EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
αρα δεν μπορω να κλεισω τωρα για το πασχα με την προσφορα;
Ναι ... από την λήξη της προηγούμενης ... το έκανα, έδωσα 69,99€ και επέκτεινα για ένα έτος από τη λήξη της προηγούμενης ... δηλαδή, εμένα έληγε τέλη Μαΐου του 2025 και με τη ανανέωση που έκανα τώρα λήγει τέλη Μαΐου 2026. Και ένα ταξίδι να κάνω μέχρι τότε συμφέρει η προσφορά. Μην ξεχνάς ότι στην Megavolotea plus έχουν τα ίδια προνόμια και όλοι όσοι ταξιδεύουν μαζί σου και τους βγάλεις εισιτήρια εσύ.Προσφορα λεει για μελη Megavolotea plus 50% απο 140 (που θα παει μαλλον η συνδρομη) σε 70 ευρω αν ανανεώσεις μεχρι 31/12.. εννοειται η ανανεωση μετραει απο τη ληξη της προηγουμενης..
Αγαπητή EIRHNH2 το λέω καθαρά ... για να έχεις προνόμια Megavolotea και Megavolotea plus πρέπει να αγοράσεις το πακέτο ... το 15 μέρες δωρεάν είναι μάλλον λάθος έκφραση και είναι μόνο και μόνο για να δεις πως λειτουργούν τα Megavolotea.ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να έχεις τα προνόμια της Megavolotea plus πρέπει να αγοράσεις το πακέτο ... αυτό που λέει για 15 μέρες δωρεάν είναι μόνο και μόνο για να δεις τι μειώσεις έχεις εάν το αγοράσεις!!!
1. Αρκεί ο κάτοχος να έχει βγάλει εισιτήριο μαζί με τους συνταξιδιώτες του. Εάν δεν πάει (λόγω αρρώστιας ή άλλου συμβάντος) οι υπόλοιποι ταξιδεύουν με τα προνόμια.1. λενε οτι πρεπει να ταξιδευει ο κατοχος megavolotea στην κρατηση χωρις να λενε τι θα γινει αν δεν ταξιδευει.
2. Λενε 15 μερες δωρεαν, σου επιστρεφουν τα χρηματα δηλ αν αλλαξεις γνωμη.
3. Και αν εν τω μεταξυ εχεις κανεις 5-6 πτησεις στις 15 αυτες μερες;
4.Γραφομαι megavolotea σημερα για αυριανη πτηση, θα μου επιστρεψουν τη συνδρομη αν την ακυρωσω μεθαυριο;
Επαναλαμβανω πιο ξεκαθαρα ακομα:Αγαπητή EIRHNH2 το λέω καθαρά ... για να έχεις προνόμια Megavolotea και Megavolotea plus πρέπει να αγοράσεις το πακέτο ... το 15 μέρες δωρεάν είναι μάλλον λάθος έκφραση και είναι μόνο και μόνο για να δεις πως λειτουργούν τα Megavolotea.
Επίσης σε εκείνο το ποστ μου λέω και σε ποιον συμφέρει να αγοράσει το πακέτο και σε ποιον όχι.
1. Αρκεί ο κάτοχος να έχει βγάλει εισιτήριο μαζί με τους συνταξιδιώτες του. Εάν δεν πάει (λόγω αρρώστιας ή άλλου συμβάντος) οι υπόλοιποι ταξιδεύουν με τα προνόμια.
2. Χρήματα δεν επιστέφονται. Δωρεάν δεν υπάρχει
3. Δεν μπορείς να κάνεις πτήσεις με προνόμια εάν δεν πληρώσεις τη συνδρομή.
4. Δεν επιστρέφεται καμία συνδρομή.
1. Για τα προνομια δεν ρωτησα, ανεφερα τι εκανα κ μαλιστα 2 φορες με αφησε να κλεισω για αλλον, χωρις να ταξιδευω. Αν εχει αλλαξει δεν ξερω.Αγαπητέ Samion όταν ζητάς εισιτήρια με Megavolotea plus πάντα σου βγάζει υποχρεωτικά τον κάτοχο της Megavolotea plus. Το καλοκαίρι προσπάθησα να βγάλω και στην κόρη μου, η οποία το αποφάσισε να έρθει μαζί μας αφού είχαμε κλείσει οι υπόλοιποι τα εισιτήρια ... και δεν μπόρεσα να της κλείσω με προνόμια Megavolotea plus.
Για να το επιβεβαιώσω μπήκα τώρα στον λογαριασμό μου και προσπάθησα να κλείσω εισιτήρια για άλλους ... αλλά πάντα βγάζει εμένα πρώτο και υποχρεωτικά. Εάν δεν βγάλω εγώ, δεν με αφήνει να κλείσω για άλλους ως Megavolotea plus.
Για το 15θημερο δωρεάν ... κι εγώ προσπάθησα να κλείσω εισιτήρια πέρσι πριν πληρώσω την πρώτη συνδρομή ... και φυσικά δεν με άφησε ... μου είπε εάν θέλεις τα προνόμια πρέπει να πληρώσεις την Megavolotea plus. Εάν τώρα έχει αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζω.
Αυτά από μένα ...