North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Το Μπούρτζι στο Ναύπλιο έχει καμιά σχέση με τα burz?το burz al arab,το burz khalifa...
Το Μπούρτζι στο Ναύπλιο έχει καμιά σχέση με τα burz?το burz al arab,το burz khalifa...
Άσε κάτι να πέσει κάτω....μπήκα και'γω στον πειρασμό πριν αλλά είμαι νέα στο forum δεν ειναι πρέπον....Το Μπούρτζι στο Ναύπλιο έχει καμιά σχέση με τα burz?
U2Δεν ξανα μπαίνω στο συγκεκριμένο φόρουμ είστε για γέλια και κλάματα!Να σας χαίρονται οι επόμενοι!Άντε γειά!!
Όχι μη! Μην μας απειλείς!Δεν ξανα μπαίνω στο συγκεκριμένο φόρουμ είστε για γέλια και κλάματα!Να σας χαίρονται οι επόμενοι!Άντε γειά!!
Αναλόγως τα χρήματα που θες να διαθέσεις. Όπου και να επιλέξεις πάντως, είναι εύκολο να μετακινηθείς, τα ταξί είναι πάμφθηνα.μπορει καποιος να μου πει σε πια περιοχει να ψαξω για ξενοδοχειο..?
στο booking.com αριστερα εχει τις ονομασιες περιοχων που βρισκοντε τα ξενοδοχεια, εχει καποιος να προτινει καποια περιοχη..?
Αχ αυτή η μπουρζουαζία... Bourgeoisie - Wikipedia, the free encyclopediaΝαι νομίζω ότι είναι λέξεις της ίδιας ρίζας, και σημαίνουν πύργος (στην περίπτωση του Ναυπλίου πυροβολαρχείο)
Δεν ξανα μπαίνω στο συγκεκριμένο φόρουμ είστε για γέλια και κλάματα!Να σας χαίρονται οι επόμενοι!Άντε γειά!!
'Ασε Χρήστο, τα νέα μέλη τελευταία μπαίνουν λίγο φορτωμένα Ούτε στην εφορία να παραπονεθούν για την έκτακτη εισφορά τέτοια νεύραΚαλά κάνεις και δεν ξαναμπαίνεις στο συγκεκριμένο φόρουμ ,γούστο σου και καπέλο σου ,λογαριασμό δεν δίνεις πουθενά !!!!!!!!!!!!!!
Αλλά αυτό για γέλια η κλάματα που κολλάει Βρε Mairi5 .
Μπορείς να μου πείς που είδες το αστείο και που το τραγικό να κλάψουμε η να γελάσουμε παρέα .