What? Πού είναι αυτό; Γιατί πας εκεί;

underwater

Member
Μηνύματα
2.801
Likes
12.493
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ε να τωρα αυτα κανεις και με «αναγκαζεις» να τρεξω να βρω την ιστορια να δω τι μανουρα εγινε 😜
Καλά, ίσως να έχουν σβηστεί και μερικά, δε θυμάμαι.
Αλλά τότε είχε γίνει κλασικά χαμουλης. 😄
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.665
Likes
43.904
Βρε παιδιά, επειδή με ένα τρόπο επανέρχεται αυτό στην κουβέντα, δεν είναι πάντα εφικτό να μην ανακοινώνεις σε κανέναν πού πας.
Ή μάλλον για να το θέσω με μεγαλύτερη ακρίβεια, δεν είναι πάντα εφικτό να κρύβεις από όλους το πού πας (χωρίς να ανακοινώσεις κάτι).

Από εκεί και πέρα, επειδή επανέρχεται τόσο στο συγκεκριμένο, όσο και σε άλλα θρεντς σε αυτό το φόρουμ η κακοπροαίρετη κριτική που μας κάνουν για τα ταξίδια μας, προσωπικά νομίζω ότι λίγο στην ταξιδιωτική κοινότητα σα να θεωρούμε ότι είμαστε κάπως πιο σπουδαίοι από ο, τι είμαστε, ότι κάπως όλοι ασχολούνται μαζί μας, ότι καπως δημιουργούμε μεγάλα δράματα με τις επιλογές μας.

Προσωπικά θεωρώ πως ζούμε σε μια κοινωνία που ούτως ή άλλως θα κρίνει ό, τι σαχλαμάρα υπάρχει. Από το ρούχα που θα φορέσουμε, τις διατροφικές μας επιλογές, τα χόμπι μας, τη μουσική που ακούμε, το πόσο νοικοκυρεμένο ή όχι είναι το σπίτι μας, τις προσωπικές/οικογενειακές μας επιλογές και ούτω καθεξής.

Η ίδια όπου αισθάνομαι τοξικότητα δεν κάθομαι να κρύψω κάτι, απλά απομακρύνομαι. Και σε περιβάλλοντα που δε γίνεται να απομακρυνθείς (όπως για παράδειγμα εργασιακά), απλά όταν συνειδητοποιείς ότι παρα-ασχολουνται μαζί σου με κάτι, απλά αγνοείς. Αλλιώς θα συνεχίζουν να παρα-ασχολουνται. Φτιάχνεις τον δικό σου μικρόκοσμο με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις εντάξει με τις επιλογές σου και ησυχάζεις. Κι αν νιώθεις ότι όλο αυτό σε επηρεάζει περισσότερο από ο, τι του αναλογεί, το ψάχνεις σε μεγαλύτερο βάθος.

Προσωπικά έχω φάει αρκετές φορές όχι απλά κριτική, αλλα δούλεμα για τις ταξιδιωτικές μου επιλογές. Ειλικρινά ποτέ δε με ένοιαζε, εκτός από τις περιπτώσεις που ο άλλος γίνεται επιθετικός κι εριστικός προς εμενα και που συνήθως αυτό δε συμβαίνει με τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά κυρίως σε διαδικτυακό επίπεδο (θυμάμαι μια ιστορία που είχα γράψει εδώ το 2013 για τα Σκόπια και το Τέτοβο πχ). Πλέον όταν η κακεντρέχεια φτάνει σε πολύ τοξικά επίπεδα δε χαλάω τη ζαχαρένια μου, κάνω ένα ωραιότατο ριπορτ προς τους αγαπημένους μας mods και ησυχάζω.

Σόρρυ βγήκα κι εγώ λίγο off, αλλά τα posts σας με ενέπνευσαν λίγο να πω το μακρύ και το κοντό μου. :)
Στο εργασιακο περιβαλλον το χειροτερο που εχω ακουσει επανειλημμενα ειναι το "ποτε θα μας οργανωσΕΙΣ να παμε ολοι μαζι", λες και εχω καμια ορεξη να βλεπω συνεργατες που μας εφερε στον ιδιο χωρο η τυχη και η αναγκη και εκτος του ωραριου, πολυ περισσοτερο να οργανωσΩ κι απο πανω, οποτε λεω σε 2-3 ατομα που παω και οχι ολα τα ταξιδια. Επισης δεν τους εχω φιλους στα σοσιαλ για να ειμαι ησυχη.
 
Μηνύματα
67
Likes
89
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
"Που ειναι αυτο; Στην Σαρδηνια
Γιατι πας εκει; Επειδη πεταω με 8ε απο Μιλανο και θελω να συνεχισω το ταξιδι"

Ο κυκλος μου, οταν τους ειπα οτι θα παω στο Αλγκερο...
 

tatooine

Member
Μηνύματα
1.823
Likes
7.245
Τανζανία: το 80% ρωτούσε "αυτό στην Αυστραλία;" ή ακόμα καλύτερα "εκεί που έχει τον δράκο;" εννοώντας τον διάβολο της Τασμανίας :haha:
Οι δυσλεκτικοί έχουν πρόβλημα να κατανοήσουν αυτές τις δυο λέξεις. Είναι χειρότερες από το αριστερά δέξια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.529
Μηνύματα
899.312
Μέλη
39.248
Νεότερο μέλος
Georgetsn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom