• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Όλες οι προσφορές για Black Friday 2017

ποπινο

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ -ΑΜΑΛΦΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Καλησπέρα, μήπως έχετε δει καμιά προσοφρά για ξενοδοχείο στη Ρώμη που ψάχνω για οτν Ιανουάριο ?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το parking πιάνεται σαν προσφορά;

BLACK FRIDAY
24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Προλάβετε για τις 200 πρώτες θέσεις!
Μόνο για κρατήσεις στις 24/11.

Τελειώσανε ήδη - σιγά μην τις αφήνανε...

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Καλησπέρα, μήπως έχετε δει καμιά προσοφρά για ξενοδοχείο στη Ρώμη που ψάχνω για οτν Ιανουάριο ?
Δες παραπάνω στο post μου #35 προσφορές από τις αλυσίδες accorhotels & ihg (holiday inn κ.ά.). Καλύτερα να γραφτείς κ μέλος εκεί για επιπλέον εκπτώσεις

Δες κ σ΄αυτό το σάιτ που έκλεισα για Ρώμη το Φεβρουάριο έχει μερικά πολύ ωραία σε λογικές τιμές https://www.splendia.com/

Ρώμη θα βρεις άνετα πάντως φτηνό ξενοδοχείο έχει πληθώρα προσφοράς

Γενική παρατήρηση: Τι τρέλα τους έχει πιάσει όλους φέτος με αυτή τη Black Friday?? Πρώτη φορά βλέπω τέτοια λύσσα από καταστήματα κ site παντός είδους. Για την Ελλάδα μιλάω, από τα ξένα σάιτ το περίμενα

Edit: Μόλις έβαλα στο παραπάνω post μου #35 κ προσφορά από τα Hilton αλλά νομίζω πρέπει να είσαι μέλος (εύκολο)

Last edited:

paefstra

Member
IMG_1158.JPG
Γενική παρατήρηση: Τι τρέλα τους έχει πιάσει όλους φέτος με αυτή τη Black Friday?? Πρώτη φορά βλέπω τέτοια λύσσα από καταστήματα κ site παντός είδους. Για την Ελλάδα μιλάω, από τα ξένα σάιτ το περίμενα

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom