tupacgr13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άγνωστο!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
Καλό ταξίδι @Sassenach77 να περάσεις καλά. Πότε μπήκες, πότε είδες προσφορά, πότε την έκλεισες μπράβο σου !
Ευχαριστώ πολύ!!!Καλό ταξίδι @Sassenach77 να περάσεις καλά. Πότε μπήκες, πότε είδες προσφορά, πότε την έκλεισες μπράβο σου !
Εσεις φταίτε, τρισκατάρατοι ακάθιστοι, @taver και @hydronetta ...Βρηκα μεταβαση στη Ρωμη για σαββατοκύριακο με 16 ευρώ με χρήση κωδικού vodafone και διαμονή κοψοχρονιάς στο καταχείμωνο και φέυγω για μια ακόμη δόση μουσείων Βατικανού...(Μη με ξαναβάλετε να ψάξω, δεν είμαι εγκρατής!)Θα μου βρεις κάτι του παμφθήνου που να φεύγει Παρασκευή και να γυρνάει Κυριακή; Γιατί όπως ψάχνω μάλλον κάτι κάνω λάθος. Να μην το παίξω ολίγον @taver? (οποίου τον ακάθιστο πολύ εζήλεψα κατά καιρούς)
Εσεις φταίτε, τρισκατάρατοι ακάθιστοι, @taver και @hydronetta ...Βρηκα μεταβαση στη Ρωμη για σαββατοκύριακο με 16 ευρώ με χρήση κωδικού vodafone και διαμονή κοψοχρονιάς στο καταχείμωνο και φέυγω για μια ακόμη δόση μουσείων Βατικανού...(Μη με ξαναβάλετε να ψάξω, δεν είμαι εγκρατής!)
Το πράγμα είναι γενικά "once you go black you never go back".(Δεν το γλιτώνω το ban)πλέον βλέπω έχουμε και black Saturday!!!