EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Απο Αθηνα λετε εχει 5ευρα;
Θανάση παιδί μου...τι κάθεσαι και σκέφτεσαι....έχω πάψει να μετρώ πόσες φορές έχω πάει στην Ιταλία.....δεν είναι ένας απλός τουριστικός προορισμός...Θρησκεία είναι...όπου και να πας δεν θα το μετανιώσεις5 Ευρω επιστροφη βρηκα..Παιδια δεν εχουμε ξανα παει Ιταλια. Αξιζει να παμε πρωτη φορα Παλερμο ας πουμε και οχι Ρωμη ? Αν μπορει ας απαντησει καποιος για να κλεισουμε..Ευχαριστω πολυ...
Να ξεκουμπιστει και να ερθει πιο σοβαρος παικτης..ακου επιστροφη μονο παρασκευη χαραματα!!οτι πιο αβολο εχω δει μεταξυ των 2 χωρων. Δεν απευθυνεται σε μας αλλα σε ιταλους με πακετα κ μη.Να είναι καλά η αγαπημένη μας volotea, κάθε χρόνο μας τιμά και μεις την προτιμούμε!
Ναι καπως ετσι λειτουργουν και τα deal sites...Επειδή βλέπω μεγάλο ρεύμα: Υπάρχει κι αυτό για έξτρα έκπτωση - 10€ www.volotea.com/en/share-and-win/
Την βλεπεις την κρατηση μεσα στο λογαριασμο σου?Το ότι δεν έχει έρθει ακόμα mail επιβεβαίωσης είναι φυσιολογικό; (πρώτη φορά με Volotea)
Μου έδωσε αριθμό επιβεβαίωσης κατά τη κράτηση. Όταν το βάζω όμως λέει ότι έχει παρουσιαστεί σφάλμα.Την βλεπεις την κρατηση μεσα στο λογαριασμο σου?
Ουτε εμενα με αφηνει να μπω στην κρατηση του λογαριασμου μου αλλα το mail ηρθε μεσα σε 5 λεπτα...Μου έδωσε αριθμό επιβεβαίωσης κατά τη κράτηση. Όταν το βάζω όμως λέει ότι έχει παρουσιαστεί σφάλμα.