Blondeamon
Member
Kαι Καρλοβυ Βαρυ για σπα....πολυ ωραια πολη και φθηνη. Εχει ωραιες εγκαταστασεις για σπα και ειναι ενα απο τα must.
Εμεινα εκει πριν απο 6 χρονια, ειναι καλο αλλα λιγο εξω απο το κεντρο της Πραγας, εχει εναν σταθμο του μετρο πολυ κοντα στο ξενοδοχειο. Κλεισε απο τον δεκατο και πανω οροφο εχεισ θεα ολοι την πολη.190 ε?Μόνο?Έβαλες και αποσκευές?Γιατί είναι +20ε από τη τιμή που σου βγάζει αρχικά...Εγώ θα είμαι 23-26 Πράγα κι έχω κλείσει για το Corinthia Panorama...Aν ξέρει κανείς και γι αυτό θα με βοηθούσατε...
Άντε πάλι τα ίδια... Το είπαμε, το ξαναείπαμε, το εμπεδώσαμε, αλλά πάλι εκεί ξαναγυρνάμε. Αυτό που περιγράφεις είναι το Corinthia Towers, όχι το Corinthia Panorama.Εμεινα εκει πριν απο 6 χρονια, ειναι καλο αλλα λιγο εξω απο το κεντρο της Πραγας, εχει εναν σταθμο του μετρο πολυ κοντα στο ξενοδοχειο. Κλεισε απο τον δεκατο και πανω οροφο εχεισ θεα ολοι την πολη.
[/Εδώ μιλάμε για την WIZZ και για τις πτήσεις τις στη Θεσ/κη... τι διάολο σχέση έχουν τα ξενοδοχεία? Σοβαρευτείτε πια...]
ζητουμε ταπεινά συγνώμη που ξεφύγαμε από το θέμα ....δεν θα επαναληφθεί άλλη φορά
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣ.ΝΙΚΗ-ΠΡΑΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ 16 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΜΟΝΟ 14. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ? ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ ΣΤΗΜ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ...ΕΛΕΟΣ! ΜΕΤΑ ΤΗΛ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΕΤΣΙ?
Ναι, έτσι ακριβώς με skype... Είναι που είναι φτωχά τα Αγγλικά τους, να τα ακούς κι από skype (=η χειρότερη ποιότητα συνδιάλεξης που μπορεί να γίνει), θα πας πολύ μακρυά...Για το τηλ μην το σκέφτεσαι καθόλου,με 5,69 ευρώ μιλάς για ένα μήνα όσο θέλεις σε 20 χώρες της ευρώπης.Δες εδώ.
Τι ήταν αυτό που ακούστηκε για το Skype;!;!Ναι, έτσι ακριβώς με skype... Είναι που είναι φτωχά τα Αγγλικά τους, να τα ακούς κι από skype (=η χειρότερη ποιότητα συνδιάλεξης που μπορεί να γίνει), θα πας πολύ μακρυά...
Τι ήταν αυτό που ακούστηκε για το Skype;!;!
Taver κίτρινη κάρτα!!!
Το Skype ίσως να είναι και ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος για να μιλήσεις.
Εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα στην επικοινωνία (ήχος και εικόνα), σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προγράμματα (που πλέον δεν τα χρησιμοποιώ).
Και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό. Ψάξε και θα δεις ότι οι κριτικές που έχει δεχτεί το Skype είναι σαφώς πολύ καλύτερες και θετικότερες σε σχέση πάντα με άλλα ανάλογα προγράμματα!
marobouke, αν θέλεις να κλείσεις άμεσα εισιτήρια, ναι, πάρε τηλέφωνο καλύτερα.