• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ένα γεια απ την τσοπάνα

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Καλημέρα σας και από μένα.Με λένε Κατερίνα και είμαι 20.Εξωτερικό δυστυχώς δεν έχω ταξιδέψει πολύ μόνο Ρουμανία,Βουλγαρία και Γερμανία.Είμαι όμως "ταξιδιάρα ψυχή" και με κάθε ευκαιρία προσπαθώ να πάω σε νέα μέρη.Λατρεύω τα ταξίδια με τρένο και όνειρό μου είναι να φτιάξω έναν πολλαπλασιαστή χρόνου και να τον ρυθμίσω έτσι ώστε να μπορέσω να γυρίσω και το πιο μικρό χωριό του κόσμου.:haha:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καλως ηρθες, αν φτιαξεις ποτε αυτο το πολλαπλασιαστη χρονου στειλε τον και σε μενα, δε προλαβαινω......!!!!

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Καλώς ήρθες στη παρέα & Καλά ταξίδια, λοιπόν. Ονειρέψου τα και να δεις, που ένα μέρος τους θα γίνουν. Αλοίμονο σ' αυτούς που δεν ονειρεύονται....

_antonis_

Member
Καλημέρα σας και από μένα.Με λένε Κατερίνα και είμαι 20.Εξωτερικό δυστυχώς δεν έχω ταξιδέψει πολύ μόνο Ρουμανία,Βουλγαρία και Γερμανία.Είμαι όμως "ταξιδιάρα ψυχή" και με κάθε ευκαιρία προσπαθώ να πάω σε νέα μέρη.Λατρεύω τα ταξίδια με τρένο και όνειρό μου είναι να φτιάξω έναν πολλαπλασιαστή χρόνου και να τον ρυθμίσω έτσι ώστε να μπορέσω να γυρίσω και το πιο μικρό χωριό του κόσμου.:haha:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Καλώς ήρθες!!
Σε παρακαλώ, αφού κάνεις τον κόπο, δεν φτιάχνεις καλύτερα εναν διαιρέτη ηλικίας; Θα το εκτιμήσουμε όλοι πολύ, άσε που σε λίγα χρόνια θα το χρειάζεσαι κι εσύ! :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλώς ήρθες!!
Σε παρακαλώ, αφού κάνεις τον κόπο, δεν φτιάχνεις καλύτερα εναν διαιρέτη ηλικίας; Θα το εκτιμήσουμε όλοι πολύ, άσε που σε λίγα χρόνια θα το χρειάζεσαι κι εσύ! :bleh:
θΕΕ μου !!!Τι εγραψες παλι?

Μικρη Γκολφω καλωσηρθες!!!
Καμια σχεση με tsopana rave?:haha::haha:

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Καλώς ήρθες!!
Σε παρακαλώ, αφού κάνεις τον κόπο, δεν φτιάχνεις καλύτερα εναν διαιρέτη ηλικίας; Θα το εκτιμήσουμε όλοι πολύ, άσε που σε λίγα χρόνια θα το χρειάζεσαι κι εσύ! :bleh:[/QUO

χαχαχαχα:haha: antoni που τα βρισκεις?ελεος

welcome και απο 'μενα!:)

_antonis_

Member
θΕΕ μου !!!Τι εγραψες παλι?

Μικρη Γκολφω καλωσηρθες!!!
Καμια σχεση με tsopana rave?:haha::haha:
χαχαχαχα:haha: antoni που τα βρισκεις?ελεος
Είδατε; Όταν ξυπνάς 6.30 σου'ρχονται αναλαμπές καμιά φορά.

Ναι βρε παιδιά, σκεφτείτε το. Διαιρείς την ηλικία σου/2. Δηλαδή γίνομαι (ας μην αποκαλύψω την ηλικία μου και σε όποιον δε την ξέρει ήδη) γίνομαι λοιπόν ας πούμε 14, σημαίνει ότι ήδη κέρδισα 14 χρόνια (!!!!!!!) και σε ταξίδια και σε ηλικία. Φοβερό. Θα πουλήσω την ιδέα μου! Το πρωί δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ήταν!!! :haha::haha::haha:

υ.γ σκεφτείτε τον διαιρέτη με παρανομαστή το 3, ε; (ναι, γιατί αυτός ο διαιρέτης θα έχει διάφορες τιμές παρανομαστή). Οπότε ένας 40ρης θα γίνεται σχεδόν <14. Αυτό είναι επίτευγμα!

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
γιατι γινεσαι ας πουμε 14 και οχι 15?:D
εχω την εντυπωση οτι κανεις ενα μικρουλι λαθος στην διαιρεση...:haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ο καθενας με την αριθμιτικη που ξερει θα κανει τη διαιρεση... δεν θα 'ναι στανταρ το τελικο αποτελεσμα.

τσοπανα καλως ηρθες!!!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

Eπιτέλους και ένα έξυπνο nickname. Μπράβο.
Έχουμε πήξει στις φουφουλίτσες, τις χουχουλίτσες, τα μαρουδάκια, τα φουντουκάκια, τις ζαχαρούλες και τις λιλικούλες.
Καλώς ήλθες και καλά τρενοταξίδια.

_antonis_

Member
Ναι, κατάλαβα. Πήγες και είδες το προφίλ μου, τη σελίδα μέλους, τι είναι αυτό τέλος πάντων! Μη χάσεις... :bleh:
Και να σε πληροφορήσω ότι εσύ κάνεις λάθος. Γιατί εγώ αν διαιρέσω, γίνομαι 12 μη σου πώ!!!!!

Eπιτέλους και ένα έξυπνο nickname. Μπράβο.
Έχουμε πήξει στις φουφουλίτσες, τις χουχουλίτσες, τα μαρουδάκια, τα φουντουκάκια, τις ζαχαρούλες και τις λιλικούλες.
Καλώς ήλθες και καλά τρενοταξίδια.
:haha::haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλώς την τσοπανα !! Παρ΄ την γκλιτσα σου και ξεκινά να διαβάζεις ιστορίες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ