Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Δε μου λες, σε ΠΟΙΟ από τα 3 πεδία αναζήτησης τα βάζεις αυτά; έχεις δει ότι έχει 3 διαφορετικά; και ότι το πρώτο αφορά ΜΟΝΟ ταξιδιωτικές ιστορίες;
Αυτό θα ήταν πολύ καλό, όπως και το διευκολυνθεί η πρόσβαση στην επιλογή "θέματα που παρακολυθείτε" γιατί αν δεν κάνω λάθος τώρα πρέπει να μπαίνεις από το προσωπικό σου προφίλ, έτσι δεν είναι?Η επιλογή αυτή υπάρχει στην κεντρική σελίδα των forums στο κάτω - κάτω μέρος της σελίδας και σε κάθε forum υπάρχει στο μενού "Επιλογές forum".
Στην περίπτωση που χρειάζεται να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε αυτήν την επιλογή, θα μπορούσαμε να εξετάσουμε την πιθανότητα να μπει σαν κουμπί στη νέα μαύρη μπάρα.
Βρε παιδιά, διαβάζετε τα θέματα στα οποία απαντάτε.... αλλιώς γράφουμε τα ίδια και τα ίδια δέκα φορές. Το κουμπάκι για τη σημείωση των φόρουμ ως διαβασμένα ήδη μπήκε.
Και κουμπάκι για τα θέματα που παρακολουθείτε υπάρχει από την αρχή στη μπάρα. Δεν το έχετε δει;
Και πάλι τα συγχαρητήρια μου στη διαχειριστική ομάδα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους κόπους σας και τα ξενύχτια σας.Μπήκε και κουμπάκι πολλαπλής παράθεσης για όσους τους βολεύει.
Thanks δεν έκανα το τελευταίο στάδιο, δηλ κλικ στο "απάντηση". πολύ χρήσιμο πάντως.Η πολλαπλή παράθεση λειτουργεί κανονικά, την έχω δοκιμάσει. Ξέρεις πώς δουλεύει κατ'αρχήν;
Κάνεις κλικ επάνω στο κουμπάκι "πολλαπλή" στα μηνύματα που θες να παραθέσεις. Μόλις κάνεις κλικ σε κάθε ένα, το κουμπάκι γίνεται με μαύρα γράμματα, που σημαίνει ότι είσαι οκ. ΑΦού επιλέξεις με αυτόν τον τρόπο όσα μηνύματα θες να παραθέσεις, κάνεις κλικ στο "απάντηση" κάτω κάτω.
A....ναι............. έτσι λειτουργεί........................ Ευχαριστώ, πολύ καλό...Δε μου λες, σε ΠΟΙΟ από τα 3 πεδία αναζήτησης τα βάζεις αυτά; έχεις δει ότι έχει 3 διαφορετικά; και ότι το πρώτο αφορά ΜΟΝΟ ταξιδιωτικές ιστορίες;