Για το Megavolotea δεν ξέρω τι παίζει, αλλά 3 φορές που την έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία 5 χρόνια, στις 2 φορές είχα μεγάλες καθυστερήσεις (αλλά σε hot season, καλοκαίρι) και την άλλη ήταν όλα κομπλέ (off season, Οκτώβρης)Αν έχει ταξιδεψει κανεις με Volotea θα ήθελα τα φώτα του.
Αθήνα - Μπιλμπάο μετ' επιστροφής βγάζει τιμή για 2 άτομα με 2 χειραποσκευές 123 € εφόσον εγγραφώ για 15 μέρες με κόστος 99,99. Δηλαδή σύνολο 223 € σωστά; Είναι αξιόπιστη ή θα φάμε φόλα;
Δεν εγγράφεσαι για 15 μέρες, αλλά για έναν χρόνο. Εκτός κι αν πας και επιστρέψεις μέσα στις επόμενες 15 μέρες. Το 99,99 τι είναι, σουπερμέγα; Η συνδρομή της Megavolotea αυτή τη στιγμή είναι 59,99 και δεν χρειάζεται να γραφτείτε και οι δύο, βγάζει ο συνδρομητής τα εισιτήρια και των δύο ταυτόχρονα, με τους ίδιους όρους. Ο κυρίως λόγος να πάρεις τη δωρεάν συνδρομή για 15 μέρες (αν θέλεις χειραποσκευή και βγάζεις εισιτήρια με τον φτηνό ναύλο) είναι για να περιμένεις μήπως τη Δευτέρα εμφανίσει καμιά έκπτωση στη συνδρομή.Αν έχει ταξιδεψει κανεις με Volotea θα ήθελα τα φώτα του.
Αθήνα - Μπιλμπάο μετ' επιστροφής βγάζει τιμή για 2 άτομα με 2 χειραποσκευές 123 € εφόσον εγγραφώ για 15 μέρες με κόστος 99,99. Δηλαδή σύνολο 223 € σωστά; Είναι αξιόπιστη ή θα φάμε φόλα;
Αν ταξιδευσετε μετά τις 15 μέρες χωρίς να πληρώσετε για το megavolotea , θα πρέπει να χρεωθείτε τις χειραποσκευες. Αλλιώς θα πετάξετε χωρίς.Αν έχει ταξιδεψει κανεις με Volotea θα ήθελα τα φώτα του.
Συν 30-40 από την έκπτωση που πήραν; Ή την κερδίζουν τη διαφορά στην τιμή;Αν ταξιδευσετε μετά τις 15 μέρες χωρίς να πληρώσετε για το megavolotea , θα πρέπει να χρεωθείτε τις χειραποσκευες. Αλλιώς θα πετάξετε χωρίς.
Επομένως αν κλείσω εισιτήρια για τον Μάιο π.χ. και πληρώσω τα εισιτήρια και το megavolotea άμεσα δεν θα έχω πρόβλημα. Σωστά;Αν ταξιδευσετε μετά τις 15 μέρες χωρίς να πληρώσετε για το megavolotea , θα πρέπει να χρεωθείτε τις χειραποσκευες. Αλλιώς θα πετάξετε χωρίς.
Για να επενδυει η Aegean σε αυτη, εσυ τι λες;Είναι αξιόπιστη ή θα φάμε φόλα;
Δεν χρειαζεται να πληρωσει τωρα megavolotea, αρκει να πληρωσεις πριν το ταξιδι. Δηλ παρτη οποτε εχει προσφορα ως τοτε. Και υποψη η εκπτωση ισχυει οταν βγαζεις εσυ εισητηριο, ασχετα αν ταξιδευεις η οχι.Επομένως αν κλείσω εισιτήρια για τον Μάιο π.χ. και πληρώσω τα εισιτήρια και το megavolotea άμεσα δεν θα έχω πρόβλημα. Σωστά;
Ευχαριστω για την απάντηση.Για να επενδυει η Aegean σε αυτη, εσυ τι λες;
Δεν χρειαζεται να πληρωσει τωρα megavolotea, αρκει να πληρωσεις πριν το ταξιδι. Δηλ παρτη οποτε εχει προσφορα ως τοτε. Και υποψη η εκπτωση ισχυει οταν βγαζεις εσυ εισητηριο, ασχετα αν ταξιδευεις η οχι.