North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
To Mπέλφαστ δεν είναι περίχωρα, είναι πόλη σε άλλη χώρα.Και ξεκουραστήκαμε και ψυχολογικά και οχι να τρέχουμε σαν τους τρελούς στα περίχωρα για να τα δούμε ολα (Μπέλφαστ κτλ)
To Mπέλφαστ δεν είναι περίχωρα, είναι πόλη σε άλλη χώρα.Και ξεκουραστήκαμε και ψυχολογικά και οχι να τρέχουμε σαν τους τρελούς στα περίχωρα για να τα δούμε ολα (Μπέλφαστ κτλ)
Ζείτε μήπως στη Γερμανία, ή αλλάξατε 3 αεροπλάνα για να πάτε?Εμεις φτασαμε Αμστερνταμ και απο εκει μια ωρα πτηση ηταν η ερ λιγκους η οποια δεν σου σερβιρει φαγητο νερο τιποτα πληρωνεις για να παρεις κατι και μαλιστα τσουχτερα!εμεις ειχαμε φαει στην λουφτχανσα πριν και ειμασταν καλυμενοι.
Καλημέρα!εαν εχεις αδεια γιατι δεν πας Απριλιο να ειναι και λιγο πιο γλυκός ο καιρός?εγω ακουγα ότι είναι πανάκριβα και πανάκριβα!Τελικά η πιο ακριβή χώρα ειναι η Ελβετία μεχρι στιγμής!Η Ιρλανδία έχει για όλα τα βαλάντια τιμές,και αν μένεις σε κεντρικό δρόμο όπως εμείς δεν χρησιμοποιεις τα μέσα καθόλου.Ακριβές είναι οι εκδρομές τους αλλά αν δεν θες δεν πας.Εμεις χορτάσαμε πολυ καλα το Δουβλίνο.Και ξεκουραστήκαμε και ψυχολογικά και οχι να τρέχουμε σαν τους τρελούς στα περίχωρα για να τα δούμε ολα (Μπέλφαστ κτλ)οσο για τις τιμές στις εκκλησιες κτλ ,όλες οι χώρες έχουν αυτο το ξέρουμε.Βρείτε ξενοδοχείο με πρωινο.Επισης όλα τα εστιατόρια τα μεσημέρια early bird έτσι το ονομαζουν κανουν αυτό το μενού το οποίο είναι φθηνότερο απο το βραδυνο δηλαδή μπορεί μεταξυ 14¨00-17¨30 να έχει μενου με 3 επιλογές πρωτο δευτερο και γλυκό στην τιμή των 12-15/άτομο ευρώ.αυτά!!
Oι μερίδες τους στα early bird που δοκιμάσαμε είναι κανονικές, αλλά στο δείπνο ή σε κανονική παραγγελία οι μερίδες είναι όντως τεράστιες.. Το Δουβλίνο έχει πολλές επιλογές για φαγητό όπως λέει και η fanh και για όλα τα βαλάντια.. Σε αυτό που θα διαφωνήσω είναι οι εκδρομές.. Είναι κρίμα να πας ως την Ιρλανδία και να δεις μόνο τις πόλεις, π.χ. Δουβλίνο ή και Μπέλφαστ.. Έχουν φανταστική εξοχή.. Πανέμορφα τοπία, λίμνες, δάση.. Καλύτερα να δεις μία πόλη και μετά εκδρομές.. Επειδή την Βόρεια Ιρλανδία τη κάλυψα, όταν με το καλό ξαναπάω θέλω οπωσδήποτε να δω cliffs of Moher και γενικά τις δυτικές ακτές..Ξέχασες να πεις ότι οι μερίδες τους είναι τεράστιες! Μία μερίδα τους είναι πάνω από 2 δικές μας. Ή μήπως τις μίκρυναν?
... και να τα περπατήσεις βεβαίως, βεβαίως! (υπάρχει κάποιο παλαιό θέμα με φωτό αλλά πού να ψάχνω τώρα...)θέλω οπωσδήποτε να δω cliffs of Moher..
Επομένως ΔΕΝ πετάξατε με Lufthansa....Επισης στο παιδί που με ρωτάει ,όχι δεν αλλάξαμε 3 αεροπλάνα!1 απο Αθήνα προς Αμστερνταμ και ενα απο Αμσ-Δουβλίνο.Το update έγινε απλα για πληροφόρηση!και ευχομαι να βοήθησε!ευχαριστω!
Αυτό δε το υπόσχομαι! Εχω δει φωτος και είναι λίγο (λέμε τώρα) τρομακτικά..... και να τα περπατήσεις βεβαίως, βεβαίως! (υπάρχει κάποιο παλαιό θέμα με φωτό αλλά πού να ψάχνω τώρα...)
Ούτε η AirFrance (με αυτό το brand) πετάει το Αθήνα - Άμστερνταμ....Taver sorry airfrance ηθελα να γράψω.....εχεις δικιο