• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Xai Xitler........

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν είναι αυτό το άρθρο.
Το πραγματικό άρθρο τιτλοφορείται "προδότες στην Ευρω-οικογένεια", είναι οικονομικο-πολιτικού περιεχομένου, και αναφέρεται πρωτίστως στην Ελλάδα, και δευτερευόντως στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία.
Μια μικρή διόρθωση: Ο τίτλος λέει "Απατεώνες" και όχι "Προδότες".

dimivam

Member
Κάπου στην μέση βρίσκεται η αλήθεια για όλα όσα μας συμβαίνουν.. Φταίμε κι εμείς, φταίνε και οι πλούσιες χώρες-εταιρίες, που δεν αφήνουν να σηκώσουμε κεφάλι...

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Κάπου στην μέση βρίσκεται η αλήθεια για όλα όσα μας συμβαίνουν.. Φταίμε κι εμείς, φταίνε και οι πλούσιες χώρες-εταιρίες, που δεν αφήνουν να σηκώσουμε κεφάλι...
μου ηρθε αμεσως αυτο στο μυαλο. Σα να γραφτηκε χθες ειναι....

Last edited by a moderator:

dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατρεμένο Παρίσι ξανά...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία..Γη του Πυρός
Μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα... εγώ σηκώνομαι κάθε πρωί και πάω στη δουλειά μου... δουλεύω μέχρι το βράδυ και ουδέποτε ζήτησα από κανένα υπουργό κανένα ρουσφέτι... κτίζω νόμιμα το σπίτι μου, τρώω κανονικότατα ντολμαδάκια και θεωρώ φυσιολογικό στο σχολείο να μαθαίνω την ιστορία και την γραφή της χώρας μου... ναι κάνω το έγκλημα και βγαίνω με παρέα έξω και τρώμε πάντα όσο γουστάρουμε χωρίς να μετράμε τις μπουκιές μας... στο τέλος πληρώνουμε ρεφενέ ή άμα γουστάρω κερνάω ή εγώ ή κάποιος φίλος... πουρμπουάρ πάντα αφήνουμε και το θεωρώ κι αυτό λογικό... πιστέψτε με δεν πηγαίνω κάθε βράδυ στα μπουζούκια ούτε δινω παραγγελιές για να χορέψω χασάπικο... δεν έχω εικόνες πάνω από το γραφείο μου ούτε στα supermarket βλέπω αγίους και ένας φίλος έβγαλε τον γιό του Αλέξανδρο επειδή απλά γούσταρε το όνομα... δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα κακό να πιστεύω στο Θεό ούτε με κάνει λιγότερο Ευρωπαίο να πιστεύω ότι ο Αγ.Νικόλαος είναι ο προστάτης των ναυτικών... υποθέτω ότι για να παίρνουν μίζες οι πολιτικοί κάποιοι διάολο τις έδιναν αυτές τις μίζες και η siemens μου κάνει για γερμανική εταιρία... δεν μισώ τους φίλους μου ούτε τους συμπατριώτες μου αλλά αντίθετα βγαίνουμε όσο πιό συχνά μπορούμε έξω τρώμε κουβεντιάζουμε και πιστεύω πως περνάμε καλά..θα σας φαίνεται παράξενο αλλά ταξιδεύω στο εξωτερικό και ξέρω να διαβάζω χάρτες αλλά το καλοκαίρι είναι η αλήθεια πηγαίνω διακοπές σε ένα Ελληνικό νησί για να κάνω μπάνιο και γιατί είναι ωραία... και ρε γαμώτο έχω την εντύπωση ότι μάλλον δεν είμαι η εξαίρεση αλλά ο μέσος όρος...

Υ.Γ. Γνωρίζω άριστα ότι η χώρα μου δεν είναι παράδεισος και έχει χίλια δυό στραβά... αλλά δεν είναι έτσι όπως την παρουσιάζει αυτό το κατακίρινο άρθρο... μίζες ρεμούλες ξεφτύλες συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο όχι μόνο εδώ... κυκλοφοριακό χάος κορναρίσματα και βρισιές υπάρχουν σε όλες τις μεσογειακές χώρες κα ο πλέον αιματηρός εμφύλιος δεν έγινε στη χώρα μου...

Υ.Γ.1. Παρολα αυτά τα ανεκδιήγητα που γράφει ο συγγραφέας πάντα θα υποστηρίζω το δικαίωμα που έχει να τα γράφει ελεύθερα... είναι ψέμματα είναι κίτρινα αλλά δεν μπορούμε να τον φιμώσουμε... είμαι απόλυτα σίγουρος ότι οι χιλιάδες Γερμανοί που έρχονται κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας απλά θα γελάσουν με τις γραφικότητες του συγκεκριμένου άρθρου και θα το πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων...

Χριστέ και Κύριε!!!!!!!! Συμφωνώ απόλυτα:shock:

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
E καλά τώρα, μας πρόσβαλαν οι Γερμανοί...
Το ότι εμείς προσβάλουμε την ίδια μας τη χώρα εδώ και δεκαετίες, με αυτά που κάνουμε δεν μετράει φαίνεται.
Απλά δεν μας αρέσει να μας κρίνουν, μια και είμαστε οι καλύτεροι, οι ωραιότεροι, οι πιο πολιτισμένοι και τα ξέρουμε όλα.
Ας δούμε επιτέλους πως μας βλέπουν οι άλλοι και ας ξυπνήσουμε από τον πολύχρονο βαθύ λήθαργο της αυτοκολακίας και της αυταρέσκειας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom