marikaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- νησια ειρηνικου
Άντε να τα ξαναπούμε ... άλλος το αεροπορικό ταξίδι το βλέπει σαν μέρος του ταξιδιού, όπως η αφεντιά μου , άλλος απλά το χρησιμοποιεί σαν ΚΤΕΛ και δεν έχει απαιτήσεις, σαν τον Yorgos... μιλάμε για διαφορά φιλοσοφίας... Όπως κάποιος πηγαίνει σε ένα ωραίο εστιατόριο και τρώει έτσι κάποιος άλλος παίρνει μια πίτσα στο χέρι και είναι μια χαρά... Άλλος θέλει να μείνει σε ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο και άλλος βολεύεται ωραιότατα σε ένα hostel... Άλλος ψωνίζει από τα πανέρια και άλλος θέλει να ντύνεται καλύτερα... δεν βρίσκουμε άκρη...
Επί του προκειμένου... Εγώ ναι, θα έδινα 30-40€ παραπάνω για να μην φτάσω μαύρα χαράματα στην Βαρκελώνη και χάσω όλη την μέρα μου γιατί θα είμαι πτώμα από την αυπνία... Δεν θα καταστραφώ αν δώσω λίγα ευρώ παραπάνω και μου δώσουν ένα ποτήρι νερό για να μην κορακιάσω, ούτε μου αρέσει να κάνω τον φακίρη όχι για 3 ώρες αλλά ούτε για 10 λεπτά και ναι όταν ταξιδεύω γουστάρω να βλέπω χαμογελαστές αεροσυνοδούς και όχι ξυνισμένες απολίτιστες Ισπανίδες και να κάνω κρα να συνενοηθώ μαζί τους επειδή τα Αγγλικά τα δικά τους είναι τα Κορεάτικα τα δικά μου...
Το ίδιο ακριβώς μου συμβαίνει και με τα ΚΤΕΛ... Ασφαλώς και εκεί έχω απαιτήσεις... Αν έχω την δυνατότητα επιλογής όπως π.χ στην Τουρκία για λίγα ευρώ παραπάνω θα προτιμήσω μια εταιρία με καινούργια λεωφορεία, που να σου δίνουν νερό όταν διψάσεις, θα έχω επιλογή δρομολογίων, θα είναι ευγενικοί ο οδηγός και ο συνοδός, και θα κάθομαι σε καθαρά και άνετα καθίσματα...
Απλά να συμπληρώσω ότι τα 133€ που αναφέρθηκαν ασφαλώς και δεν τα βρίσκεις το καλοκαίρι και ότι με καμμιά 50€ παραπάνω θα πηγαίνεις με την Aegean σαν ανθρωπος... Εγώ τι κάνω... σε περιπτώσεις που η διαφορά ναύλου είναι τεράστια, δηλαδή σε ευρωπαική πτήση από 80€ και πάνω, ασφαλώς και θα πετάξω με την loco, αλλά αν είναι λιγότερο από 80€ ευχαριστώ δεν θα πάρω...
ΠΑΠΕΤΟ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φτάσεις στον προορισμό σου γιατί όποια εταιρία κι αν επιλέξεις είναι ασφαλέστατη... Το ζητούμενο είναι πως θα φτάσεις, σαν φακίρης ή σαν άνθρωπος? οι επιλογές δικές σου...
μου κανει εντυπωση.....αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!