Καμία.Γνωρίζεται αν υπάρχει θέμα με την ηλεκτρονική μορφή στην Βουδαπέστη και γενικά στην Wizz air?
Καμία.Γνωρίζεται αν υπάρχει θέμα με την ηλεκτρονική μορφή στην Βουδαπέστη και γενικά στην Wizz air?
Αν μπορείς να μας πεις πτήσεις/τιμές που έκλεισες για dubai.Μίλησα μαζί τους στο τσατ.. για κάποιον λόγο μου είπαν ότι τα boarding του γυρνά θα τα δω 24 ώρες πριν την πτήση. Ευχαριστώ για την απάντηση!!!
Tελικα boarding δεν τα εμφάνισε ποτέ, μου έδωσα κατά το check in των παραδοτέων! Για Αμπού Ντάμπι από Αθήνα και επιστροφή πάλι από Αμπού Ντάμπι, μας βγήκε 160/άτομο με priority ( με 20κιλη βαλίτσα+ χειραποσκευη+ προσωπικό αντικείμενο)..Αν μπορείς να μας πεις πτήσεις/τιμές που έκλεισες για dubai.
Παίρνεις τυχαία θέση.Επειδή δε θυμάμαι, θα μου πει κάποιος παρακαλώ το εξης: όταν ανοίγει το δωρεάν check-in, σου δίνει τυχαία θέση ή επιλέγεις? Κι αν σου δίνει τυχαία, μπορείς να την αλλάξεις δωρεάν ή όχι;
Η συνδρομή ΔΕΝ ανανεώνετε αυτόματα.Πέρσι, αγοράζοντας εισιτήρια, έγινα συνδρομητής στο Standard WIZZ Discount Club. Έχει αυτόματη ανανέωση; Ποια είναι η διαδικασία για να λήξω την συνδρομή;