• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

War: Αθήνα vs Θεσσαλονίκη

Πρωτεύουσα ή "συμπρωτεύουσα";

• Total voters
    112

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Τι λέει; Το rockwave φέτος πάει και Θεσσαλονίκη και φέρνει Savatage; Για να σας δω, θα στηρίξετε ή θα μετανιωσουν την ώρα και την στιγμή που δεν τους έφεραν Αθήνα; Αν δεν στηρίξετε ο όρος συμπρωτευουσα πρέπει να καταργηθεί επίσημα.

varioAthens

Member
Τι λέει; Το rockwave φέτος πάει και Θεσσαλονίκη και φέρνει Savatage; Για να σας δω, θα στηρίξετε ή θα μετανιωσουν την ώρα και την στιγμή που δεν τους έφεραν Αθήνα; Αν δεν στηρίξετε ο όρος συμπρωτευουσα πρέπει να καταργηθεί επίσημα.
Με το μετρό θα πανε;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πιο πολύ Κατερίνη το λες παρά Θεσσαλονίκη. Όπως και να χει είναι κοντά όμως, και για να σε προλάβω δε πιστεύω ότι μπορεί να πιάσει (κατ' αναλογία) τα νούμερα των Αθηνών για πολλούς λόγους, εκτός αν τα ονόματα είναι όντως τόσο μεγάλα όσο λέγεται και προσελκύσει και κόσμο από μακριά, τις τριγύρω χώρες κτλ.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Με το μετρό θα πανε;
Ας πάνε και με έλκηθρα! Το θέμα είναι να στηρίξουν για να δουν κι άλλες μεγάλες συναυλίες στο μέλλον. Γιατί για την ώρα δεν υπάρχουν στο συναυλιακό χάρτη!

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Πιο πολύ Κατερίνη το λες παρά Θεσσαλονίκη. Όπως και να χει είναι κοντά όμως, και για να σε προλάβω δε πιστεύω ότι μπορεί να πιάσει (κατ' αναλογία) τα νούμερα των Αθηνών για πολλούς λόγους, εκτός αν τα ονόματα είναι όντως τόσο μεγάλα όσο λέγεται και προσελκύσει και κόσμο από μακριά, τις τριγύρω χώρες κτλ.
Αν βάλουν κάτι δυνατό μαζί με savatage μπορεί να στηρίξω κι εγώ με φιλαράκια από Θεσσαλονίκη κι ας έχω κλείσει ήδη για graspop. Είναι τρελό να μην υπάρχει ένα σοβαρό μουσικό φεστιβάλ διεθνούς επιπέδου (κοντά) στη Θεσσαλονίκη.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αν βάλουν κάτι δυνατό μαζί με savatage
Μακάρι Maiden, πηγαίνω και με τα πόδια...

μπορεί να στηρίξω κι εγώ με φιλαράκια από Θεσσαλονίκη
Έλα να σε κεράσουμε κανένα σοβαρό φαγητό, γιατί αλλιώς από μόνος σου δεν :haha:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Μακάρι Maiden, πηγαίνω και με τα πόδια...
Αν είναι Maiden τότε σχεδόν σίγουρα θα έρθω.

Έλα να σε κεράσουμε κανένα σοβαρό φαγητό, γιατί αλλιώς από μόνος σου δεν :haha:
😂 μην με προκαλείς και αρχίσω να θάβω τσουρέκια Τερκενλη, σουρεαλ και λοιπά τραγελαφικα!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
😂 μην με προκαλείς και αρχίσω να θάβω τσουρέκια Τερκενλη, σουρεαλ και λοιπά τραγελαφικα!
Δε φταίω εγώ άμα εσύ κάνεις έρευνα στο Τικτοκ για να φας κάθε φορά που έρχεσαι! :p :haha:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Αν βάλουν κάτι δυνατό μαζί με savatage μπορεί να στηρίξω κι εγώ με φιλαράκια από Θεσσαλονίκη κι ας έχω κλείσει ήδη για graspop. Είναι τρελό να μην υπάρχει ένα σοβαρό μουσικό φεστιβάλ διεθνούς επιπέδου (κοντά) στη Θεσσαλονίκη.
δεν χρειαζόμαστε. Έχουμε αλλά εμείς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.679
Μέλη
39.421
Νεότερο μέλος
Σμάρω

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα