πως τα λες ετσι ρε traveller εισαι πολυ κυνικος!!!Ο γάιδαρος ξαναπετά από 21 Φλεβάρη και μετά... με τις γνωστές γαλατάδικες πτήσεις...
Δεν δοκιμάζεις την τύχη σου στην εξίσου χάλια Click Air?
Έχεις απόλυτο δίκιο... υπερβολές του κιτρίνου τύπου... αν εξαιρέσεις τις βάρβαρες ώρες, τις απίστευτα στριμόκωλες θέσεις, το ανύπαρκτο service και τις απαράδεκτες αεροσυνοδούς όλα τα άλλα είναι μια χαρά... Τουλάχιστον φτάνεις στον προορισμό σου... τα άλλα λεπτομέρειες...Εγώ πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την Vueling.
αν εξαιρέσεις τις μη βαρβαρες ωρες, τα ιδια ισχύουν και για την κλικαιρ.αν εξαιρέσεις τις βάρβαρες ώρες, τις απίστευτα στριμόκωλες θέσεις, το ανύπαρκτο service και τις απαράδεκτες αεροσυνοδούς όλα τα άλλα είναι μια χαρά... Τουλάχιστον φτάνεις στον προορισμό σου... τα άλλα λεπτομέρειες...
Τα καθίσματα μου φάνηκαν μια χαρά...και μη νομίζεις ότι μιλάς σε κανέναν που δεν είναι παράξενος σε αυτά τα ζητήματα, ε; :roll: Ούτε κοντόλιγνος είμαι, ούτε στενός...αντιθέτως μάλιστα ένιωσα άνετα και κοιμήθηκα και άνετα στο κάθισμα, πράγμα που επίσης με δυσκολεύει συνήθως σε οποιοδήποτε ταξίδι.Έχεις απόλυτο δίκιο... υπερβολές του κιτρίνου τύπου... αν εξαιρέσεις τις βάρβαρες ώρες, τις απίστευτα στριμόκωλες θέσεις, το ανύπαρκτο service και τις απαράδεκτες αεροσυνοδούς όλα τα άλλα είναι μια χαρά... Τουλάχιστον φτάνεις στον προορισμό σου... τα άλλα λεπτομέρειες...