CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Ναι...αλλά έχω κι εγώ τα χούγια μου..κι από την στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να στην πω, να μην στην πω;Ρε μπαγάσα CakeNet τόσο καιρό δεν έχεις μάθει το στυλ μου? Είμαι ο κακός του forum και πρέπει να υπερασπίζομαι επάξια τον τίτλο μου...
Συμφωνώ απόλυτα οτι δεν μαλώνουμε απλά την λέμε ο ένας στον άλλο για να ανάψουν τα αίματα... Ρώτα και καμμιά Έρση ή κανένα Samion να δεις τι τράβηξαν μέχρι να τα βρούμε...
Τέλος θέματος πιστεύω... τα είπαμε το αναλύσαμε πάμε για άλλα...
Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, περάσαμε μια χαρά, πάμε παρακάτω!
Όσον αφορά την επιλογή μας στο σύνολο, είπαμε, πάντα ζυγίζουμε τα πράγματα! Κι εγώ για παράδειγμα για το Άμστερνταμ, κοίταγα την προσφορά της Skyeurope που μου έβγαινε κάπου στα 130-140 Ευρώ συνολικά. Φυσικά και επέλεξα τελικά την προσφορά της Lufthansa με τα 165 Ευρώ. Εάν από την άλλη είχα να επιλέξω ανάμεσα στα 140 Ευρώ της Skyeurope και τα 300-400 Ευρώ που έβρισκα με τις υπόλοιπες εταιρείες, σαφώς και θα επέλεγα αυτήν της Skyeurope.
Επίσης, αν έβγαινε αύριο μεθαύριο η αεροπορική εταιρεία Χ που δεν την ήξερε κανείς και πιθανόν να είναι η τέως αεροπορική εταιρεία "Κατέρρευσα από τις πτώσεις αεροσκαφών" σαφώς και δε θα την επέλεγα με τίποτα.
Σημασία έχει να μάθουμε να εκτιμούμε και να ζυγίζουμε τα πράγματα πριν την κάθε μας επιλογή.