mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Συγκεκριμένα για το Μαρόκο έχω πάνω από χρόνο που ψάχνω. Οι πτήσεις από Ελλάδα είναι πολύ ακριβές οπότε η ανταπόκριση σε άλλη χώρα είναι μονόδρομος. Οι επιλογές που κοιτούσα δεν είχαν ποτέ την ίδια μέρα πτήση είτε γιατί έφτανα στον ενδιάμεσο προορισμό αργότερα από την ώρα που αναχωρούσα είτε γιατί οι πτήσεις ήταν υπερβολικά κοντά, οπότε πάντα υπολόγιζα μία διανυκτέρευση. Και τώρα μία θα έβγαινε. Η αλήθεια είναι ότι Ντίζελνορφ δεν έχω ξαναπάει αλλά η εμπειρία μου με τη Γερμανία μου λέει ότι είναι πολύ πιο φθηνή για μία διανυκτέρευση απο τις Ισπανία(Βαρκελώνη μέσω Τζιρόνα) και βόρεια Ιταλία, που είχαν τις βολικές πτήσεις που τόσο καιρό κοιτούσα.Εδω θα σε επαναφερω στην πραγματικότητα. Τσεκαρες οτι η αναχωρηση και η επιστροφή είναι την ιδια μερα και σε βολικές ώρες. Γιατί αν σου βγει ενα ή και δυο βράδια διαμονή στο ενδιάμεσο αεροδρόμιο, πάπαλα το κέρδος από το μηδενικό εισιτήριο.
Το έχω κάνει μια φορά με μηδενικό εισιτήριο, επίτηδες έκλεισα διανυκτέρευση στον ενδιάμεσο προορισμό γιατί τη βρήκα σε προσφορά και γιατί πάλι το σύνολο ήταν πολύ χαμηλότερο από το απ' ευθειας εισιτήριο, bonus θα έβλεπα και κάτι αξιόλογο εκει.