Εννοουσα Τραπανι με Ryan όχι Παλέρμο, αυτό είχα τσεκάρει και μου φαίνεται κοντά. Τα αεροπορικά one way ήταν πολύ φτηνο το καλοκαίρι Εγώ ειλικρινά το μετάνιωσα που δεν το τόλμησαΗ volotea παει παλερμο. Πως ακριβως η συνδεση με μαλτα ειναι "πολυ φτηνη"?
Αλλα κ να καταφέρεις να φτασεις στην αλλη ακρη του νησιου θες μινιμουμ 60Ε (σε υπερπροσφορα...) κ 3ωρες θαλασσα..η κανω λαθος καπου?
Στην ίδια φάση ειμαι κι εγώ. Μέχρι να μάθω ποιες ημερομηνίες μπορώ να ταξιδέψω, και αν μπορώ τελικά, έχω κλείσει δυο διαφορετικά εισιτήρια. . Αν ειμαι τυχερή θα γίνει έστω το ενα. Με 5 ευρώ χασούρα, θα επιβιώσωΕλπίζω να μη συμπέσει με εξεταστική/ορκομωσίες.
Και γιατι δεν κανεις αυτο που καναμε οι περισσοτεροι ? Κλεισε την επιστροφη σου που ειναι ΔΩΡΟ στα 5 ΕΥΡΩ και μεχρι τοτε θα βρεις να πας και φτηνά απο αλλη εταιρία...Ας πουμε εγω έκλεισα επιστροφη απο Παλερμο 5 ΕΥΡΩ και μεχρι τοτε θα βρω να παω κιολας....Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου αλλά δυστυχώς βλέπω ότι όλοι οι προορισμοί από αθήνα έχουν σήμα με το διαμάντι προς οποιονδήποτε προορισμό είτε εξωτερικό είτε εσωτερικό.