• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έκπτωση 20 ευρώ για κάθε αεροπορικό με MasterCard από τo Airtickets.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Viaggi

Member
Οι τιμές από την airtickets είναι από την απόδειξη που μου έστειλαν (η πρώτη είναι το πήγαινε και η δεύτερη το έλα), της Aegean είναι οι τιμές που εμφανίζονται τους τελευταίους τουλάχιστον 2 μήνες για τι ίδιο ακριβώς ταξίδι. 90.31€-66.31€=24.00€

air.jpg

Εξασφαλίζοντας λοιπόν 24€ για καθ'ένα από τα 4 άτομα της παρέας, αντί για λίγα τηγανιτά καλαμαράκια κάπου στη Βενετία, θα πάρουμε το απεριτίβο μας στο Hilton Molino Stucky.

Last edited:

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μολις τελειωσε η προσφορα κ η airtickets εβγαλε το καπελο των 10 ευρω που προσθετε ανα πτηση....

orck

Member
Οποτε το παρτυ συνεχιζεται με τα νουμερα vodafone

hint: πατε σε ενα καταστημα voda και ζητατε 2-4-104 νουμερα, ειναι δωρεαν, μοναδικη υποχρεωηση σας να εχετε ταυτοτητα για την ταυτοποιηση τους και θελει γεμισμα 5ευρω, αυτο θα σας ζητησουν μονο 5 ευρω το νουμερο. Με αυτα τα 5 ευρω μπορειτε να παρετε εκπτωση -10% στο hotels.com το δεκαρικο στην σελιδα που συζηταμε και ανα μηνα 1+1 burger απο το simply

panpan

Member
Πρώτον δεν είναι καθαρή η έκπτωση γιατί το airtickets χρεώνει υψηλότερες τιμές, συνήθως η έκπτωση βγαίνει στο δεκάρικο.
Όταν μου ήρθε το ενημερωτικό και έριξα μια ματιά στα εισιτήρια είχε όντως την έκπτωση των 20 ευρώ.
Την ώρα που ποστάρισε η @paefstra είχε όντως την έκπτωση.Λίγες ώρες μετά βάλαν καπέλο.
Συγκρατω την παρορμηση μου να απαντησω " κανω βιζιτες"
Στείλε μου με πμ το τηλ. σου. :) Τέτοιες γυναικάρες δεν χάνονται. ;)
- Δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν όλοι και πήραν την έκπτωση των 20 ευρώ που (νομίζουν ; ) ότι πήραν, αλλά εγώ τα 6 εισιτήρια που έκλεισα (μονές διαδρομές) είχαν τελική έκπτωση 10 ευρώ το καθένα (εισιτήρια που στο σάιτ της Ολυμπιακής ήταν στα 20 ευρώ και μέσω της airtickets τα έκλεισα με 10 - έκπτωση 10 ευρώ μόνον, λόγω της προμήθειας τού σάιτ).
Ναι έβαλαν γρήγορα καπέλο.Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.
Τα ιδια εισιτηρια τωρα εχουν καπελο τουλαχιστον 8 ευρω σε σχεση με την αεροπορικη.
Τώρα νομίζω έβγαλαν το καπέλο γιατί τελείωσε η προσφορά.
Κάθε προσφορά καλοδεχούμενη.

Sinos99

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη
Οι τιμές από την airtickets είναι από την απόδειξη που μου έστειλαν (η πρώτη είναι το πήγαινε και η δεύτερη το έλα), της Aegean είναι οι τιμές που εμφανίζονται τους τελευταίους τουλάχιστον 2 μήνες για τι ίδιο ακριβώς ταξίδι. 90.31€-66.31€=24.00€

View attachment 218962

Εξασφαλίζοντας λοιπόν 24€ για καθ'ένα από τα 4 άτομα της παρέας, αντί για λίγα τηγανιτά καλαμαράκια κάπου στη Βενετία, θα πάρουμε το απεριτίβο μας στο Hilton Molino Stucky.
Μην ξεχάσετε να πάρετε το βαρκάκι του hilton για να πάτε ειναι δωρεάν και θα ειναι prive σαν ταξί.
Θα το πάρετε απο την στάση zattere ή στην πλατεία του Αγίου Μάρκου κοντά στην στάση Zaccaria κάθε 20 λεπτά περίπου.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σε γενικές γραμμές αυτό που εγώ έχω αντιληφθεί ότι έκαναν οι περισσότεροι είναι ότι είδαν την προσφορά σαν κίνητρο να κλείσουν ταξίδια που είχαν στο μυαλό και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία. Όπως ακριβώς γίνεται και όταν βάζει προσφορά η aegean, η ryan κλπ. Να μη μιλήσω για ανθρώπους που μπορεί να χρειάζεται να ταξιδεύουν συχνά σε συγκεκριμένους προορισμούς για διάφορους λόγους (προσωπικούς, επαγγελματικούς, σπουδών κλπ) και για τους οποίους τα -40 για κάθε ταξίδι μπορεί να είναι μια ανακούφιση.
Ότι θέλετε διαβάζετε, ότι θέλετε απαντάτε, και ό,τι να ναι σας πατάνε και like. Ήμουν ξεκάθαρος εξ' αρχής:
Πάντως έχω μια απορία. Εκτός από το αεροπορικό, ένα ταξίδι 2-3-4 ημερών στο εξωτερικό έχει ένα σωρό έξοδα: Ξενοδοχεία, μετακινήσεις, φαγητά, μουσεία κλπ. Συνήθως, τα €20.00 της προσφοράς δε θα είναι ούτε το 10% του κόστους. Είναι για σας τόσο ισχυρή παρακίνηση για να κλείσετε ένα ταξίδι που αλλιώς δε θα το κλείνατε;
Να είμαι ξεκάθαρος. Δεν έκλεισα ΤΙΠΟΤΑ με την προσφορά. Γιατί; Γιατί τα ταξιδιωτικά μου διαθέσιμα αυτή τη στιγμή δεν δικαιολογούν ΚΑΝΕΝΑ επιπλέον ταξίδι. Ο ταξιδιωτικός μου κουμπαράς είναι στο μείον (υπολογίζοντας και τα κλεισμένα ήδη ταξίδια). Όταν θα έχω τη δυνατότητα θα κλείσω και κάτι άλλο, και τα €20-40 δε θα κάνουν τη διαφορά. Περισσότερα χαλάτε οι περισσότεροι σε κακές επιλογές για τη διαχείριση των συναλλαγμάτων, ας τα χάσω εγώ εδώ.

Για τις "χαζομάρες" περί ελιτισμού τώρα, τι να πω...

Όπως και να το κάνουμε με την έλευση των low cost, τον ανταγωνισμό, τις προσφορές (όπως αυτή της airtickets καλή ώρα) κλπ κλπ τα ταξίδια έχουν εκδημοκρατιστεί πολύ στον δυτικό κόσμο και αυτό μόνο καλό είναι. Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες θα δίσταζαν να ταξιδέψουν να αποφασίζουν να το κάνουν, να βλέπουν πράγματα και να ανοίγει το μυαλό τους.
Ωραία σοφιστεία, δε διαφωνούμε καθόλου, αλλά τι σχέση έχει με το θέμα;

Δεν κλείνουν όμως όλοι για τη Βενετία. Θα κλείσουν και για τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τουρκία κλπ και με αυτό το 20άρικο μπορούν να φάνε δυο νοματαίοι. Και ο φοιτητής πχ που μετρά και το 50λεπτο, αλλά διψάει να γνωρίσει νέα μέρη, με τα 40 euros που θα εξοικονομήσει μπορεί να βγάλει το street food όλου του ταξιδιού.
Αν υποθέσουμε ότι ήθελε έτσι κι αλλιώς να πάει το ταξίδι αυτό, εξοικονομεί και μπράβο του. Εδώ όμως δε μιλάμε γι' αυτό και η σωστή κατά τα άλλα παρατήρηση είναι εκτός θέματος και παρελκυστική. Μιλάμε για αυτόν που θα κλείσει κάτι ΕΠΙΠΛΕΟΝ λόγω της προσφοράς.

Απλά εδώ και χρόνια που άλλαξε η εποχή και τα ταξίδια στο εξωτερικό έγιναν προσιτά για όλους, διαισθάνομαι μια ενόχληση από ορισμένους που έχει εκφραστεί πολλές φορές στο φόρουμ. Του τύπου που πας κατακαημένε με εισιτήριο των 30€ και ένα ταξίδι έχει πολλά περισσότερα έξοδα. Ή το αμίμητο ''δεν αξίζει να ταξιδέψεις στο τάδε μέρος αν δεν είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις τουλάχιστον 100€ τη μέρα να το ευχαριστηθείς''. Σνομπίστικη συμπεριφορά εν έτη 2017 και από πολυταξιδεμένους σε ένα φόρουμ ταξιδιωτικό την θεωρώ το λιγότερο λυπηρή.
Εγώ πάλι θεωρώ τέτοια σχόλια το λιγότερο λυπηρά. Και εκτός θέματος, και προσωπική επίθεση. Και δεν είμαι και τόσο πολυταξιδεμένος.

Viaggi

Member
Μην ξεχάσετε να πάρετε το βαρκάκι του hilton
Το πήρα τον Αύγουστο! Και μιας και μιλάμε για το πως μπορείς να εξοικονομίσεις κάποια χρήματα από τις διακοπές, με το βαρκάκι του Hilton και τη βόλτα σου κάνεις στα νερά της Βενετίας, που για ταξί ήθελες αρκετά ευρούλια και νομίζεις πως σαν άλλος Ντάνιελ Κρεγκ σε κοιτάει όλος ο κόσμος στο διάλειμμα των γυρισμάτων!!! :haha::haha::haha:

Last edited:

jimp

Member
Ότι θέλετε διαβάζετε, ότι θέλετε απαντάτε, και ό,τι να ναι σας πατάνε και like.
Το πήρες λάθος εξ αρχής και το συνεχίζεις και μάλιστα κρίνεις και όσους συμφώνησαν μαζί της (και εμένα γιαυτό και απαντάω).
Τι είμαστε εδώ; Άρρωστοι με τα ταξίδια που περιμένουμε το κάτι επιπλέον για να κλείσουμε το ταξιδάκι μας, φυσικά αν μπορούμε.
Αλλά αν μπορώ να εξοικονομήσω το ξενοδοχείο από την έκπτωση των εισιτηρίων, ναι φυσικά θα κλείσω.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πάντως εγώ για να πω τον πόνο μου, για όσους προορισμούς με ενδιέφεραν, τα λοιπά παρεμφερή sites (μέσω kayak) είχαν φθηνότερες τιμές από εκείνη του airtickets ακόμα και με 20 ευρώ έκπτωση....

jimp

Member
Μα εγώ το ξεκίνησα, πως γίνεται να πήρα λάθος κάτι που εξώ ξεκίνησα;
Ε αυτο λέμε,το πηρες λάθος απο την αρχή. Το ξεκίνησες λάθος, ενώ σιγουρα καταλαβαίνεις τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν στις αγορες και βασικά αν θες χωρίς να πρέπει καν να ρωτησεις.

orck

Member
Ότι θέλετε διαβάζετε, ότι θέλετε απαντάτε, και ό,τι να ναι σας πατάνε και like. Ήμουν ξεκάθαρος εξ' αρχής:

Να είμαι ξεκάθαρος. Δεν έκλεισα ΤΙΠΟΤΑ με την προσφορά. Γιατί; Γιατί τα ταξιδιωτικά μου διαθέσιμα αυτή τη στιγμή δεν δικαιολογούν ΚΑΝΕΝΑ επιπλέον ταξίδι. Ο ταξιδιωτικός μου κουμπαράς είναι στο μείον (υπολογίζοντας και τα κλεισμένα ήδη ταξίδια). Όταν θα έχω τη δυνατότητα θα κλείσω και κάτι άλλο, και τα €20-40 δε θα κάνουν τη διαφορά. Περισσότερα χαλάτε οι περισσότεροι σε κακές επιλογές για τη διαχείριση των συναλλαγμάτων, ας τα χάσω εγώ εδώ.

Για τις "χαζομάρες" περί ελιτισμού τώρα, τι να πω...

Ωραία σοφιστεία, δε διαφωνούμε καθόλου, αλλά τι σχέση έχει με το θέμα;

Αν υποθέσουμε ότι ήθελε έτσι κι αλλιώς να πάει το ταξίδι αυτό, εξοικονομεί και μπράβο του. Εδώ όμως δε μιλάμε γι' αυτό και η σωστή κατά τα άλλα παρατήρηση είναι εκτός θέματος και παρελκυστική. Μιλάμε για αυτόν που θα κλείσει κάτι ΕΠΙΠΛΕΟΝ λόγω της προσφοράς.

Εγώ πάλι θεωρώ τέτοια σχόλια το λιγότερο λυπηρά. Και εκτός θέματος, και προσωπική επίθεση. Και δεν είμαι και τόσο πολυταξιδεμένος.
Γιατι τοσα νευρα;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400