Eurotraveler
Member
Νέο δρομολόγιο από Αθήνα για Κέρκυρα με αρκετά 9ευρα το καλοκαίρι.
δεν έχω ταξιδέψει προσωπικά, αλλά διαβάζω γενικά πως ακυρώνει πολύ συχνά πτήσεις και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν την επέλεξα για Σαντορίνη που ήθελα και εγώ. Είναι σύντομα η πτήση σου? Γράψε μας πώς πήγε τελικά.Μόλις έκλεισα δυο εισιτήρια για Σαντορίνη σε εξαιρετικά καλή τιμή συμπεριλαμβανομένης και παραδοτέας μικρής αποσκευής στο check in χωρίς έξτρα χρέωση!
Για λόγους γρήγορης επιβίβασης και ασφαλείας στο αεροπλάνο επιτρέπουν μόνο τσάντα χειρός που χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα.
Εκτός απο κρατήσεις και ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων υπάρχει κάποιος που έχει ταξιδέψει φέτος με αυτήν την εταιρεία?
Στις μέρες που ζουμε δυστυχώς δεν είναι η μόνη που ακυρώνει πτήσεις. Η πτήση μου είναι για μέσα Οκτώβρη για αυτό και ρώτησα αν κατάφερε κανείς τελικά να πετάξει φέτος με Volotea.δεν έχω ταξιδέψει προσωπικά, αλλά διαβάζω γενικά πως ακυρώνει πολύ συχνά πτήσεις και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν την επέλεξα για Σαντορίνη που ήθελα και εγώ. Είναι σύντομα η πτήση σου? Γράψε μας πώς πήγε τελικά.
Μόλις έκλεισα δυο εισιτήρια για Σαντορίνη σε εξαιρετικά καλή τιμή συμπεριλαμβανομένης και παραδοτέας μικρής αποσκευής στο check in χωρίς έξτρα χρέωση!
Για λόγους γρήγορης επιβίβασης και ασφαλείας στο αεροπλάνο επιτρέπουν μόνο τσάντα χειρός που χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα.
Εκτός απο κρατήσεις και ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων υπάρχει κάποιος που έχει ταξιδέψει φέτος με αυτήν την εταιρεία?
Σε ευχαριστώ!Ναι, ο αδερφος μου την Δευτέρα 27 Ιουλίου στο δρομολόγιο Αθήνα- Ρόδος. Είχε μια μικρή καθυστέρηση, αλλά κατά τα άλλα η πτήση διαξάχθηκε κανονικότατα.
Επειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εγώ με την εταιρία πριν καιρό, μου είπαν ότι αν τα χρήματα τα έχεις σε μορφή voucher με κωδικό, τότε χάνονται τα υπολοιπα, αν δεν τα χρησιμοποιήσεις όλα. Αν όμως έχεις τα χρήματα σε μορφή deposit στο λογαριασμό σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσα θέλεις.Έχω ένα κουπόνι 20€ που λήγει σήμερα και ένα 15€ που λήγει πολύ αργότερα. Στην πληρωμή μού δείχνει κουπόνι 35€ συνολικά. Γνωρίζει κανείς σε περίπτωση που κλείσω πτήση των 20€ αν θα μου μείνουν τα υπόλοιπα 15€ σε κουπόνι ή αν χάνονται σαν να χρησιμοποιώ το συνολικό κουπόνι άπαξ;
Επεξεργασία: Διατηρήθηκαν τελικά τα υπόλοιπα 15€. Όλα καλά.