χαιρομαι που ειχες αυτη την εμπειρια , εγω εζησα 2 χρονια στο δουβλινο , οι ιρλανδοι ηταν ιδιαιτερα φιλικοι μετά απο μερικά pints την αλλη μερα δεν σε θυμοντουσαν βεβαια..Ααααα...παιδιά, Ιρλανδοί, ασυζητητεί, άψογοι. Που να αρχίσω και που να τελειώνω, απορώ και με την υπομονή τους εκτός των άλλων. Ρωτούσαμε κάτι και συνεχίζαμε, συνεχίζαμε, λέμε, ε κάπου θα μας βρίσουν, θα μας βαρεθούν-πόση υπομονή να έχουν; Τίποτα! Μας απογοήτευσαν! Πάντα ευγενέστατοι, πρόθυμοι, με το χαμόγελο, τι να πώ...δε θα το ξεχάσω ποτέ αυτό!
Χαχαχα, ευτυχώς ώς ... ''τουρίστας'' δε μπόρεσα να δώ αν με θυμόντουσαν καθόλου, αλλά πραγματικά απ'όσες χώρες έχω ταξιδέψει με εντυπωσίασαν περισσότερο απ'όλους! Μετά και σε μεγάλη απόσταση πίσω, επόμενους βάζω τους Ιταλούς-αλλά και πάλι δε μπορώ να κάνω καμία σύγκριση. Ελπίζω να εκμεταλλεύτηκες τα 2 χρόνια και να γύρισες την Ιρλανδία ε; Τυχερή.............χαιρομαι που ειχες αυτη την εμπειρια , εγω εζησα 2 χρονια στο δουβλινο , οι ιρλανδοι ηταν ιδιαιτερα φιλικοι μετά απο μερικά pints την αλλη μερα δεν σε θυμοντουσαν βεβαια..
παρα πολυ ευγενικοι και συμπαθητικοι ειναι οι Αιγυπτιοι και οι Αργεντινοι...