ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
Κι εγώ σήμερα είδα αλλαγή ώρας για πτήση αρχές Ιούλη,από 19.30 σε 14.30
Ειδες? Σε σκεφτηκε...που να τρεχεις μες στη νυχτα...θα φθασεις ετοιμος για το δειπνο.Κι εγώ σήμερα είδα αλλαγή ώρας για πτήση αρχές Ιούλη,από 19.30 σε 14.30
Μιλαμε πολυ μπροστα η εταιρεια. Σου λεει μηπως ταλαιπωρηθει με την πολυωρη αναμονη? Κ αλλαξε τωρα κ τις ημερομηνιες κ των 2 πτησεων, της 2ης για 3η φορα. Κορυφη, τοσο μπροστα που αδυνατω να την παρακολουθησω κ ζητησα full refund. Καπου, καποτε θα ξανασυναντηθουν οι δρομοι μας. Καλη τυχη κ σε σας. Θα κλεισω με Λιγδη που αποδεικνυεται η πιο σταθερη εταιρεια. Κ χθες ουτε που κοιταξαν τη 15κιλη χειραποσκευη μου.Η εταιρεια με ακουσε κ τις αλλαξε κ τις 2. Εγινε 08.25 η 1η κ 15.45 η 2η! Κ μεσημεριανο στο Vomero! Τι αλλο να ζητησω..κ μαλιστα το ανακαλυψα τυχαιως, δεν εστειλε κ τπτ απολυτως. Σου λεει αστον να παει χαραματα στο αεροδρομιο κ θα του κανουμε μια ωραια εκπληξη. Τι ευγενης, τι γλυκια εταιρεια!.
i love Volotea!
Με e-dreams δεν θέλω ούτε την γρίπη μου να τους δώσω.Αξίζει να κλείσω από e-dreams
Γιατί έτσι; Αν γίνει ακύρωση και δεν έχω κλείσει απευθείας από volotea θαναι πιο δύσκολο να βγάλω άκρη;Με e-dreams δεν θέλω ούτε την γρίπη μου να τους δώσω.
Εγώ πάντως έκανα 8 μήνες να βγάλω άκρη με την edreams και τελικά απευθύνθηκα στην ίδια την εταιρεία (scoot), που ευτυχώς έχει γραφεία στην Ελλάδα, και μου έδωσαν λύση σε 3 μέρες!Γιατί έτσι; Αν γίνει ακύρωση και δεν έχω κλείσει απευθείας από volotea θαναι πιο δύσκολο να βγάλω άκρη;