escursione
Member
Έχει κλείσει κάποιος εισιτήρια μέσω airshop?
Έχει κλείσει κάποιος εισιτήρια μέσω airshop?
Καλημέρα μόλις έκανα ένα τσεκαρισματάκι για αεροππορικά Αθήνα-Ρώμη-Αθήνα και στο site της airshop τα βρίσκω 115,48€ που με την έκπτωση του 20% γίνεται 92,38 € ενώ η τιμή στο site της Raynair είναι 103€.Έχει κλείσει κάποιος εισιτήρια μέσω airshop?
Καλημέρα μόλις έκανα ένα τσεκαρισματάκι για αεροππορικά Αθήνα-Ρώμη-Αθήνα και στο site της airshop τα βρίσκω 115,48€ που με την έκπτωση του 20% γίνεται 92,38 € ενώ η τιμή στο site της Raynair είναι 103€."escursione, post: 680545, member: 28776"]Έχει κλείσει κάποιος εισιτήρια μέσω airshop?
Ναι? Θέλει λίγο ψάξιμο γιατί μου έβγαλε κορυφαίες τιμές με Qatar ή Gulf για ΝΑ Ασία που ειδικά με το-20% είναι σκάνδαλο! Μιλάμε για 458€ Μπανγκόκ ή 288€ Δελχί..Καλημέρα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί στο σάιτ της airshop βγάζει άλλη τιμή όταν βάλεις συγκεκριμένη ημερομηνία και άλλη (ασιθητά χαμηλότερη) με το φίλτρο συν/πλην 3 μέρες? Εννοώ ότι την τιμή που σου βγάζει σε μια αναζήτηση που αφορά το συν πλην 3 πχ 1 Δεκέμβρη με 3 Δεκέμβρη, δεν στην βγάζει αυτόματα όταν πατήσεις το 1 με 3 Δεκέμβρη απευθείας.
όντως εαν βάλεις +/- 3 ημέρες βγαίνει πιο φτηνό σε συγκεκριμένη ημερομηνία! το τσέκαρα για συγκεκριμένη πτήση που με ενδιαφέρειΚαλημέρα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί στο σάιτ της airshop βγάζει άλλη τιμή όταν βάλεις συγκεκριμένη ημερομηνία και άλλη (ασιθητά χαμηλότερη) με το φίλτρο συν/πλην 3 μέρες? Εννοώ ότι την τιμή που σου βγάζει σε μια αναζήτηση που αφορά το συν πλην 3 πχ 1 Δεκέμβρη με 3 Δεκέμβρη, δεν στην βγάζει αυτόματα όταν πατήσεις το 1 με 3 Δεκέμβρη απευθείας.