hliasT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Φεγγάρι
νοεμβριο 20 μερες και το προγραμμα εχει ως εξης : miami -new york , miami - bahames , miami- cubaποτε θα κανεις το ταξιδι?
νοεμβριο 20 μερες και το προγραμμα εχει ως εξης : miami -new york , miami - bahames , miami- cubaποτε θα κανεις το ταξιδι?
20 μέρες για όλα;νοεμβριο 20 μερες και το προγραμμα εχει ως εξης : miami -new york , miami - bahames , miami- cuba
ισχυει οτι ειναι πολλες για miami και ειδικα απο οικονομικης αποψης διοτι ειναι πανακριβα αλλα εχουμε συγγενεις και φιλους εκει οποτε θα συνδυαστει καπως ετσιΠολλές για Μαϊάμι θα έλεγα.
Αληθεια? Και εγω νοεμβριο θα ειμαι εκει ισως σε πετυχωνοεμβριο 20 μερες και το προγραμμα εχει ως εξης : miami -new york , miami - bahames , miami- cuba
Την αγοράζεις από την αεροπορική εταιρεία με την οποία θα πετάξεις από τη νέα Υόρκη. Ειναι σμ ακριβότερη από οποία βιζα βγάλεις στην Ελλάδα , αλλά οι ελληνικές δε γίνονται δεκτές από την αεροπορική εταιρεία. Επίσης να ξέρεις πως χρειάζεσαι ασφάλεια υγείας για να γινεις δεκτός στην Κούβα.
Το απο που θα την παρειε θα στο πρι η αεροπορικη σου εταιρεια. Όλες οι αμερικάνικες το ίδιο καλές είναι, αν μπορείς να αποφύγεις την American airlines, καλύτερα.Την περνω απο το αεροδρομιο της νεας υορκης δλδ;επειδη δεν εχω κλεισει αεροπορικη για κουβα ποια ειναι μια καλη low budget επιλογη;
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και μιαβτελευταια απορια τι παιζει με τα μπουλετς 12 νομιζω ειναι που δηλωνεις τον λογο επισκεψης και επειδη η πτησεις που εχω βρει απο νεα υορκη εχουν μια σταση και αλλαγη αεροσκαφους με αλλη εταιρια παιζει καποιο ρολοΤο απο που θα την παρειε θα στο πρι η αεροπορικη σου εταιρεια. Όλες οι αμερικάνικες το ίδιο καλές είναι, αν μπορείς να αποφύγεις την American airlines, καλύτερα.
Είσαι κάτοικος Αμερικής; Αν όχι δεν παιζει καποιο ρόλο , βάλε όποιο σου αρέσει.Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και μιαβτελευταια απορια τι παιζει με τα μπουλετς 12 νομιζω ειναι που δηλωνεις τον λογο επισκεψης