• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ένα γεια απ την τσοπάνα

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ρε taver, τίποτα δεν αφήνεις αδιάβαστο? :haha:

mikrh tsopana καλώς ήλθες! Ήδη έχεις κάνει αισθητή την παρουσία σου και κάτι μου λέει ότι αυτή δεν θα περιοριστεί στα καλωσορίσματα...

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
χοχοχοχο babaduma καλώς σας βρήκα...
κάτι μου λέει ότι αυτή δεν θα περιοριστεί στα καλωσορίσματα...
χοχοχο και χιχιχι (που έλεγε κι ένας γεροσοφός) δε γλιτώνεις έτσι εύκολα απ την Κορνηλία :cool:
@taver δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία ταξιδιού αλλά κάτι μου λέει ότι θα αρχίσω να μετράω αντίστροφα καμιά βδομάδα πριν έτσι όπως πάμε:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Άκου να δεις.Να τελειώνουμε μια και καλή.Για να ξέρουμε πως να σε αντιμετωπίσουμε πρέπει να μας πεις τη γνώμη σου για το Μνημόνιο,τον Παπαδήμο,τα ΜΑΤ,τους Αναρχικούς,τον Κιμ Γιονγκ Ουν,τον Τσάβες,τον Μπέο,Τον Λιακόπουλο,τα chemtrails,τα ελληνικά κρασιά,τα ελληνικά νησιά,την Μακεδονική Μακεδονία της Μακεδονίας,τις low-cost αεροπορικές (όπως και δήποτε) και καμιά χιλιάδα θέματα που μου διαφεύγουν τώρα......αλλιώς θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω!

Καλώς ήρθες στο παλαβό χωριό με το όνομα Travelstories.

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
maltakias ξέχασες το ''φλέγον'' θεμα και το πιο επίκαιρο..tsopana τι εχεις να πεις για τα 20 euro της Ryan απο Άραξο για Λονδίνο,όπως και για τα 35 απο Θεσσαλονίκη για ''Duss''?Εδώ σε θέλω!Απο τις απαντήσεις σου θα κριθεί το αν θα παραμείνεις και αυτη την εβδομάδα στο σπίτι του Τravel-BigBrother-stories!!!

ΥΓ: Καλώς όρισες :D:D

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Λατρεύω τα ταξίδια με τρένο και όνειρό μου είναι να φτιάξω έναν πολλαπλασιαστή χρόνου και να τον ρυθμίσω έτσι ώστε να μπορέσω να γυρίσω και το πιο μικρό χωριό του κόσμου.:haha:
Απαίσιο όνειρο... όλοι οι φίλοι σου θα γερνάνε ενώ εσύ θα ταξιδεύεις! (αν θες εξήγηση σε άλλο τόπικ)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
@taver δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία ταξιδιού αλλά κάτι μου λέει ότι θα αρχίσω να μετράω αντίστροφα καμιά βδομάδα πριν έτσι όπως πάμε:D
Ε, κοίτα, αντίστροφη μέτρηση είναι είπες αυτό που θες. Ε, το μόνο εύκολο. Μέχρι να έχεις κάτι καλύτερο, βάλε αντίστροφη μέτρηση για το ταξίδι ως το σούπερ-μάρκετ.....

phoenix

Member
Καλό πολλαπλασιαστή χρόνου πρέπει να έχει πάρει ο Αη Βασίλης, που τα προλαβαίνει όλα σε μια μέρα! Εντάξει μωρέ αντί για τάρανδους θα έχουμε κατσικάκια, ε μικρή τσοπάνα?! Καλώς ήρθες!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Γεια σου renata! Ευχαριστώ! Ελπίζω να μη θυμώσει ο maltakias, πλάκα έκανα, δεν μπορούσα να αντισταθώ στο σχόλιο! Να μη σκάσει, τον θέλουμε.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Γεια σου renata! Ευχαριστώ! Ελπίζω να μη θυμώσει ο maltakias, πλάκα έκανα, δεν μπορούσα να αντισταθώ στο σχόλιο! Να μη σκάσει, τον θέλουμε.
τι λές!! ο maltakias ειναι ψυχή!!
έχει ακούσει τα χειροτερα και δεν πτοείται!!
ρε μαλτάκια φτου και βγαίνεις άντε ετοιμάσου!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα