• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Θιβέτ Xie xie λένε στο Θιβέτ το ευχαριστώ

ANEL

Member
Πάω να κάψω τον lonely planet, αν δεν ήσουν εσύ θα εκτιθόμουν ανεπανόρθωτα.

Αnel η παρέα με τον Σταύρο σε έχει επηρεάσει, αλλά μην ανησυχείς, πάρε δύο ασπιρίνες πιές και ένα ζεστό και αύριο θα είσαι καλύτερα.:haha:

ασπιρίνες???ζεστό,μεσ'τη ζέστη??
μάλλον θα φτιάξω ένα τζιν-τόνικ και θα συγκεντρωθώ στο αυγουστιάτικο ταξίδι μου..ελπίζοντας αύριο να είμαι καλύτερα!:bleh::haha::haha:
ο ανάρχας τι λέει για όλα αυτά??

GTS

Member
Καλό ταξίδι αγαπητή Ιωάννα! Περιμένουμε με το καλό τα νέα σου όταν επιστρέψεις....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ζεστό,μεσ'τη ζέστη??
Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις πάει Ασία! :D Πες της βρε Ιωάννα γιατί εγώ δεν προλαβαίνω: έχω κι ένα τσούρμο να κουμαντάρω που δεν κρατιέται να ξεχυθεί για ρεγάλο! :haha: Ούτε η "βοηθός" φαίνεται να τα καταφέρνει να τους κάνει ζάφτι!

Johanna Χαιρετίσματα στον Yeti... :shock:

ANEL

Member
Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις πάει Ασία! :D Πες της βρε Ιωάννα γιατί εγώ δεν προλαβαίνω: έχω κι ένα τσούρμο να κουμαντάρω που δεν κρατιέται να ξεχυθεί για ρεγάλο! :haha: Ούτε η "βοηθός" φαίνεται να τα καταφέρνει να τους κάνει ζάφτι!

Johanna Χαιρετίσματα στον Yeti... :shock:
τι υπονοείς,ότι δεν έχουν τζίν???:D
κάτι ξέρω εγώ που δεν πάω:cool:
Ευρώπη και πάλι Ευρώπη:bleh::bleh:
ΥΓ.το νου σου στους σκλάβους,έρχονται επαναστάσεις!!!:haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
τι υπονοείς,ότι δεν έχουν τζίν???:D
κάτι ξέρω εγώ που δεν πάω:cool:
Ακόμα και αν έχουν τζιν, είναι ζεστό, παγάκια δεν παίζουν γιατί το νερό τους δεν πίνεται, άρα χωρίς πάγο, χωρίς λεμόνι :( ας το καλύτερα, πιές ένα τσάι.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ιωάννα καλά να περάσεις. Και για να μην ξεφεύγουμε, πιές θιβετιανή μπύρα. Πίνεται ζεστή, είναι ξεχωριστή , αν και όλοι οι οδηγοί του κόσμου δεν την συνιστούν καθώς κατηγορείται ως υπεύθυνη για δηλητηριάσεις. Οι δεξαμενές που την κρατούν για ζύμωση, δεν κλείνονται αεροστεγώς με αποτέλεσμα να πέφτουν μέσα απο σαύρες μέχρι φίδια. Αυτό άλλωστε λένε της δίνει την ξεχωριστή της γεύση:shock:.(Η μπύρα καταλαμβάνει εξέχουσα θέση στην θιβετιανή κοινωνία΄. Ενα παράδειγμα που υποδηλώνει αυτό, είναι όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται, ο πατέρας της νύφης είναι υποχρεωμένος να φτιάξει μεγάλη ποσότητα μπύρας, για να προσφέρει στους συγγενείς. Είναι εθιμοτυπικό) Παρόλα αυτά εσύ πιές. Μια ζωή την έχουμε βρε!! Περιμένω εμπειρίες... Πότε φεύγεις?

Loca Corazon

Member
Γλυκιά μας Ιωάννα,

συμβουλές δεν μπορώ να σου δώσω μιας και δεν έχω πάει Θιβέτ. Αυτό όμως που μπορώ να σου δώσω είναι αμέτρητες ευχές για να περάσεις καταπληκτικά, να αποκτήσεις μοναδικές εμπειρίες και να γυρίσεις πίσω "γεμάτη" (δεν εννοώ σε κιλά :haha:) και ευχαριστημένη!

Φόρτωσε μπαταρίες Ιωάννα μου!!!

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
...Η μπύρα καταλαμβάνει εξέχουσα θέση στην θιβετιανή κοινωνία΄. Ενα παράδειγμα που υποδηλώνει αυτό, είναι όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται, ο πατέρας της νύφης είναι υποχρεωμένος να φτιάξει μεγάλη ποσότητα μπύρας, για να προσφέρει στους συγγενείς. Είναι εθιμοτυπικό...
Ιωάννα, κοίτα να πετύχεις κανένα γάμο, να είναι πιο σίγουρη η μπύρα...
Άσε που θα έχουμε και έτερο ντοκυμαντερίστα στην παρέα:lol:. Μην ξεχάσεις να πάρεις πολλές μπαταρίες μαζί σου.
Εύχομαι να περάσετε τέλεια και να γυρίσετε πίσω με όμορφες εικόνες (τις οποίες θα μοιραστείτε μαζί μας)!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:shock::shock::shock::shock::shock:
Δεν καταλαβαίνω βρε κορίτσια.
Δηλαδή στους γάμους τους ξεκληρίζουν όόόλους τους καλεσμένους με σαυρομπύρα; ή δεν τους πιάνει αυτουνούς δηλητηρίαση; Δεν γράφει τίποτε σχετικό ο Planet.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills