barkour
Member
Ευτυχως εχω παει Cinque Terre / εμενα Vernazza πριν 20 χρονια ,οταν ακομα πηγαινες με το αυτοκινητο μεχρι το πεζοδρομο. Ηταν οντως μαγικαΒαλε και Γενοβα απο κει και Chinque Terre και θα με θυμηθεις.
Ευτυχως εχω παει Cinque Terre / εμενα Vernazza πριν 20 χρονια ,οταν ακομα πηγαινες με το αυτοκινητο μεχρι το πεζοδρομο. Ηταν οντως μαγικαΒαλε και Γενοβα απο κει και Chinque Terre και θα με θυμηθεις.
ε ναι. ακου 32€ οι αλητες. 18€ ειχε το πηγαινελα. αγιογδυτες.Δυστυχώς μέχρι τις 31 Οκτωβρίου είναι σχετικά ψηλά οι τιμές παντού,
"Τζογαρισμα εκ του ασφαλους" θα διαβασει ο Θεμης Αδαμαντιδης και θα κλαιει βουβα σε μια γωνιτσα με τα ηθη μας.Δυστυχώς μέχρι τις 31 Οκτωβρίου είναι σχετικά ψηλά οι τιμές παντού, οπότε δύσκολο να "τζογαρεις" εκ του ασφαλούς!
Τελικά πάντα κάτι θα μας διαφεύγειε ναι. ακου 32€ οι αλητες. 18€ ειχε το πηγαινελα. αγιογδυτες.
View attachment 397923
Είμαι από χθές στο Τορίνο από Αθήνα και η πτήση καθυστέρησε περίπου μιάμιση ώρα και με αλλαγή πύλης. Τη Δευτέρα που επιστρέφω ελπίζω να μη ξεμεινω στο αεροδρόμιο του Τορίνο.
Αν ακυρωσε η εταιρεία δικαιούστε την αποζημίωση, αν ήταν απεργία των ιταλών υπαλλήλων του αεροδρομίου όπως έτυχε και σε εμάς πέρισυ δυστυχώς τίποτα. Εύχομαι να πήγαν όλα καλά. Πετάω αύριο για Dubrovnik με Volotea και μέχρι στιγμής μια αλλαγή ώρας είχαμε που το αντιλήφθηκα στο check in χτες ( από 08.45 το πήγε 09.40) ούτε ενημέρωση από Volotea εννοείται. Για δυνατούς λύτες...