• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Wizz Air WizzAir -- Πληροφορίες - Ερωτήσεις

lyk.an

Member
Επόμενο Ταξίδι
BaltiNordics
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έφαγα ακύρωση ~3μιση ώρες πριν την πτήση (και οι της προηγούμενης ημέρας το ίδιο), από Λονδίνο (που δεν είναι και κάνας άκυρος προορισμός), οπότε θα πω κι εγώ έχετε το στο νου σας.
Την επόμενη ημερά συγχωνεύτηκαμε οι δύο πτήσεις σε μία.

Μη σκέφτεστε το "σιγά μην τους συμφέρει να ακυρώσουν αφού θα με πληρώσουν". Άμα δε γεμίζει το αεροπλάνο καλύτερα να ακυρωθεί.

(Παρόλο που δε θα το κάνω με χαρά, θα τους ξανατιμήσω αν υπάρχει η ανάγκη πάντως).

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
5 μερες πριν λιγο δυσκολο.
Εξαλλου αν εχεις ηδη ολοκληρωσει το ταξιδι, κλεινεις ενα εισιτηριο με αλλη εταιρεια κοντα στην αποζημιωση και ερχεσαι πισω.
η αποζημιωση θα ειναι 600 ευρω.. πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι αδυνατο να βρω εισιτηριο επιστροφης σε αυτην την τιμη !!!

Προχθες επεστρεψα με wizz air απο Abu Dhabi μια χαρα ητανε δεν ειχα καποιο θεμα ουτε στο πηγαινε ουτε στο ελα
πηγες και Ντουμπαι?

kofidenia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία, Μέλανας Δρυμός
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλληνική Πολυνησία
σε αυτο που αναφερεσαι εχω και ενα ακομα αγχος.. θα ειμαι εκει 30/10-6/11 . παιζει να παω και να ριξουν κανα ακυρο στην επιστροφη?
Θα είμαι εκεί 17-24 Νοεμβρίου . Έχω την ίδια ανησυχία αλλά εγώ πετάω από Λάρνακα και οι άλλοι δυο συνταξιδιώτες μου από Αθήνα. Βέβαια έχω κλείσει όλα τα ξενοδοχεία με δωρεάν ακύρωση οπότε δε θα έχω χασούρα σε λεφτά . Μόνο το πρόγραμμα θα μου αλλάξει. Ας ελπίσουμε στο καλύτερο 🤞🏼

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Θα είμαι εκεί 17-24 Νοεμβρίου . Έχω την ίδια ανησυχία αλλά εγώ πετάω από Λάρνακα και οι άλλοι δυο συνταξιδιώτες μου από Αθήνα. Βέβαια έχω κλείσει όλα τα ξενοδοχεία με δωρεάν ακύρωση οπότε δε θα έχω χασούρα σε λεφτά . Μόνο το πρόγραμμα θα μου αλλάξει. Ας ελπίσουμε στο καλύτερο 🤞🏼
μωρε και εγω χασούρα δεν θα έχω , ολα με δωρεαν ακυρωση ειναι. Απλα μας χαλάει το προγραμμα , αδειες , και την καψα για ταξιδι!

Τοσος κοσμος πεταει με καλες τουρκικες στη μιση τιμη, εσυ γιατι να μη βρεις?
δεν το εχω ψαξει ειναι η αληθεια.. εχω δει μονο emirates , qatar , aegean! ελπιζω να μην χρειαστει να ψαξω περισσοτερο!!

lyk.an

Member
Επόμενο Ταξίδι
BaltiNordics
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
(Παρόλο που δε θα το κάνω με χαρά, θα τους ξανατιμήσω αν υπάρχει η ανάγκη πάντως).
Και 3 μέρες μετά ξανακλείνει πτήση wizz για παραμονή Χριστουγέννων. :haha:
Για να δούμε. 🤞

Ppetran

Member
Καλημέρα.
Πρώτη φορά θελω να κλείσω με wizair απο θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο.
Τι πρέπει να προσέξω και πότε (15 ημέρες) πρέπει να κλείσω για να μην έχω προβλήματα?
Επίσης τηλέφωνα επικοινωνίας υπάρχουν?
Τέλος στο site όταν πάω για κράτηση με του που πάω στις θέσεις μου βγάζει πάντα μια έξτρα χρέωση (Επιπλέον χρέωση χρήσης συστήματος ‎40,00 € ) χωρίς να ξέρω τι είναι και πως σβήνεται. Ξέρει κανείς για αυτό?

tatooine

Member
Καλημέρα.
Τι πρέπει να προσέξω και πότε (15 ημέρες) πρέπει να κλείσω για να μην έχω προβλήματα?
Τέλος στο site όταν πάω για κράτηση με του που πάω στις θέσεις μου βγάζει πάντα μια έξτρα χρέωση (Επιπλέον χρέωση χρήσης συστήματος ‎40,00 € ) χωρίς να ξέρω τι είναι και πως σβήνεται. Ξέρει κανείς για αυτό?
Αν σου βγάζει χρέωση συστήματος είναι γιατί νομίζει ότι είσαι πράκτορας και θέλεις να κάνεις πολλές κρατήσεις. Προφανώς έχεις μπει πολλές φορές από τον ίδιο υπολογιστή κάνοντας την ίδια κράτηση.

Λύση. Διέγραψε όλα τα μπισκότα από το συγκεκριμένο ιστοχώρο κάνε ρεσταρτ το μόντεμ του σπιτιού να αλλάξεις IP και ξανά δοκίμασε. Εναλλακτικά το κανείς από άλλο υπολογιστή από άλλο σπίτι.

Έχουν στην Πολωνία έναν αριθμό κλήσης και στα αγγλικά. Χρεώνετε μόνο η διεθνή κλήση από εδώ. Αν έχεις πρόγραμμα στο τηλέφωνο σου με δωρεάν κλήσεις στη ΕΕ δεν θα χρεωθείς τίποτε. Η αναμονή είναι μικρή.
Αγόρασε το εισιτήριο σου κανονικά οποιαδήποτε στιγμή θεωρήσεις ότι ικανοποιεί τις οικονομικές σου απαιτήσεις.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Όταν βρεις φθηνότερο ναύλο, δεν υπάρχει απάντηση σ' αυτό. Απλά 15 μέρες (και λιγότερο) πριν την πτήση δικαιούσαι αποζημίωση σε περίπτωση που δε διεξαχθεί.
Ναι, εξωτερικού, με την εξυπηρέτηση αν χρειαστεί να γίνεται στ' Αγγλικά.
Τέλος στο site όταν πάω για κράτηση με του που πάω στις θέσεις μου βγάζει πάντα μια έξτρα χρέωση
Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνεις λάθος, μήπως είναι κάποιος αναβαθμισμένος τύπος ναύλου που έχεις προσθεσει στην κράτηση; Μήπως βάζεις Priority;

tatooine

Member
Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνεις λάθος, μήπως είναι κάποιος αναβαθμισμένος τύπος ναύλου που έχεις προσθεσει στην κράτηση; Μήπως βάζεις Priority;
sdd.png

Ήταν οι πολλές δοκιμές για μια πτήση. Το σύστημα τους το έλαβε σαν προσπάθεια αγοράς πολλών εισιτηρίων και έβαλε έξτρα φόρο.

Και μετά από αίτημα επιστροφής χρημάτων.

Dear............,

Thank you for contacting Wizz Air Customer Service Department.

We apologize for the unpleasant situation, which you have experienced.

With regard to your claim, you have initiated the refund in the amount of 120 BGN paid for exrta administrative fee to the Wizz account (Number: ..............., Holder:.................) as future credit. This Wizz credit is valid for 1 year and can be used for future Wizz Air flights and adding services to existing ones through our official website or mobile application, given that the Holder of an account is one of the passengers in the booking. The refund was initiated on the ................................

Should you have any further questions, we will be delighted to answer them.

Wizz Air wishes you a lovely day.

Kind regards,

Last edited:

Ppetran

Member
Έχουν στην Πολωνία έναν αριθμό κλήσης και στα αγγλικά. Χρεώνετε μόνο η διεθνή κλήση από εδώ. Αν έχεις πρόγραμμα στο τηλέφωνο σου με δωρεάν κλήσεις στη ΕΕ δεν θα χρεωθείς τίποτε. Η αναμονή είναι μικρή.
Μήπως ξέρεις ποιό είναι το τηλέφωνο?
Δυστυχώς η χρέωση παραμένει.... Δεν ξέρω τι είναι. Εμφανίζεται μόλις πάω στην επιλογή θέσεων (συνέχεια). Καμία άλλη σκέψη?

ps. Το ίδιο κάνει και με την εφαρμογή στο κινητό. Εκεί όμως περνάει τα πάντα και στο τέλος πριν πληρώσεις βάζει +40 Ευρώ!!
Ευχαριστώ!

Attachments

Last edited:

tatooine

Member
Μήπως ξέρεις ποιό είναι το τηλέφωνο?
Δυστυχώς η χρέωση παραμένει.... Δεν ξέρω τι είναι. Εμφανίζεται μόλις πάω στην επιλογή θέσεων (συνέχεια). Καμία άλλη σκέψη?

ps. Το ίδιο κάνει και με την εφαρμογή στο κινητό. Εκεί όμως περνάει τα πάντα και στο τέλος πριν πληρώσεις βάζει +40 Ευρώ!!
Ευχαριστώ!
If your query is related to an existing booking please contact us via the Wizz Air Call Centre Existing bookings' local rate number (+48 32 213 29 16) available in the Contact Us Page.
Δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν αν δεν έχεις κάνει κράτηση.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom