fanh78
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ-Ν.ΥΟΡΚΗ-ΤΑΥΛΑΝΔΗ
και όμως με airfrance εχω την carte d'embarquement μπροστα μου!
thanks fanhecho πανεμορφη η φωτογραφία σου άβαταρ!!Οχι καλέ εγω δεν είπα να μην πάει εκδρομη αν κάποιος θέλει.Εμεις δεν θέλαμε αυτή την στιγμή γιατι αποφασισαμε να κάνουμε στο μέλλον νέα εκδρομη με όλα τα γύρω εκτος Δουβλίνου!Αν κάποιος καλύπτει τον προυπολογισμό του με μιά και έξω όλη την Ιρλανδία κανένα πρόβλημα!Επισης να προσθέσω ότι οδηγουν ανάποδα οχι σαν εμάς και μερικά ξενοδοχεία εχουν μπρίζες με την εκέι τροφοδοσία ρεύματος.Αλλα ακόμα και αν ξεχάσετε να πάρετε μαζι σας μετατροπέα ρευματος πουλάνε παντου ακόμα και στα τουριστικά μαγαζια!Αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι δεν υπάρχουν τα κλασίκά περίπτερα όπως τα δικά μας και δεν είδα επισης και βενζινάδικα!που γεμίζουν τα αυτοκίνητα αραγε??????.....
Με KLM πέταξες κι ας λέει ότι θέλει η κάρτα επιβίβασης.και όμως με airfrance εχω την carte d'embarquement μπροστα μου!
Φανή κάνω ακριβώς το ίδιο και χειρότερα! Και όλοι με λένε υπερβολική αλλά όλοι σε μένα τρέχουν! Κάθε φορά μαζί μου, παυσίπονα, αντιβίωση, φαρμακο για τα αυτιά, για το στομάχι, αντιεμετικά, αντισταμινικά για αλλεργίες και αρκετά άλλα! Ευτυχώς δε μου έχουν πει ποτε τίποτα στον έλεγχο!καλο μου έκο echo κοτοπουλάκι πάω να ξαπλωσω γιατι η ιρλανδια με την παγωνια μου έχει αφησει καταροη και δεν μπορω αλλο !!με σακάτεψε!!συμβουλή....(ευτυχως και ειχα μαζι μου αντιβιωση και ντεπον)παντα να εχουμε φαρμακειο μαζί μας γιατι άνθρωποι ειμαστε και να που την αρπαξα και την τελευταια μερα (ευτυχως )με επιασε ο λαιμος και το αυτί!!
καλό μου κοτοπουλάκι που είσαι και ευγενικό καλα κάνεις!Ενα φαρμακείο δεν πάει χαμένο.Εγω τα βάζω μέσα στην βαλίτσα και μετα τα βγάζω εξω όταν παω χοτέλ.Γιατι φοβάμαι στον έλεγχο μη και μου τα πετάξουν.Και τσιρότα άντα έχω όλο και κάποιο παπουτσι θα μας χτυπήσει χαχαχαχα φιλάκια!!!κοτοπουλάκι!Φανή κάνω ακριβώς το ίδιο και χειρότερα! Και όλοι με λένε υπερβολική αλλά όλοι σε μένα τρέχουν! Κάθε φορά μαζί μου, παυσίπονα, αντιβίωση, φαρμακο για τα αυτιά, για το στομάχι, αντιεμετικά, αντισταμινικά για αλλεργίες και αρκετά άλλα! Ευτυχώς δε μου έχουν πει ποτε τίποτα στον έλεγχο!
Το κοτοπουλάκι σε χαιρετάει και ευχεται περαστικά (και γω τα ίδια εχω.. Μας κυνηγάνε και δω οι ιώσεις..)
Τα κοτοπουλάκια φημίζονται για την ευγένεια τους , χεχεχε! Εγώ έχω τα περισσότερα (τα πιο extreme) στη βαλίτσα και τα υπόλοιπα, τα πιο βασικά, μαζί μου μήπως και χρειαστούν στην αναμονή ή στη πτήση.. Ποτέ δε μου πέταξαν τπτ ευτυχώς.. Γιατί στο εξωτερικό τα περισσότερα ή έχουν άλλη ονομασία ή θέλουν συνταγή γιατρού και δε τα δίνουν.. Και για να επιστρέψω στο θέμα της Ιρλανδίας, όπως γράφω και στην ιστορία μου, το super απαραίτητο για το συγκεκριμένο ταξίδι ΟΛΟ το χρόνο είναι η ΠΟΛΥ ανθεκτική ομπρέλα (και αδιάβροχο μαζί ακόμα καλύτερα)! Εμείς αγοράσαμε από εκεί και μας έσπασαν τρεις (που φαινόντουσαν και καλές)..καλό μου κοτοπουλάκι που είσαι και ευγενικό καλα κάνεις!Ενα φαρμακείο δεν πάει χαμένο.Εγω τα βάζω μέσα στην βαλίτσα και μετα τα βγάζω εξω όταν παω χοτέλ.Γιατι φοβάμαι στον έλεγχο μη και μου τα πετάξουν.Και τσιρότα άντα έχω όλο και κάποιο παπουτσι θα μας χτυπήσει χαχαχαχα φιλάκια!!!κοτοπουλάκι!
να σου πω να γελασεις εμεις πηραμε ομπρελες απο εδω που ναι σαν μαγκουρες και δεν σπανε και γαλοτσες και για να γελασεις τωρα εβγαλε μεχρι και ηλιο και δεν τις χρειαστηκαμε αχχαχαχα και ειχαμε και αδιαβροχα και αντιανεμικα αχχαχαχα και ολα στραφη πηγανε αχχαχααχχαχαχΤα κοτοπουλάκια φημίζονται για την ευγένεια τους , χεχεχε! Εγώ έχω τα περισσότερα (τα πιο extreme) στη βαλίτσα και τα υπόλοιπα, τα πιο βασικά, μαζί μου μήπως και χρειαστούν στην αναμονή ή στη πτήση.. Ποτέ δε μου πέταξαν τπτ ευτυχώς.. Γιατί στο εξωτερικό τα περισσότερα ή έχουν άλλη ονομασία ή θέλουν συνταγή γιατρού και δε τα δίνουν.. Και για να επιστρέψω στο θέμα της Ιρλανδίας, όπως γράφω και στην ιστορία μου, το super απαραίτητο για το συγκεκριμένο ταξίδι ΟΛΟ το χρόνο είναι η ΠΟΛΥ ανθεκτική ομπρέλα (και αδιάβροχο μαζί ακόμα καλύτερα)! Εμείς αγοράσαμε από εκεί και μας έσπασαν τρεις (που φαινόντουσαν και καλές)..
Αυτο θα πει τύχη!!! Εμείς ιούνιο μήνα μόνο μία μέρα δεν έβρεξε.. Αλλά και σεις γαλότσες και αντιανεμικά, το παρακάνατε! Χαλάλι ομως το κουβάλημα! Ιρλανδία είναι αυτή!να σου πω να γελασεις εμεις πηραμε ομπρελες απο εδω που ναι σαν μαγκουρες και δεν σπανε και γαλοτσες και για να γελασεις τωρα εβγαλε μεχρι και ηλιο και δεν τις χρειαστηκαμε αχχαχαχα και ειχαμε και αδιαβροχα και αντιανεμικα αχχαχαχα και ολα στραφη πηγανε αχχαχααχχαχαχ
---Mα μας είχανε τρομάξει!!βρέχει,πανικός ,σπάνε ομπρελες,πάρτε αδιαβροχα!!ευτυχως που δεν επιαναν χωρο γινοντουσαν λεπτα!Αλλα να παμε και την δευτερη ημερα να έχει εναν ηλιο ντάλα που οι ιρλανδοι είχαν βγει με κοντομάνικα?χαχααχχα αφου εβγαλα φωτος μηπως και δεν μας πιστευουν οτι εκανε ηλιο χααχχααχχα καλο ε???κοτοπουλακι μου βηχω με τσακισε η υγρασια!!σιγα σιγα παω στο κρεβατακι μου!!!Αυτο θα πει τύχη!!! Εμείς ιούνιο μήνα μόνο μία μέρα δεν έβρεξε.. Αλλά και σεις γαλότσες και αντιανεμικά, το παρακάνατε! Χαλάλι ομως το κουβάλημα! Ιρλανδία είναι αυτή!