Έλα έλα! Μήν λες συνεχά (επίρρημα δημοτικιάς) κράξιμα (ουσιαστικό πληθυντικού, όχι επίρρημα) για την γουΐζ* αίρ, διότι θά μάς πάρουν χαμπέρ και ίσως ντήνε κόψουνε ντηνε σύνδεση Κισινάου Αθήναι για το 2019 Κ.Χ. (κλεινουμε μάτι και σε αθεοταλιμπαν)Δεν εχει τελος το θαψιμο που θα κανω στη wizz, αλλα να μαστε παλι με credit στην εταιρεια καθως μετα απο ακυρωση δεν μπορουσαν να μου επιστρεψουν το ποσο στην καρτα επειδη προερχοταν απο διαμονες στη booking.
Ειπα να το φαω σε πτηση απο Λονδινο αλλα οποια εκπληξις: ενω τα παιδικα εισιτηρια επιδοτουνται με 15 ευρω για αναχωρησεις απο το Λονδινο, στη wizz δεν μου εδιναν την επιδότηση (η Easyjet και η Ryanair τη δινουν)!
Στα ανεπιθύμητα κοίταξες;Βοήθεια! Έκλεισα χθες εισιτήρια με wizzair για Βουδαπέστη με 2 διαφορετικές κρατήσεις με διάφορα περιπου 4 5 ωρων μεταξυ τους. Το θεμα ειναι οτι ενω στην πρώτη κρατηση έχει ερθει το confirmation mail στο gmail μου,στην 2η δεν εχει ερθει κατι ακομα, παρ' ότι μαλιστα μόλις μπηκα στο σάιτ μου δωθηκε το confirmation code της κράτησης, χωρις να εχει ερθει κατι πισω..Και δειχνει κιολας και οτι η συναλλαγή εγινε αποδεκτή μεσω καρτας κλπ κλπ απλά δεν εχει ερθει ακομα το confirmation mail ..εχει ξανατυχει σε καποιον κατι παρόμοιο;;
Όταν συνδέεσαι στον λογαριασμό σου, την εμφανίζει την κράτηση; Αν ναι, μικρό το κακό, αν όχι, τότε πρέπει να μιλήσεις μαζί τους.Βοήθεια! Έκλεισα χθες εισιτήρια με wizzair για Βουδαπέστη με 2 διαφορετικές κρατήσεις με διάφορα περιπου 4 5 ωρων μεταξυ τους. Το θεμα ειναι οτι ενω στην πρώτη κρατηση έχει ερθει το confirmation mail στο gmail μου,στην 2η δεν εχει ερθει κατι ακομα, παρ' ότι μαλιστα μόλις μπηκα στο σάιτ μου δωθηκε το confirmation code της κράτησης, χωρις να εχει ερθει κατι πισω..Και δειχνει κιολας και οτι η συναλλαγή εγινε αποδεκτή μεσω καρτας κλπ κλπ απλά δεν εχει ερθει ακομα το confirmation mail ..εχει ξανατυχει σε καποιον κατι παρόμοιο;;