• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

TravelStories v.2

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε μου λες, σε ΠΟΙΟ από τα 3 πεδία αναζήτησης τα βάζεις αυτά; έχεις δει ότι έχει 3 διαφορετικά; και ότι το πρώτο αφορά ΜΟΝΟ ταξιδιωτικές ιστορίες;

varioAthens

Member
Η επιλογή αυτή υπάρχει στην κεντρική σελίδα των forums στο κάτω - κάτω μέρος της σελίδας και σε κάθε forum υπάρχει στο μενού "Επιλογές forum".

Στην περίπτωση που χρειάζεται να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε αυτήν την επιλογή, θα μπορούσαμε να εξετάσουμε την πιθανότητα να μπει σαν κουμπί στη νέα μαύρη μπάρα.
Αυτό θα ήταν πολύ καλό, όπως και το διευκολυνθεί η πρόσβαση στην επιλογή "θέματα που παρακολυθείτε" γιατί αν δεν κάνω λάθος τώρα πρέπει να μπαίνεις από το προσωπικό σου προφίλ, έτσι δεν είναι?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Βρε παιδιά, διαβάζετε τα θέματα στα οποία απαντάτε.... αλλιώς γράφουμε τα ίδια και τα ίδια δέκα φορές. Το κουμπάκι για τη σημείωση των φόρουμ ως διαβασμένα ήδη μπήκε.

Και κουμπάκι για τα θέματα που παρακολουθείτε υπάρχει από την αρχή στη μπάρα. Δεν το έχετε δει;

varioAthens

Member
Βρε παιδιά, διαβάζετε τα θέματα στα οποία απαντάτε.... αλλιώς γράφουμε τα ίδια και τα ίδια δέκα φορές. Το κουμπάκι για τη σημείωση των φόρουμ ως διαβασμένα ήδη μπήκε.

Και κουμπάκι για τα θέματα που παρακολουθείτε υπάρχει από την αρχή στη μπάρα. Δεν το έχετε δει;

Μη βαράς καλέ! :lol: Το βρήκα μόλις!!!

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Mπραβο στην ομαδα διαχειρισης του travelstories για την δουλεια που κανει και το εντυπωσιακο αποτελεσμα!!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Εκ πρώτης όψεως είναι super ταξιδιάρικη η νέα έκδοση του travelstories.
Δεν έχω προλάβει να το εξερευνήσω ακόμα αλλά τα κουμπάκια των συντομεύσεων κάνουν τη ζωή μας στο φόρουμ πιο εύκολη.

Ειδικά η ιδέα της παραλίας με τους φοίνικες
με έκανε να ονειρεύομαι κάπως έτσι την τελική πορεία της ζωής μου: Αραχτή σε μια εξωτική παραλία να αναπολώ τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος κοιτώντας τις φωτογραφίες των e-άλμπουμ μου και διαβάζοντας ξανά και ξανά τις ταξιδιωτικές ιστορίες!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μπήκε και κουμπάκι πολλαπλής παράθεσης για όσους τους βολεύει. :)
Και πάλι τα συγχαρητήρια μου στη διαχειριστική ομάδα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους κόπους σας και τα ξενύχτια σας.
Defk το κουμπάκι πολλαπλής παράθεσης πολύ εξυπηρετικό, αλλά σε εμένα δε λειτουργεί σε 3-4 θέματα που το δοκίμασα.
Επίσης να πω και εγώ ότι η μάυρη μπάρα είναι πολύ εξυπηρετική και να συμφωνήσω με τον Χρήστο ότι το κουμπάκι δίπλα από το όνομα του κάθε χρήστη για το αν είναι συνδεδεμένος ή όχι είναι πλέον δυσδιάκριτο και ίσως πρέπει να αλλάξει χρώμα.
Ελπίζω το επόμενο βήμα να είναι η βελτίωση των προσωπικών μυνημάτων και να υλοποιηθούν οι προτάσεις του Yorgos.
Πάντα τέτοια.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η πολλαπλή παράθεση λειτουργεί κανονικά, την έχω δοκιμάσει. Ξέρεις πώς δουλεύει κατ'αρχήν;

Κάνεις κλικ επάνω στο κουμπάκι "πολλαπλή" στα μηνύματα που θες να παραθέσεις. Μόλις κάνεις κλικ σε κάθε ένα, το κουμπάκι γίνεται με μαύρα γράμματα, που σημαίνει ότι είσαι οκ. ΑΦού επιλέξεις με αυτόν τον τρόπο όσα μηνύματα θες να παραθέσεις, κάνεις κλικ στο "απάντηση" κάτω κάτω.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Η πολλαπλή παράθεση λειτουργεί κανονικά, την έχω δοκιμάσει. Ξέρεις πώς δουλεύει κατ'αρχήν;

Κάνεις κλικ επάνω στο κουμπάκι "πολλαπλή" στα μηνύματα που θες να παραθέσεις. Μόλις κάνεις κλικ σε κάθε ένα, το κουμπάκι γίνεται με μαύρα γράμματα, που σημαίνει ότι είσαι οκ. ΑΦού επιλέξεις με αυτόν τον τρόπο όσα μηνύματα θες να παραθέσεις, κάνεις κλικ στο "απάντηση" κάτω κάτω.
Thanks δεν έκανα το τελευταίο στάδιο, δηλ κλικ στο "απάντηση". πολύ χρήσιμο πάντως.
Επίσης δε ξέρω, αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι στην εργαλειοθήκη για τα μέλη, να μπει ένα κουμπάκι με το οποίο να έχουμε άμεση πρόσβαση στη λίστα με τους "φίλους" μας.
Ζητάω πολλά;:roll:

_antonis_

Member
Δε μου λες, σε ΠΟΙΟ από τα 3 πεδία αναζήτησης τα βάζεις αυτά; έχεις δει ότι έχει 3 διαφορετικά; και ότι το πρώτο αφορά ΜΟΝΟ ταξιδιωτικές ιστορίες;
A....ναι............. :oops: έτσι λειτουργεί........................ Ευχαριστώ, πολύ καλό... :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom