, δε, τυχεροί γιατί είχαμε έναν ξεναγό αρχαιολόγο-αιγυπτιολόγο ο οποίος μας έδινε απίστευτες πληροφορίες...μέχρι και ιερογλυφικά μας μάθαινε......

Πάντως να επαναλάβω: χαρά στο κουράγιο σου που στο καπάκι της επιστροφής σου από την Ασία (και τι επιστροφή? άρον άρον), βρήκες τη διάθεση να οργανώσεις το επόμενό σου ταξίδι.....Μπράβο! Και χαίρομαι που πέρασες, όπως φαίνεται, όμορφα!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Μπράβο Έρση!
Και έλεγα να αφήσω εκτός την κρουαζιέρα στο Νείλο!
Αλλά με αυτά που διαβάζω μπαίνω σε πολύ μεγάλο πειρασμό!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Θέλω κι εγώ κρουαζιέρα! Στο Νείλο! Με μασάζ! Από τα χεράκια του Ισαάκ! Φορώντας κελεμπία!:clap::clap::clap:

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Έρση μου φαίνεται ότι σε ..ματιάσανε τελικά.Όμως είσαστε φοβεροί που τίποτα δεν σας χάλασε στο τέλος ...Σας θαύμασα...Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια.....Εγώ πότε θα πάω στην Αίγυπτο???

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Θέλω κι εγώ κρουαζιέρα! Στο Νείλο! Με μασάζ! Από τα χεράκια του Ισαάκ! Φορώντας κελεμπία!:clap::clap::clap:
Καλη μου Ροζα μασαζ θα κανεις με το βρακι σου και οχι φορωντας κελεμπια. Μιλαμε για ολοσωμο μασαζ. Και το καταευχαριστηθηκα. Οποτε υπαρχει και ενα μικρο θεμα οταν μας προσπερνουσαν τα αλλα πλοια η προσπερνουσαμε εμεις. Και ηταν και πολλα γιατι βιαζοντουσαν να φτασουν γρηγορα στο φραγμα της Εσνα. Ουτε ραλλι του Νειλου να γινοταν. Αλλα αυτος δεν ηταν λογος για να μην ειναι ανεβασμενες οι κουρτινες. Ολοι οι ναυτες των αλλων πλοιων, οσοι τουλαχιστον επαιρναν χαμπαρι τη σκηνη, σφυριζαν, χειροκροτουσαν, ζητοκραυγαζαν, αλλαλαζαν με εκεινη την χαρακτηριστικη κραυγη και ουρλιαζαν παραινεσεις στον ταλαιπωρο Ισαακ τις οποιες και δεν καταλαβαινα φυσικα, αλλα εφτανε να δω το βαθυ κοκκινισμα στην μελαχρινη επιδερμιδα του Ισαακ για να αντιληφθω το περιεχομενο τους.
- Κυρια, να μην κατεβασουμε την κουρτινα; Μας βλεπουν ολοι.
- Γιατι, βρε Ισαακ, κανουμε κατι κακο;
Ρωτησα ταχα μου αθωα, ξεροντας πολυ καλα οτι τοση γυμνη σαρκα σε μουσουλαμνικη χωρα ειναι ενα θεμα. Ο Ισαακ εγινε βαθυ μελιτζανης.
-Ποιος τους ειπε να κοιτανε μεσα σε ξενες καμπινες; προσθεσα
-Οπως επιθυμειτε κυρια
Και το μασαζ συνεχιζοταν καθως και τα κατα καιρους σφυριγματα με τον Ισαακ σε χρωματικη γκαμα κοκκινη εως μωβ. Οταν γυρισα ανασκελα, ειπαμε ολοσωμο μασαζ εκανα, ο καημενος δεν αντεξε πια:" Τωρα που δε βλεπετε τη θεα εξω ας κατεβασουμε την κουρτινα" ειπε. Και το εκανε, χωρις να περιμενει αλλο την αδεια μου.
Και θελω να τονισω οτι στην Αιγυπτο θα επρεπε να μενω: τα παραπανισια κιλα μου ( οσα εν γενει εχω και οσα απεκτησα πανω στο κρουαζιεροπλοιο) μαλλον προσον ηταν παρα μειονεκτημα, για τον ανδρικο πληθυσμο της χωρας. Mashallah!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Τελικά αυτή η κρουαζιέρα μας βγαίνει υπέρ το δέον αισθησιακή!...Οι μαρμάρινες μπανιέρες, γεμάτες μέλι και γάλα, περιλαμβάνονται στην τιμή, ή πρέπει να πληρώσεις κατιτίς παραπάνω..???;)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τελικά αυτή η κρουαζιέρα μας βγαίνει υπέρ το δέον αισθησιακή!...Οι μαρμάρινες μπανιέρες, γεμάτες μέλι και γάλα, περιλαμβάνονται στην τιμή, ή πρέπει να πληρώσεις κατιτίς παραπάνω..???;)
Δεν γνωριζω γιατι απεφυγα να δοκιμασω τετοιες κλεοπατριες ακολασιες σε λουτρα. Βλεπεις, φοβηθηκα, μετα απο εκεινο το καζο με την τουαλετα στο Λουξορ, οτι υπηρχε η περιπτωση να βγω απο μια τετοια μπανιερα τηγανιτη ως γεμιση σε κρεπες. Αρκετα αλλωστε με τα μελια, τις μαρμελαδες, τους λουκουμαδες, τις ταρτες, τις μπουγατσες, τις τηγανιτες, τις διπλες, τα παστακια, τις πιτες τις γλυκες, τα κεικ, τα κρουασαν, τα τσουρεκια, τα ντονατς, τις κρεμες, τις πουτιγγες, τα ρυζογαλα, και ολα τα σιροπιαστα του κοσμου, καθως και τα γαλατα τα λευκα, τα σοκολατουχα, τα ζαχαρουχα κλπ που εβλεπα (και προσπαθουσα να μην τα τρωω ολα) καθε μερα με το πρωινο μου, οχι να τα βρισκω και στη μπανιερα μου! Δε θα χωρουσα να περναω απο τις πορτες στο τελος, ετσι οπως ενεδιδα και αφεθηκα να ενδιδω σε τοσους γευστικους πειρασμους.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:haha::haha::haha: Βρε τι επαθε ο Ισαακ!! Απολαυστικοτατο αρθρο! Και ποσες φορες εχουμε πει με φιλη να παμε για λιγες μερουλες - παραλιακα που αλλου?:lol: - στην Ερυθρα για υποβρυχιες καταστασεις. Αλλα με αυτα που διαβαζω , ενα κελεμπιοπαζαρο και ενα μασαζ πρεπει να μπουν στο προγραμμα!! Συνεχεια παρακαλω :clap:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
μπραβο Ερση που μας εδωσες και σημερα τη δοση μας ... :lol:
τι ωραια αφηγηση ειναι αυτη !!!

οσο για τη γραμματοσειρα ,κανω πολλα γελια ...
πριν λιγο με την ιστορια τηs lullu εβγαλα τα γυαλια ,τωρα με τη δικη σου τα ξαναφορεσα :haha:

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Και την ειχα σε λιγοτερη υποληψη την Αιγυπτο... θα το ξαναδω τωρα το θεματακι για κανενα ταξιδακι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom