¨Όλα τα λεφτα η περιγραφή του κελεμπιοπάζαρου..Ευχαριστώ κορίτσια και χαρά στο κουράγιο σας να διαβάζετε αυτές τις ψείρες.
Καλη μου Ροζα μασαζ θα κανεις με το βρακι σου και οχι φορωντας κελεμπια. Μιλαμε για ολοσωμο μασαζ. Και το καταευχαριστηθηκα. Οποτε υπαρχει και ενα μικρο θεμα οταν μας προσπερνουσαν τα αλλα πλοια η προσπερνουσαμε εμεις. Και ηταν και πολλα γιατι βιαζοντουσαν να φτασουν γρηγορα στο φραγμα της Εσνα. Ουτε ραλλι του Νειλου να γινοταν. Αλλα αυτος δεν ηταν λογος για να μην ειναι ανεβασμενες οι κουρτινες. Ολοι οι ναυτες των αλλων πλοιων, οσοι τουλαχιστον επαιρναν χαμπαρι τη σκηνη, σφυριζαν, χειροκροτουσαν, ζητοκραυγαζαν, αλλαλαζαν με εκεινη την χαρακτηριστικη κραυγη και ουρλιαζαν παραινεσεις στον ταλαιπωρο Ισαακ τις οποιες και δεν καταλαβαινα φυσικα, αλλα εφτανε να δω το βαθυ κοκκινισμα στην μελαχρινη επιδερμιδα του Ισαακ για να αντιληφθω το περιεχομενο τους.Θέλω κι εγώ κρουαζιέρα! Στο Νείλο! Με μασάζ! Από τα χεράκια του Ισαάκ! Φορώντας κελεμπία!
Δεν γνωριζω γιατι απεφυγα να δοκιμασω τετοιες κλεοπατριες ακολασιες σε λουτρα. Βλεπεις, φοβηθηκα, μετα απο εκεινο το καζο με την τουαλετα στο Λουξορ, οτι υπηρχε η περιπτωση να βγω απο μια τετοια μπανιερα τηγανιτη ως γεμιση σε κρεπες. Αρκετα αλλωστε με τα μελια, τις μαρμελαδες, τους λουκουμαδες, τις ταρτες, τις μπουγατσες, τις τηγανιτες, τις διπλες, τα παστακια, τις πιτες τις γλυκες, τα κεικ, τα κρουασαν, τα τσουρεκια, τα ντονατς, τις κρεμες, τις πουτιγγες, τα ρυζογαλα, και ολα τα σιροπιαστα του κοσμου, καθως και τα γαλατα τα λευκα, τα σοκολατουχα, τα ζαχαρουχα κλπ που εβλεπα (και προσπαθουσα να μην τα τρωω ολα) καθε μερα με το πρωινο μου, οχι να τα βρισκω και στη μπανιερα μου! Δε θα χωρουσα να περναω απο τις πορτες στο τελος, ετσι οπως ενεδιδα και αφεθηκα να ενδιδω σε τοσους γευστικους πειρασμους.Τελικά αυτή η κρουαζιέρα μας βγαίνει υπέρ το δέον αισθησιακή!...Οι μαρμάρινες μπανιέρες, γεμάτες μέλι και γάλα, περιλαμβάνονται στην τιμή, ή πρέπει να πληρώσεις κατιτίς παραπάνω..???