:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol: Να' σαι καλά βρε Traveladdict με την ιστορία σου, έχω ξεπατωθεί στο γέλιο και περνάει ευχάριστα η βάρδια μου! Αυτός ο Ταμπάκης έχει μπει στην καρδιά μου!:xmas_cheesygrin:Και έρχομαι στο θέμα μας: Ο οδηγός - Ταμπάκης. Αυτός που λέτε, καθόλου δεν ήθελε να είναι οδηγός βουνού. Πολύ θα προτιμούσε να πήγαινε σε διαγωνισμούς ταλέντων, ή να διαφήμιζε σαμπουάν σε αργή κίνηση, φυσώντας χνούδια από κοτσάνια.
Πίστευε ότι ήταν σπουδαίο ταλέντο και ότι χαραμιζόταν με το τσόκαρο στο καλντερίμι, να ανεβοκατεβάζει αργόσχολους στα κορφοβούνια.
Πολύ τη χάρηκα τη μικρή και για ακόμα μια φορά βλαστήμησα την τύχη μου που είχαμε την άλουστη μαζί μας. Σ'όλο το τρεκ γκρίνιαζε συνέχεια και ζήλευε και την άλλη την κοπέλα που είχαμε μαζί μας και ήταν μια χαρά κορίτσι. Στο τέλος μεγάλωσε και το μουστάκι της, γιατί πείτε μου που θα έκανε αποτρίχωση εκεί πάνω, εεε?? που?
Ε μη το λες! Μου έχουν τύχει πολλοί.(αμα σου τυχει κανενας αχωνευτος...ο θεος να τον φυλαει απο το στομα σου παλικαρι μου...).