liopyr
Member
Βασικά λέει ότι τα έχει απενεργοποιήσει και εξακολουθεί να δέχεται mail, πράγμα περίεργο, συμβαίνει και σε κάποιον άλλο;
Βασικά λέει ότι τα έχει απενεργοποιήσει και εξακολουθεί να δέχεται mail, πράγμα περίεργο, συμβαίνει και σε κάποιον άλλο;
ευχαριστω liopyr αυτο ακριβως λεω. Το χτενισα το φορουμ και εφαγα χρονο πριν ερθω εδω και αριθμησα ολα τα βηματα που ακολουθησα, ενα εκ των οποιων δεφ μου λες να πραγματοποιησω(μα ηδη το εχω κανει!!) τωρα αν κανενας δεν παιρνει μειλ παρα μονο εγω τοτε θα ακολουθησω τη συμβουλη παραπανω και θα μπλοκαρω το φορουμ απ το λογαριασμο μου να τελειωνει η ιστοριαΔε λέει αυτό, ξαναδιάβασε το μήνυμά του. Κανένας δεν παίρνει email αν απενεργοποιήσει όλες τις επιλογές.
Παιδιά στο προφίλ δε βλέπω τους φίλους όπως παλιά.
μόνο όταν βάζω μέλη που ακολουθείτε βλέπω 16 άτομα. που θα βρω τους υπόλοιπους 70;;;;;;;;;;;
Αντώνη τα τερτίπια του Def δεν θα επηρεάσουν τη φιλία μας.Παιδιά στο προφίλ δε βλέπω τους φίλους όπως παλιά.
μόνο όταν βάζω μέλη που ακολουθείτε βλέπω 16 άτομα. που θα βρω τους υπόλοιπους 70;;;;;;;;;;;
εννοείται. αλλά και με πολλούς άλλους.Αντώνη τα τερτίπια του Def δεν θα επηρεάσουν τη φιλία μας.
Απλά εμείς είμαστε της εποχής " πιστεύω τω φίλω", ενώ οι καινούργιοι ειναι μάλλον του " I trust the follower"
Θα το βάφτιζα "ανταρσία" έτσι για να είμαστε πιο ταξιδιωτικοί