URBAN LEGENDS (Αστικοί μύθοι).Μπορούμε να τους καταγράψουμε;

varioAthens

Member
Άγιο είχα δηλαδή όταν κάποια φορά στη Θεσσαλονίκη ζήτησα από ένα περίπτερο το "Φως" και ο περιπτεράς απλά με κοίταξε απαξιωτικά και σεχδόν έφτυσε λέγοντας "Δεν έχουμε τέτοια πράγματα εδώ"!!! :xmas_lol:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ πάντως μια φορά έφαγα δύο φάσκελα (με τις διασταυρούμενες παλάμες, από αυτά που κάνουν και "χλατς") σε ένα περίπτερο στην Τριανδρία όταν τους είπα πως είμαι από την Αθήνα. Μιλάμε ότι τα χέρια του περιπτερά είχαν βγει έξω απ΄το περίπτερο. Από εκεί μέχρι ομαδικό βιασμό σε δημόσιο χώρο με τηλεοπτική κάλυψη και τη γνωστή κινητοποίηση όποτε γίνεται μανούρα ε... μάλλον για μύθο πρόκειται. Όσο για το ότι βίασαν ομαδικά και τον ίδιο... Συγγνώμη δηλαδή, αλλά πόσοι ερεθίζονται στη θέα του πισινού ενός Ολυμπιακού; Άσε που αν έχουν πάει κατασκήνωση και στρατό, δεν πρέπει να έχουν καθόλου στύση.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Yorgos όσο πας γίνεσαι όλο και πιο kinky! Επιτέλους!!!
Τι ζώδιο είπαμε ότι είσαι?????:xmas_lol:

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Ο μύθος ότι το κλίμα επηρεάζεται ή δεν επηρεάζεται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παντως αν πιασει η θερμοκρασια πανω απο 40 βαθμους, η πιεση μου εχει τα χαλια της: η ανωτερη πεφτει σε μονοψηφιο και η κατωτερη φλερταρει με την πενταδα, οποτε και σερνομαι σαν μαραμενο γιουλι. Μολις δροσισει περνω τα πανω μου. Και δεν ειναι καθολου μυθος η κατασταση μου: επιβεβαιωνεται με το πιεσομετρο.
Αν επισης πιασει και κανενα -20 πως να το κανουμε δεν βγαινουν πολυ πολυ για αγροτικες εργασιες: το πολυ πολυ μεχρι το σταυλο και τη στανη να ταισουν και να ποτισσουν τα ζωα.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Τώρα που είπες κατασκήνωση... Οι "μεγαλύτεροι" στην κατασκήνωση μας έλεγαν να μην πίνουμε το γάλα στο πρωινό διότι οι υπεύθυνοι του έχουν βάλει... ξεκαβλωτικό!

Το θυμάμαι κι εγώ αυτό ότι το λέγανε όταν πήγαινα κατασκήνωση! Μύθος or not?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ρε συ ΕΡΣΗ ο ανθρωπος εγραψε

Ο μύθος ότι το κλίμα επηρεάζεται ή δεν επηρεάζεται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες;
,οχι οτι οι ανθρωποι επηρεαζονται ή οχι απο το κλιμα και τις θερμοκρασιακες μεταβολες.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ευχαριστω, εχεις δικιο- αλλο καταλαβα. Ακυρη η δικια μου απαντηση.
Απλως το μυαλο μου πηγε σε μια θεωρια του 19ου αιωνα κυριως οτι οι πολιτισμοι που εμφανιστηκαν στη γη, εχουν σχεση με το κλιμα. Σε ακραιες καταστασεις ειναι δυσκολο να αναπτυχθει πολιτισμος. Αργοτερα επεκρατησε η αποψη οτι καθε ομαδα ανθρωπων (φυλη, γενος κλπ) παραγει το δικο της πολιτισμο, ο οποιος ειναι εξισου αξιολογος με οποιονδηποτε αλλον και εγκαταλειφθηκε η πρωτη αποψη μεταξυ αλλων και ως ρατσιστικη: οι Ευρωπαιοι οι οποιοι εμεναν σε χωρες με ευκρατα ως επι τω πλειστον κλιματα, ειχαν αναπτυξει πολιτισμο σε αντιθεση με διαφορους που ζουσαν σε τροπικες η υποτροπικες περιοχες οποτε ειχαν καθε δικαιωμα ως ανωτεροι πολιτιστικα να κυριαρχησουν πανω τους.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Επίσης οι θεωρίες για το πλαστικό που θεωρείται το πιο καταστροφικό για το περιβάλλον. Έρευνες έδειξαν ότι για να φτιαχτεί ένα μπουκάλι από γιαλί απαιτείται όση ενέργεια χρειάζεται για να φτιαχτούν 20 πλαστικά μπουκάλια.
Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα: η αντικατάσταση πολλών τμημάτων τους με πλαστικό, μειώνει δραστικά την παραγωγή ρύπων ( και για την κατασκευή των παλιότερων μεταλλικών τμημάτων, αλλά και γιατί τα αυτοκίνητα είναι ελαφρότερα και καίνε λιγότερα καύσιμα.
Επίσης οι πλαστικές σακούλες. Οι χάρτινες απαιτούν τεράστιες ποσότητες ξυλείας και στην τελική, η ζημιά από το πλαστικό είναι μικρότερη από τη ζημιά στα δάση για την παρασκευή χαρτοπολτού.

Η καταστροφή των δασών της Ελλάδας. Στα τελευταία 30 χρόνια ακούμε ότι τα δάση μας καλύπτουν το 16 - 18% της χώρας. Παρ'όλες τις φωτιές (που στη συντριπτική τους πλειοψηφία αφορούν περιοχές της Αττικής και παράκτιες τουριστικές περιοχές - με εξαίρεση τη φωτιά της Ηλείας), τα δάση στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί.
Η εγκατάλειψη της υπαίθρου, το άδειασμα των ορεινών κοινοτήτων και ο μαρασμός της κτηνοτροφίας, έχουν σαν αποτέλεσμα το δάσος να διεκδικήσει και να ξανακαταλάβει μεγάλες εκτάσεις, κυρίως στις ορεινές περιοχές της Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Θράκης.

Phanton

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδια
Κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα ισχύει για τη γνωστή μετακλιμακτήριο τραγουδίστρια που υποτίθεται πως έφτασε στο νοσοκομείο με ένα μπουκάλι σφηνωμένο.
Αλήθεια είναι ρε παιδιά. Ημουν μεντεσές στο ακτινολογικό και το είδα

:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
εναν αλλο μυθο που θυμαμαι εγω ειναι που μας ελεγαν οι μεγαλυτεροι οτι στο νεκτοταφειο οι νεκροι σηκωνονται καθε βραδυ και μας εβαζαν να πηγαινουμε μονα μας Μ.Πεμπτη βραδυ που στολιζαμε τον επιταφειο για να το δουμε.
βεβαια κανενα μας δεν πηγε ποτε παρα μονο οι μεγαλυτεροι εμεις καθομαστε απ'εξω και ακουγαμε τις φωνες τους!!!
εννοειται μουφα βεβαια ο μυθος,αλλα σιγα μην μπαιναμε εμεις μεσα.........μετα ακουγαμε τα οσα!οτι ειμαστε χεστηδες,μαμακηδες κτλ.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom