fotast
Member
Μόλις την άνοιξα ζήτησε αναβάθμιση της εφαρμογής, το έκανα και μετά μπήκα κανονικά.Μπορεσε κανεις να χρησιμοποιησει την εφαρμογη της Volotea?
Τι καβουρδιστηρι ειναι αυτο? Δεν μπορω καν να κανω log in.
Εχουν φερει και την πετσετουλα τους. Νοικοκυρηδες.Γιατί μου θυμίζει απλωμένο τραπεζομαντηλο η ουρά των αεροπλάνων της εν λόγω εταιρίας;
Την εγκατέστησα πριν πέντε μέρες. Μια χαρά δουλεύει. Και log in αμέσως.Μπορεσε κανεις να χρησιμοποιησει την εφαρμογη της Volotea?
Τι καβουρδιστηρι ειναι αυτο? Δεν μπορω καν να κανω log in.
Καλησπέρα!!!Γενικα τα ταξιδια με τη Volotea δεν τα λες και σιγουρα, αλλα μονο χαμενος δεν βγαινεις. Εκτος του οτι δινει +20% σε credit στρογγυλοποιημενο προς τα πανω αρκετα στις ακυρωσεις (η Agean μονο 10%), εδωσε προσφατα και αποζημιωση 50ρικο λογω "ψυχικης οδυνης" για ακυρωση, κατι που δεν το εχω ξαναδει ποτε, δινει βαλιτσακι, εχει ευχρηστοτατη διαδικασια διαχειρισης των κρατησεων, ειδικα αν αλλαξει η ωρα πτησης. Πολυ ωραιοι.
Το SuperVolotea ψηνομουν να το παρω για 20 μολις ευρω, αλλα δεν κλεινω τοσες πτησεις οποτε μαλλον θα πηγαινε απατο. Ομως ηταν πολυ καλη προσφορα οταν ετρεχε.
Αν ακυρωθει, παιρνεις πλοιο η κλεινεις με αλλη εταιρεια για νοτια Ιταλια.Καλησπέρα!!!
Έχω κλείσει για πρώτη φορά ταξίδι με volotea τον Ιούνιο για Μπάρι... Με τόσα που έχω διαβάσει άρχισα να πιστεύω πως θα ακυρωθεί καμία πτήση.
Καλημερα. Η πτήση που ειχα κλεισει εγώ για Σαντορίνη την 1η Μαιου έγινε κανονικά. Εγώ έλπιζα να ακυρωθεί γιατί δεν μπόρεσα να φύγω και θα ήθελα να αποζημιωθώ, αλλά ατύχησα (κλαψ).Καλησπέρα!!!
Έχω κλείσει για πρώτη φορά ταξίδι με volotea τον Ιούνιο για Μπάρι... Με τόσα που έχω διαβάσει άρχισα να πιστεύω πως θα ακυρωθεί καμία πτήση.
Βέβαια είναι και το οικονομικό κομμάτι στη μέση.Αν ακυρωθει, παιρνεις πλοιο η κλεινεις με αλλη εταιρεια για νοτια Ιταλια.
Οποιος θελει ηρεμα ανεφελα ταξιδια κλεινει με αλλες εταιρειες.