Giristroula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα, Ιαπωνία
Αρχές Σεπτεμβρίου θα επισκεφτώ για μία εβδομάδα το Ν. Ηρακλείου. Περιμένω προτάσεις για όμορφες διαδρομές κοντά σε θάλασσα ή βουνό!
Διάβασε τις πολύ καλές περιγραφές του soudianos στο http://www.travelstories.gr/%EA%F1%...%EC%E5%F1%E5%F2-%E4%E9%E1%EA%EF%F0%DD%F2.html (προσυπογράφω κι εγώ).Αρχές Σεπτεμβρίου θα επισκεφτώ για μία εβδομάδα το Ν. Ηρακλείου. Περιμένω προτάσεις για όμορφες διαδρομές κοντά σε θάλασσα ή βουνό!
Θα διαφωνησω οσο αφορα το Λεντα...ειναι ενα ψαροχωρι μπορει η θαλασσα να ειναι διαφορετικη γιατι εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε αλατι απο καθε αλλη παραλια...εχει πολυ καλο ψαρι...και ντοπια κουζινα αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ειναι για μονοημερη εκδρομη...τι έχετε πάθει όλοι με την Κρήτη?? μου τα κάνετε αυτά για να μου λείπει περισσότερο?? Λοιπόν:
ορεινή διαδρομή που μου αρέσει είναι η Αυγενική- Άγιος Θωμάς- Λαράνι, να επισκεφτείς τις Αρχάνες, αν και πολύ ζαλάδα και στενός δρόμος μου αρέσει το Καστέλι- Βιάννος, και νότια, στα Αστερούσια ο δρόμος προσ Λέντα είναι εμπειρία. τέλος, λατρεύω τον Ζαρό και την γύρω περιοχή (δάσος Ρούβα). Παραθαλάσσια τώρα, βρίσκω όλο τον παλιό δρόμο Ηράκλειο- Άγιος πολύ βαβούρικο και τουριστικό, όχι όμως άσχημο. επίσης η Αγία Πελαγία είναι όμορφη κατεβαίνοντας από ψηλά (γιατί στα χαμηλά έχει πολύ φασαρία) αν θες ηρεμία και ωραία νερά, προτίμησε Μονονάφτη. από νότιες παραλίες του Ηρακλείου, δεν ξέρω.
όποιος πεί αντε το είδα και αυτό,σίγουρα δεν είναι ταξιδιώτης!ναι όντως το τοπίο αυτό πρέπει να το ζήσεις και λίγο. όχι, "άντε το είδα κι αυτό".
σωστοοοοοοοόόποιος πεί αντε το είδα και αυτό,σίγουρα δεν είναι ταξιδιώτης!
λίγο λίγο μέχρι να φτάνεις στο μεδούλι...αυτό αξίζει!
Mια ωραια βολτα ειναι να πας στο ενετικο καστρο Κουλε στο λιμανι του Ηρακλειουgiristroula μήπως πας τελικά Ιταλία;
λοιπόν αν βρεθείς στη Χερσόνησο κάνε μπάνιο στον Ανισαρά. Είναι η δυτική παραλία της Χερσονήσου. Πεντακάθαρη και απίθανο τοπίο.
αν πάλι πας στα Μάλια να κάνεις μπάνιο ανατολικά της πόλης κοντά στα αρχαία. οργανωμένη αλλά και δένδρα με σκιά και ελεύθερα ντουζ.
Πολυ καλο το site σου για τη Κρητη αλλα επετρεψε μου να εχω καποιες ενστασεις...www.blueseaapartments.gr/greek/Aksiotheata.htmlΕχει φοβερά μέρη. Θα σου ανέβαζα ότι έχω αποθηκευμένο για Ν. Ηρακλείου αλλά δεν έχω χρόνο αυτές τις μέρες. Επιγραμματικά συστήνω δαγκοτό το Αγιοφάραγγο, νότια από τα Μάταλα και δυτικά από τους Καλούς Λιμένες και την παραλία "Κόμμος" η οποία αποτελεί και καταφύγειο της καρέτα καρέτα.
Πολύ ωραίαο ταξίδι! Αν και μια βδομάδα λίγο μου φένεται. Οσο μπορεί ο καθένας όμως. Καλά να περάσεις!