soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο (Κουλτούρα)]Βρισκόμαστε στη χώρα της αλεγρίας, της φιέστας. Εδώ αν δεν είσαι χαρούμενος, χαμογελαστός, εύθυμος, είσαι εκτός κλίματος. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των κατοίκων της πολιτείας Βέρακρουζ, είναι η ζεστή φιλική συμπεριφορά που δείχνουν στους ξένους επισκέπτες. Καταδεχτικοί, εξυπηρετικοί, ευχάριστοι, σε κάνουν αμέσως φίλο. Εδώ αισθάνεται ότι βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον[I]. [/I
- Κεφάλαιο 3ο (Κοινωνικά !!)] Απαραίτητη ήταν η εμφάνιση μας στο Café de la Parroquia, για τον αρωματικό αυτόν καφέ με τον πρότυπο τρόπο [URL="[media=youtube]0LbtVpt81xM[/media
- Κεφάλαιο 4ο]Κι΄ όμως ξανθοί ή μελαχρινοί, Άδωνις και μη, σε μια εβδομάδα οι περισσότεροι «είχαν το αμάξι τους». Σκορπίστηκαν, εξαφανίστηκαν. Πότε-πότε τους συναντούσες στo café ή στο μισοσκόταδο της malecon, να βολτάρουν στη ζέστη νύχτα, μαζί με τη μεξικάνικη νεολαία να λέει μπαλάντες ρομαντικές [URL="[media=youtube]9VZX5YvkutQ[/media] ή στα μπαράκια των ξενοδοχείων να πίνουν σκέτη τεκίλα και να δαγκάνουν μετά ένα κομμάτι λεμόνι , ή να πίνουν μπύρα ρίχνοντας μέσα σταγόνες από χυμό λεμονιού, και να [URL="[media=youtube]aRlUlj3fWWU[/media
- Κεφάλαιο 5ο
- Κεφάλαιο 6ο (Επίλογος)] Όλα έχουν ένα τέλος. Έφτασε η μέρα της αναχώρησης. Τότε άλλοι [URL="[media=youtube]Oip9wD-IBZY[/media] όμως άλλοι αποχαιρέτισαν [URL="[media=youtube]MZ0DeGIyW1I[/media] .[/URL
Όπως ο Adonis που τελικά την πήρε τη μικρούλα. Έχω χάσει όμως τα ίχνη του και δεν ξέρω περισσότερα. Όμως ο Γ.Ψ. από το νομό Μεσσηνίας, μετά που επέστρεψε στην Ελλάδα πήγε αεροπορικώς Veracruz, παντρεύτηκε την κοπέλα, έκαναν ένα κοριτσάκι. Χάρη σ΄ αυτή την ιστορία, προσπάθησα να επικοινωνήσω ξανά μαζί του μετά από τόσα χρόνια. Το πέτυχα τηλεφωνώντας σε αριθμούς που αντιστοιχούσαν στο όνομα του. Όταν στη δεύτερη προσπάθεια μια γυναικεία φωνή αντί «εμπρός» είπε hola, κατάλαβα ότι ξαναμιλούσα με κείνο το σεμνό και ευγενικό κοριτσάκι του φίλου μου. Έμειναν πέντε χρόνια στη Βερακρούζ, μετά εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα όπου έκαναν άλλα δυο παιδιά που τώρα είναι φοιτητές. Η πρώτη τους κόρη τελειώνει την ιατρική στη Βερακρούζ. Περισσότερο όμως χάρηκα που η σωστή απόφαση που πήρε τότε στη μακρινή αλλά φιλόξενη αυτή χώρα, είχε ευτυχισμένη κατάληξη.-
Soudianos
Soudianos
Attachments
-
72,9 KB Προβολές: 4.635
Last edited by a moderator: