Volotea Volotea

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Είναι αξιόπιστη ή θα φάμε φόλα;
Για να επενδυει η Aegean σε αυτη, εσυ τι λες;
Επομένως αν κλείσω εισιτήρια για τον Μάιο π.χ. και πληρώσω τα εισιτήρια και το megavolotea άμεσα δεν θα έχω πρόβλημα. Σωστά;
Δεν χρειαζεται να πληρωσει τωρα megavolotea, αρκει να πληρωσεις πριν το ταξιδι. Δηλ παρτη οποτε εχει προσφορα ως τοτε. Και υποψη η εκπτωση ισχυει οταν βγαζεις εσυ εισητηριο, ασχετα αν ταξιδευεις η οχι.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Για να επενδυει η Aegean σε αυτη, εσυ τι λες;

Δεν χρειαζεται να πληρωσει τωρα megavolotea, αρκει να πληρωσεις πριν το ταξιδι. Δηλ παρτη οποτε εχει προσφορα ως τοτε. Και υποψη η εκπτωση ισχυει οταν βγαζεις εσυ εισητηριο, ασχετα αν ταξιδευεις η οχι.
Ευχαριστω για την απάντηση.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το έχεις κάνει; Εδώ άλλα λέει:

View attachment 481297
2 φορες φετος. Ποιος companion…το εκανα απο το λογαριασμο μου και ειχε χειραποσκευη κανονικοτατα. Ουτε κακο βαθμο πηρα. Μη με μαρτυρησετε.
Κ λενε μην το κανεις. πουθενα δε λεει τι θα γινει αν το κανεις: απολυτως τιποτε. Προφανως δεν μπορουν να το ελεγξουν. Ακομα.

Last edited:

touRocker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Planet Earth
Ταξίδι-Όνειρο
Dark Side Of The Moon
Έχω το Megavolotea plus (100€ έδωσα) και έχω κάνει δύο ταξίδια και είμαι ευχαριστημένος.
Εάν κάνει κάποιος πάνω από ένα ταξίδι το έτος συμφέρει να δώσει τα 99,99€ διότι κερδίζει περισσότερα εάν ταξιδέψουν 2 άτομα και πάνω ... καλά δε μιλάμε να πάτε 4 άτομα 2 ταξίδια ... τότε κερδίζετε πολλά.
Με το Megavolotea plus έχεις 10κιλη βαλίτσα και προσωπικό αντικείμενο (under seat cabin bag) μαζί σου στο αεροπλάνο και σου δίνει και προτεραιότητα επιβίβασης. Επίσης έχεις μία μικρή επιπλέον έκπτωση στις τιμές πτήσεων που βλέπεις.
Θέσεις δεν χρειάζεται να κλείσετε διότι κοστίζουν αρκετά στην Volotea ... αλλά συνήθως σας βάζουν μαζί, σε διπλανές θέσεις. Εμένα μου έτυχαν πολύ καλές θέσεις.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να έχεις τα προνόμια της Megavolotea plus πρέπει να αγοράσεις το πακέτο ... αυτό που λέει για 15 μέρες δωρεάν είναι μόνο και μόνο για να δεις τι μειώσεις έχεις εάν το αγοράσεις!!!

Εδώ μπορείτε να δείτε για Megavolotea και Megavolotea plus
Και εδώ είναι για Megavolotea plus
Για περισσότερες πληροφορίες κλικ εδώ

# Συμπέρασμα: Εάν κάνετε 2 ταξίδι και πάνω το έτος και είσαστε 2 άτομα και περισσότερα, συμφέρει το Megavolotea.

ΥΓ: Η συνδρομή είναι ανά έτος από τη στιγμή που την πληρώνεις.
ΥΓ2: Μία φορά είχα καθυστέρηση (προορισμός Νάπολη) για την οποία μου έστειλαν vouchers 10€ ανά άτομο ... τα οποία δεν μπόρεσα ποτέ να εξαργυρώσω!!! (έκανα γραπτώς παράπονο στην εταιρεία).
ΥΓ3: Κερνάνε καφεδάκι μέσα στο αεροπλάνο στον κάτοχο της Megavolotea plus :p:)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καλημέρα, γνωρίζετε αν το καλοκαίρι κανει η VOLOTEA δρομολογια Αθηνα-Βερονα?Διοτι τωρα δεν δειχνει κατι.. Εχω κλεισει διαμονη για 5-9/6 και σκεφτομαι τι να κανω με τα αεροπορικα, διοτι μου ειπαν οτι πεταει αλλα δεν βλεπω κατι.
Ναι ... το καλοκαίρι έχει δρομολόγια για Βερόνα και σε καλές τιμές. (καταπληκτική πόλη η Βερόνα!)

Last edited:

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
καλημερα, ενδιαφερομαι να κλεισω με volotea Στρασβούργο. Για 4 ατομα, οικογενεια. Μπορω να κλεισω με αυτο που ΄λεει "Δοκίμασε το Megavolotea Plus για 15 ημέρες δωρεάν και κάνε ανανέωση με μόνο 99,99 €/χρόνο. " ? χωρις να κανω εγγραφη τελικα; δωρεαν δηλαδη;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
καλημερα, ενδιαφερομαι να κλεισω με volotea Στρασβούργο. Για 4 ατομα, οικογενεια. Μπορω να κλεισω με αυτο που ΄λεει "Δοκίμασε το Megavolotea Plus για 15 ημέρες δωρεάν και κάνε ανανέωση με μόνο 99,99 €/χρόνο. " ? χωρις να κανω εγγραφη τελικα; δωρεαν δηλαδη;
Διάβασε δύο μηνύματα παραπάνω.

chrisbd

Member
Προσφορα λεει για μελη Megavolotea plus 50% απο 140 (που θα παει μαλλον η συνδρομη) σε 70 ευρω αν ανανεώσεις μεχρι 31/12.. εννοειται η ανανεωση μετραει απο τη ληξη της προηγουμενης..

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Διάβασε δύο μηνύματα παραπάνω.
Και βγαζεις ακρη εκει; Νεφελωδες σαιτ.
λενε οτι πρεπει να ταξιδευει ο κατοχος megavolotea στην κρατηση χωρις να λενε τι θα γινει αν δεν ταξιδευει. Λενε 15 μερες δωρεαν, σου επιστρεφουν τα χρηματα δηλ αν αλλαξεις γνωμη. Και αν εν τω μεταξυ εχεις κανεις 5-6 πτησεις στις 15 αυτες μερες; Γραφομαι megavolotea σημερα για αυριανη πτηση, θα μου επιστρεψουν τη συνδρομη αν την ακυρωσω μεθαυριο;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.737
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom