KonstantinosAlyona
Member
Εεεε...ναι. Ελπίζω να μην έκανα καμία λαλακία...Οι αριθμοί αριστερά των πόλεων είναι βαθμολογίες; Ναι;
Εεεε...ναι. Ελπίζω να μην έκανα καμία λαλακία...Οι αριθμοί αριστερά των πόλεων είναι βαθμολογίες; Ναι;
Εεεε...ναι. Ελπίζω να μην έκανα καμία λαλακία...
Εφόσον το θέμα έχει να κάνει με την ομορφιά και μόνο (υποκειμενικά έτσι κι αλλιώς ), ναι, η αλήθεια είναι ότι η Αβάνα δε μου φάνηκε όμορφη, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να προσπεράσει όλες τις από πάνω πρωτεύουσες. Αγαπητή ναι, ειδικά η δυτική πλευρά, και η φυσιογνωμία της, αλλά όμορφη δεν μπορώ να την πω.. Μη με μαλώνετεΠ.χ. η Αβάνα αν και ιδιαίτερα αγαπητή στην πλειοψηφία εδώ μάλλον δεν σου άρεσε και πολύ ε;
Δεν σε μαλώνει κανείς.Εφόσον το θέμα έχει να κάνει με την ομορφιά και μόνο (υποκειμενικά έτσι κι αλλιώς ), ναι, η αλήθεια είναι ότι η Αβάνα δε μου φάνηκε όμορφη, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να προσπεράσει όλες τις από πάνω πρωτεύουσες. Αγαπητή ναι, ειδικά η δυτική πλευρά, και η φυσιογνωμία της, αλλά όμορφη δεν μπορώ να την πω.. Μη με μαλώνετε
Φυσικά και θα σε μαλώσουμεΕφόσον το θέμα έχει να κάνει με την ομορφιά και μόνο (υποκειμενικά έτσι κι αλλιώς ), ναι, η αλήθεια είναι ότι η Αβάνα δε μου φάνηκε όμορφη, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να προσπεράσει όλες τις από πάνω πρωτεύουσες. Αγαπητή ναι, ειδικά η δυτική πλευρά, και η φυσιογνωμία της, αλλά όμορφη δεν μπορώ να την πω.. Μη με μαλώνετε
Βλέπεις κι άλλοι θεώρησαν πως αδικήθηκε η Μόσχα...Το να βλέπω την Τασκένδη να φιγουράρει στην 22 θέση των ωραιότερων πρωτευουσών του κόσμου και μάλιστα πάνω από την Μόσχα, τις Βρυξέλλες, το Μπουένος ή την Αθήνα πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου... τώρα θα μου πεις βγάλετε την Βαλέτα πάνω από την Μαδρίτη την Βιέννη και την Βουδαπέστη η Τασκένδη με πείραξε...
Καλέ, δεν έκανες τίποτα! Όπως θέλει ο καθένας ψηφίζει. Γούστα είναι αυτά. Αλλά επειδή αυτή η βαθμολογία ξεφεύγει από την "πεπατημένη" και με ξάφνιασε, σκέφτηκα μήπως δεν κατάλαβες καλά το σύστημα βαθμολόγησης. That's all.Εεεε...ναι. Ελπίζω να μην έκανα καμία λαλακία...
Γι' αυτό και ξαναπάω στη Ρώμη σύντομα@KonstantinosAlena δεν σε μαλώνουμε μια και έβαλες υψηλή βαθμολογία στη Ρώμη...τα υπόλοιπα είναι "πταίσματα"
Τι κι άλλοι. Δεν μιλάμε για άλλους αλλά για τον travellerΒλέπεις κι άλλοι θεώρησαν πως αδικήθηκε η Μόσχα...
Εντάξει έριξες λίγο τον μέσο όρο. Όμως η 5αδα αυτή δεν αλλάζειδεν ταιριάζουν τα γούστα μου με την πλειοψηφία;; Να το πάρω ως κοπλιμέντο, ασυμβίβαστος κι έτσι;;
Δε σφύριξε ο διαιτητής, περίμενεεεεεΕντάξει έριξες λίγο τον μέσο όρο. Όμως η 5αδα αυτή δεν αλλάζει