litanies
Member
Βίλνιους - Αθήνα, πρωινή πτήση, 6:00, κόστος εισητηρίου 25 ευρώ, μικρό το αεροδρόμιο του Βίλνιους, όλα πήγαν καλά, καμία καθυστέρηση. Η πρώτη φορά με την εν λόγω αεροπορική εταιρία ήταν καλή.
Κανονικά από ΘεσσαλονίκηΘα ήθελα να ρωτήσω, τι ισχύει τώρα για τις πτήσεις Wizzair από Θεσσαλονίκη; Γίνονται κανονικά από εκεί ή από το αεροδρόμιο Καβάλας;
Αν σκοπεύεις να πας ούτως ή άλλως γιατί να είναι νωρίς?Για Μάϊο, του 2019, είναι πολύ μακρυά να κλείσει κάποιος;
μέσω Wizzair για Κισινάου εννοώ...
Περίπου τόσο τα είχα κλείσει μόλις 2-3 μήνες πριν πετάξω για Κισινάου. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να βιαστείς. Να παρακολουθείς τις τιμές και να κλείσεις αν πέσουν λίγο.Δεν είναι πολύ χαμηλά, όχι ότι είναι ακριβά... Ένα κατοσταρικο είναι... από την άλλη αν η εταιρεία κόψει τα δρομολόγια προφανώς επιστρέφει το ποσόν, λεω, αναρωτωμαι ο ψιλανιδεος...
τι είναι αυτά τα χιπστεροειδή; Είμαι της παλαιάς σχολής, δυσκολεύομαι...Επιστρεφει με προσαυξηση 20% σε credit, οχι στην πιστωτικη σου (το επαθα)
Βαλε αλερτ μεσω airhint να δεις ποτε πεφτει η τιμη, γιατι στη wizz εχω δει συχνες διακυμανσεις.