Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω καταμετρήσει τις πρώτες 34 σελίδες. Συνεχίζω εντός του ΣΚ και μάλλον τελειώνω κιόλας.
Εύγε ρε Γιώργαρε! Για να έχεις προχωρήσει τοσο,μάλλον τον πάταξες και τον κοβιντ! Μπράβο!Έχω καταμετρήσει τις πρώτες 34 σελίδες. Συνεχίζω εντός του ΣΚ και μάλλον τελειώνω κιόλας.
Μπα, ακόμη με κοβιντ είμαι, γι αυτό ασχολούμαι... με τη δουλειά του Τσάντλερ, χαχα.Εύγε ρε Γιώργαρε! Για να έχεις προχωρήσει τοσο,μάλλον τον πάταξες και τον κοβιντ! Μπράβο!
Προβλέπω αλλαγές με τα χρόνια,μένει να δουμε την κορυφή.
Μπα, ακόμη με κοβιντ είμαι, γι αυτό ασχολούμαι... με τη δουλειά του Τσάντλερ, χαχα.
Προς το παρόν κορυφή η Αβάνα με 18,67, δεύτερο το Παρίσι 18,28, αρκετά πιο πίσω η Ρώμη 17,59 και η Στοκχόλμη με 17,47 και δεν υπάρχει άλλη με άνω του 17.
Η Αθήνα είναι στην 63η θέση (σε σύνολο 137 πρωτευουσών μέχρι στιγμής) με 12,75 , παρα τις αρκετές σκληρές βαθμολογίες (άσους και πεντάρια που δε βλέπεις σε άλλες πόλεις). Έχω συμπεριλάβει το Εδιμβούργο (κι ας μην είνια πρωτεύουσα χώρας ακριβώς) που είναι στην πεντάδα ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν Λισσαβώνα, Ταλίν, Άμστερνταμ, Λονδίνο και Βέρνη. Βατικανό, Βιέννη, Ρίγα και Πράγα είναι εκτός δεκάδας, αλλά πάρα πολύ κοντά.
Από αυτές που έχουν αρκετές ψήφους, δράμα είναι η Ποντγκόριτσα, η Σόφια και η Ντόχα.
Ναι, μόνο με ομορφιά ψηφίζουμε από το 1-20. Εννοείται μόνο όπου έχουμε πάει.Στατιστικά βλέπω και χαίρομαι!
Απλά βάζουμε τις πρωτεύουσες που έχουμε βρεθεί και από δίπλα βαθμό από το 1 ως το 20 με μόνο κριτήριο την -υποκειμενική πάντα- ομορφιά αν κατάλαβα σωστά, για να βγουν μαζικά οι μέσοι όροι;
15: Λίμακαι εγώ το τελευταίο εξάμηνο απο καινούριες πρωτεύουσες μόνο το Αμστερνταμ
16 : Αμστερνταμ
Κακώς, γιατι χάνεις τις ψήφους αυτών που το εξαίρεσαν, που πιθανόν να ήταν και αντικειμενικότερες.Έχω συμπεριλάβει το Εδιμβούργο (κι ας μην είνια πρωτεύουσα χώρας ακριβώς)
Η Κωνσταντινούπολη δεν ειναι πρωτεύουσα. Η Άγκυρα είναι.19 - Κωνσταντινούπολη, Κίεβο, Αβάνα
Νομίζω έχεις δίκιο. Σβήνεται το συμπαθές και τοπ-10 κατά τα άλλα Εδιμβούργο.Κακώς, γιατι χάνεις τις ψήφους αυτών που το εξαίρεσαν, που πιθανόν να ήταν και αντικειμενικότερες.
Περαστικά κιόλας, εύχομαι πολύ ευκολότερα από μένα...