paefstra
Member
Εχει βγαλει πολλα 9ευρα. Πολλα ειναι τα 39
Οι πτήσεις για Ισπανία από Ελλάδα δεν είναι τζάμπα όπως για Ιταλία. Και δη το Μπιλμπάο. Αν εσύ βρίσκεις συχνά-πυκνά από Ελλάδα για Μπιλμπάο με 9 ευρώ, μην το κρατάς για σένα, μοιράσου το.Εχει βγαλει πολλα 9ευρα. Πολλα ειναι τα 39
Έπεσε και αυτό το οχυρό.Αλλαζει η πολιτικη αποσκευων. Σωζονται οσοι εκλεισαν η θα κλεισουν πριν την 8η Ιουνιου.
View attachment 394770
Ομοιως και εγώ...Ευτυχώς είδα την υποσημείωση για όσους έχουν ήδη κάνει booking και χαλάρωσα
Για να καταλάβω από την επόμενη βδομάδα υποχρεωτικά priority κράτηση αν θες να πάρεις καμπίνας βσλιτσακι στο εσωτερικό του αεροπλάνου;Αλλαζει η πολιτικη αποσκευων. Σωζονται οσοι εκλεισαν η θα κλεισουν πριν την 8η Ιουνιου.
View attachment 394770
Μην το ρωτάς καν. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει περισσότερα 9ευρα, τώρα που η βαλίτσα είναι χωριστά και θα βγάζουν έσοδα και από εκεί.Σας επιασε κι εσας κατι να κλεισετε αλλο ενα 9ευρο για το γμτ πριν αλλαξει η πολιτικη?
Ακριβώς.Για να καταλάβω από την επόμενη βδομάδα υποχρεωτικά priority κράτηση αν θες να πάρεις καμπίνας βσλιτσακι στο εσωτερικό του αεροπλάνου;
Οχι για ολους. Διαβασε τι λεει.Για να καταλάβω από την επόμενη βδομάδα υποχρεωτικά priority κράτηση αν θες να πάρεις καμπίνας βσλιτσακι στο εσωτερικό του αεροπλάνου;
Έχω κάνει (αλλά για πτήση την επόμενη μέρα - το Megavolotea το έκοψα μετά την επιστροφή μου). Δε χρεώθηκα κάτι. Το εντυπωσιακό ήταν που με άφησε και το έκανα, ενώ είχα ξανά megavolotea παλιότερα...Έχει κλείσει κανείς πτήσεις μέσω του δωρεάν 15ήμερου trial Megavolotea, ώστε να μην πληρώσει τα 49,99ευρω που κοστίζει για ένα χρόνο; Ή αν κάνεις κράτηση μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο με τα προνόμια του Megavolotea θα χρεωθείς και συνδρομή 49,99ευρω για ένα χρόνο;