Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν ξέρω γιατί να τη συγκρίνω με της Κίνας κι όχι με μια από τις δεκάδες δωρεάν βιζες που κυκλοφορουν εκει εξω. Το ποσο είναι ο μισθός στην Αμερική είναι άσχετο, αφού το ίδιο ποσό θα πληρώσει οποιοσδήποτε δύσμοιρος πετάξει από την Αμερική στην Κούβα κι ας μην είναι αμερικανός κι ας μην έχει αμερικανικό μισθό. Εμπειρικά, περίπου οι μισοί επιβάτες των πτήσεων από ΗΠΑ δεν είναι Αμερικάνοι.Πανάκριβη από οτι αναφέρεις δεν μου φαίνεται, όχι ότι τρέχουν τα λεφτά από τα παντζακια μου, αλλά τα $75-90 (της ΑΑ/Delta/United κλπ) μια κανονικότατη τιμή είναι. Έχεις υπολογίσει πόσο θέλει η έκδοση βίζας για Κίνα; +€25 για ένα επαρχιώτη; Αν όχι, από εδώ:
https://www.travelstories.gr/community/threads/Κόστος-Βιζας-για-Κίνα.53552/page-3
Με λίγα σταράτα λόγια η βίζα για Κούβα για ταξιδιώτες από ΗΠΑ, τζάμπα είναι! Τζάμπα σου λεω, με minimum wage $11.80/ώρα στη NY, και τα $25 ειναι ηδη πληρωμενα στο εισητηριο, οποτε κανενα $50! Τζαμπα σου λεω .
Η σύγκριση γίνεται με το πόσο στοιχίζει η Κουβανική βιζα στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη γη.. Στην κεντρική Αμερική λοιπόν την πληρώνεις 15$, στο Μεξικό 20$, στην Αγκόλα 20$, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες 30$, στον Καναδά τίποτε αν πας πετώντας κλπ.
Ε ναι το να πληρώσεις τα τριπλάσια ως εξαπλάσια για το ιδιο προιον ονομαζεται συνηθως πανακριβο, χαίρομαι αν κάποιοι το βλέπουν οκ.