• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

liopyr

Member
Βασικά λέει ότι τα έχει απενεργοποιήσει και εξακολουθεί να δέχεται mail, πράγμα περίεργο, συμβαίνει και σε κάποιον άλλο;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε λέει αυτό, ξαναδιάβασε το μήνυμά του. Κανένας δεν παίρνει email αν απενεργοποιήσει όλες τις επιλογές.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
βασικα γραφω που και που (και που και που και....) πηγα για να απενεργοποιησω τα μειλς και ρωτησα αν υπαρχει και καποιος αλλος τροπος (περα των 7 που ηδη σημειωσα) για να τα ξεφορτωθω καθως συνεχιζουν κι ερχονται. Ειμαι στο κινητο τωρα αρα θα προσπαθησω και τον 8ο και 9ο (!!!!!) τροπο που παρουσιαζεις κι ελπιζω να με αφησουν επιτελους ησυχο.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Βασικά λέει ότι τα έχει απενεργοποιήσει και εξακολουθεί να δέχεται mail, πράγμα περίεργο, συμβαίνει και σε κάποιον άλλο;
Δε λέει αυτό, ξαναδιάβασε το μήνυμά του. Κανένας δεν παίρνει email αν απενεργοποιήσει όλες τις επιλογές.
ευχαριστω liopyr αυτο ακριβως λεω. Το χτενισα το φορουμ και εφαγα χρονο πριν ερθω εδω και αριθμησα ολα τα βηματα που ακολουθησα, ενα εκ των οποιων δεφ μου λες να πραγματοποιησω(μα ηδη το εχω κανει!!) τωρα αν κανενας δεν παιρνει μειλ παρα μονο εγω τοτε θα ακολουθησω τη συμβουλη παραπανω και θα μπλοκαρω το φορουμ απ το λογαριασμο μου να τελειωνει η ιστορια

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κάνε αυτό που σου λέω δοκιμαστικά για ένα τόπικ, και πέσμου αν δούλεψε. Κάντο unwatch και μετά πάλι watch ΧΩΡΙΣ email notification και τότε πέσμου αν σου στέλνει πάλι email :)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Παιδιά στο προφίλ δε βλέπω τους φίλους όπως παλιά.
μόνο όταν βάζω μέλη που ακολουθείτε βλέπω 16 άτομα. που θα βρω τους υπόλοιπους 70;;;;;;;;;;;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
μόνο όταν βάζω μέλη που ακολουθείτε βλέπω 16 άτομα. που θα βρω τους υπόλοιπους 70;;;;;;;;;;;

Στην Νικολούλη :bleh:

Στα σοβαρά τώρα, οι φίλοι με τη νέα μορφή του site καταργήθηκαν, έγιναν followers και μετά από επανάσταση μελών του φόρουμ, καταργήθηκαν και αυτοί, απλά το αφεντικό δεν έχει προλάβει να τους εξαφανίσει από όλα τα κομμάτια του forum.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θα το βάφτιζα "ανταρσία" έτσι για να είμαστε πιο ταξιδιωτικοί :haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Αντώνη τα τερτίπια του Def δεν θα επηρεάσουν τη φιλία μας.
Απλά εμείς είμαστε της εποχής " πιστεύω τω φίλω", ενώ οι καινούργιοι ειναι μάλλον του " I trust the follower"

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Αντώνη τα τερτίπια του Def δεν θα επηρεάσουν τη φιλία μας.
Απλά εμείς είμαστε της εποχής " πιστεύω τω φίλω", ενώ οι καινούργιοι ειναι μάλλον του " I trust the follower"
εννοείται. αλλά και με πολλούς άλλους.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Θα το βάφτιζα "ανταρσία" έτσι για να είμαστε πιο ταξιδιωτικοί :haha:

Εγώ βλέπω πολιτικό υπονοουμενο στην ονομασια :bleh:

Λες να κάνουμε και εμεις οι τραβελστοριτες εναν πολιτικό φορέα, κόμμα;
Στις θέσεις των Αντιπροέδρων προτείνω τον νεοφιλελεύθερο taver και τον αριστερό maltakia.
Mιλάμε για πολυσυλλεκτικό κόμμα.
Θα γίνει σφαγή :haha:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
από το follower ή την ανταρσία και για να μη μπερδευόμαστε με το like, να βάλει το "γουστάρω" που είναι και πιο πιπεράτο!!!
να φέρω κι εδώ το τελευταίο μου ατού!!! ;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic