KonstantinosAlyona
Member
Εεεε...ναι. Ελπίζω να μην έκανα καμία λαλακία...Οι αριθμοί αριστερά των πόλεων είναι βαθμολογίες; Ναι;

Εεεε...ναι. Ελπίζω να μην έκανα καμία λαλακία...Οι αριθμοί αριστερά των πόλεων είναι βαθμολογίες; Ναι;
Εεεε...ναι. Ελπίζω να μην έκανα καμία λαλακία...![]()
Εφόσον το θέμα έχει να κάνει με την ομορφιά και μόνο (υποκειμενικά έτσι κι αλλιώςΠ.χ. η Αβάνα αν και ιδιαίτερα αγαπητή στην πλειοψηφία εδώ μάλλον δεν σου άρεσε και πολύ ε;
Δεν σε μαλώνει κανείς.Εφόσον το θέμα έχει να κάνει με την ομορφιά και μόνο (υποκειμενικά έτσι κι αλλιώς ), ναι, η αλήθεια είναι ότι η Αβάνα δε μου φάνηκε όμορφη, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να προσπεράσει όλες τις από πάνω πρωτεύουσες. Αγαπητή ναι, ειδικά η δυτική πλευρά, και η φυσιογνωμία της, αλλά όμορφη δεν μπορώ να την πω.. Μη με μαλώνετε![]()
Φυσικά και θα σε μαλώσουμεΕφόσον το θέμα έχει να κάνει με την ομορφιά και μόνο (υποκειμενικά έτσι κι αλλιώς), ναι, η αλήθεια είναι ότι η Αβάνα δε μου φάνηκε όμορφη, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να προσπεράσει όλες τις από πάνω πρωτεύουσες. Αγαπητή ναι, ειδικά η δυτική πλευρά, και η φυσιογνωμία της, αλλά όμορφη δεν μπορώ να την πω.. Μη με μαλώνετε
![]()
Βλέπεις κι άλλοι θεώρησαν πως αδικήθηκε η Μόσχα...Το να βλέπω την Τασκένδη να φιγουράρει στην 22 θέση των ωραιότερων πρωτευουσών του κόσμου και μάλιστα πάνω από την Μόσχα, τις Βρυξέλλες, το Μπουένος ή την Αθήνα πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου... τώρα θα μου πεις βγάλετε την Βαλέτα πάνω από την Μαδρίτη την Βιέννη και την Βουδαπέστη η Τασκένδη με πείραξε...
Καλέ, δεν έκανες τίποτα! Όπως θέλει ο καθένας ψηφίζει. Γούστα είναι αυτά. Αλλά επειδή αυτή η βαθμολογία ξεφεύγει από την "πεπατημένη" και με ξάφνιασε, σκέφτηκα μήπως δεν κατάλαβες καλά το σύστημα βαθμολόγησης. That's all.Εεεε...ναι. Ελπίζω να μην έκανα καμία λαλακία...![]()
Γι' αυτό και ξαναπάω στη Ρώμη σύντομα@KonstantinosAlena δεν σε μαλώνουμε μια και έβαλες υψηλή βαθμολογία στη Ρώμη...τα υπόλοιπα είναι "πταίσματα"
Τι κι άλλοι. Δεν μιλάμε για άλλους αλλά για τον travellerΒλέπεις κι άλλοι θεώρησαν πως αδικήθηκε η Μόσχα...
Εντάξει έριξες λίγο τον μέσο όρο. Όμως η 5αδα αυτή δεν αλλάζειδεν ταιριάζουν τα γούστα μου με την πλειοψηφία;; Να το πάρω ως κοπλιμέντο, ασυμβίβαστος κι έτσι;;![]()
Δε σφύριξε ο διαιτητής, περίμενεεεεεΕντάξει έριξες λίγο τον μέσο όρο. Όμως η 5αδα αυτή δεν αλλάζει![]()