echo2011
Member
Αυτό σκεφτόμουν πριν λίγο, τον τίτλο που έβαλα! Μόνο που τότε κόλαγε σε άλλους λόγους! Δε μετανιώνω βέβαια που θα δω το Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο απλά έχει ζόρι με το πρόγραμμα..Όπως λέει και ο tripakias είναι πολλά αυτά που έχω βάλει και λίγες οι μέρες (γιατί οι 2μιση χάνονται αφού θαναι κλειστά τα αξιοθέατα). Την Πρωτοχρονιά θα ήταν εξίσου όμορφα αλλά με πιο άνετο πρόγραμμα..Κι όμως έπρεπε να το φανταστείς.Αρα το συμπέρασμα στην ερώτηση που θέτεις στον τίτλο του ποστ ειναι οτι ναι βιάστηκες
Χρήστο το καταλαβα πως ήταν καλοπροαίρετο!! Είσαι από τα ευγενικά άτομα μέσα στο φόρουμ, δε το πήρα στραβά.. όταν λέω "να το προσπεράσετε, δε παρεξηγώ" εννοώ ότι δε χρειάζεται να συνεισφέρει κάποιος και να βοηθήσει άλλο αν το θέμα τον έχει κουράσει..Το σχόλιο μου ήταν 100 καλοπροαίρετο και νομίζω ότι το έχεις καταλάβει
το ''μπορείτε απλά να το προσπεράσετε! '' απλά το προσπερνάω ........
η μόνη ενδεχομένως ''ζόρικη ''μέρα είναι 25/12 γιατί είναι τα πάντα κλειστά όπως λές αλλά θα δείς οτι θα βρείς άπειρα πράγματα να κάνεις , νά δείτε, να φάτε , να πιείτε κτλ..........
Φοβάμαι μήπως το άγχος του ''πρωτάρη'' ας μου συγχωρέσεις την λέξη είναι αυτό που σε κάνει να ψάχνεις με τόση λεπτομέρεια τα περί tube .
Στην τελική αν δεν βρείς τρόπο να πάς εκεί που έχεις προγραμματίσει κάνε κάτι άλλο !!!
ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ απο κάθε άποψη
Ότι θα βρούμε κάτι να κάνουμε στις 25-26 που πολλά αξιοθέατα είναι κλειστά είναι το μόνο σίγουρο! Το πρόβλημα μου είναι ότι αναγκαστικά λιγοστευουν οι μέρες και πρεπει να στριμωχτουν αυτά που θέλουμε στις υπόλοιπες.. Και ήδη τα παιδιά βοήθησαν πολύ στο να βγάλω μια ακρη και τους ευχαριστώ πολύ! Καλύτερα να τα έχω ψάξει και ας μη τα προλάβουμε όλα τελικά παρά να μείνει χρόνος ανεκμεταλλευτος και να χάσουμε κάτι που θα θέλαμε να δουμε..Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργώ εγώ αλλά καταλαβαίνω και την αντίθετη άποψη..