North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Για μερικές ώρες μόνο. Μετά ανέβασαν τις τιμές.Μηδενικά είχε από Σόφια και για Αμβούργο, όπως και για πολλές άλλες πόλεις....
Last edited:
Για μερικές ώρες μόνο. Μετά ανέβασαν τις τιμές.Μηδενικά είχε από Σόφια και για Αμβούργο, όπως και για πολλές άλλες πόλεις....
Θα θελα να μαθω πως παιρνεις απο το σιτε της airtickets εισιτηρια με 9ε αντι για 19ε...εγω οσες φορες ειχα κοιταξει πχ απο Ηρακλειο κρητης για Αθηνα με low fare της aegean μου το εμφανιζε στο σιτε της aegean 19ε..οταν το ψαχνα στο σιτε της airtickets μου το εμφανιζε 29ε!!!να παω να βγαλω και γω νουμερο vodafone οχι τιποτα αλλοΕιναι γεγονός ότο σε κάποιες εταιρείες το καπέλο ξεπερνουσε και τα 30 ευρώ και δεν ειχε κανένα νόημα η προσφορά. Τσέκαρα από την αρχή της πρσφοράς πτήσεις της Air Baltic και της Lot και ειδικά πτήσεις που δεν ειχαν σχεση με ελληνικό αεροδρόμιο και έφτανε τα 33 ευρώ η διαφορά.
Ενα ευχαριστώ γιατί ποτέ δεν ειχα προσέξει οτι μπορώ να έχω εκπτωση σταθερά 10 ευρώ για πάντα, και ότι μπορώ να κλείνω Aegean εσωτερικό των 19 ευρώ με 9 ευρώ, το οποίο και έκανα αυτές τις μέρες.
Μια χαρα το διαβασα το τιτλο του θεματος και ολο το χαμο που προκαλεσε!προφανως στο συγκεγκριμενο μηνυμα που ειδα δεν εγραφες οτι χρησιμοποιησες και τα 2 συνδυαστικα,αν το χες γραψει σ αλλο πιο πριν και δε το πηρα πρεφα συγνωμη.απλα απορησα γιατι ποτε δεν βρισκεις πτηση της aegean σ αλλο σιτε εκτος απο το δικο της,χωρις καποιο καπελο!!Καλυτερα να διαβάσεις τον τιτλο του θεματος ξανα. Ο κωδικος της vodafone δεν ειναι αρκετος, και το πανηγυρι με την εκπτωση της Mastercard ελαβε τελος.
Για του λογου το αληθες:Αυτό δεν ισχύει. Αν η αναζήτηση γίνει από το skyscanner τότε οι τιμές που δίνουν σάιτ όπως το viva, pamediakopes κλπ είναι χαμηλότερες απ' της aegean.
A OK τότε ήταν απλά απαισιόδοξοι για την απήχηση όταν έλεγαν 19/11!Δεν μπήκε καμιά εταιρεία μέσα. Στους όρους λέει ότι η προσφορά θα ίσχυε για τις 10,000 πρώτες κρατήσεις.
Μπαίνεις σε Easyjet,Volotea και δεν μπαίνεις σε Ryanair για εξωτερικό αλλά μπαίνεις για εσωτερικό. Προσπαθώ να καταλάβω το μοτίβο αλλά δεν σε πιάνω.κ δε μπαίνω σε Ryanair ( για το εξωτερικό τουλάχιστον
Περάσαμε τις 9,000 προβολές στο θέμα. Δεν τους κάναμε και λίγη διαφήμιση!A OK τότε ήταν απλά απαισιόδοξοι για την απήχηση όταν έλεγαν 19/11!