• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όσοι χρησιμοποιείτε smartphones, το Tapatalk γιορτάζει τα 4 χρόνια του και είναι πλέον δωρεάν, μπορείτε να το κατεβάσετε και θα βρείτε το Travelstories μέσα εκεί.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
To πιο ευχάριστο νέο απ' την εποχή της αναβάθμισης του φόρουμ... επιτέλους το φόρουμ και πάλι σε μια πλήρη, εύχρηστη και γρήγορη πλατφόρμα για mobile συσκευές.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το forum είχε μπει στο tapatalk από την αρχή, δε μπήκε τώρα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
o taver πρεπει να ανακηρυχθεί ο άρχοντας της πινέζας..(19 σε ένα ΣΚ! σε ένα χρόνο με 15 ταξίδια πχ, 300 πινέζες..3000 τη δεκαετία...)..απορώ πάντως με τα κριτηρια σου τοποθέτησης των πινεζών..σε ορισμένες πόλεις Λονδίνο, Παρίσι πχ βαζεις και σε συνοικίες..στη Ρώμη δεν βάζεις στο Fiumicino που είναι κ άλλος Δήμος.."ταξικές" διακρισεις?
παρεπιπτοντως, θα επανέλθει η επιλογή χρωματισμού χωρών? νομίζω είχε αναφερθεί κ παλιότερα και ειχε αφεθεί, αν δεν κάνω λάθος, ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο. σόρυ κιόλας αν έχω χάσει κανα επεισόδιο..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
o taver πρεπει να ανακηρυχθεί ο άρχοντας της πινέζας..(19 σε ένα ΣΚ! σε ένα χρόνο με 15 ταξίδια πχ, 300 πινέζες..3000 τη δεκαετία...)..απορώ πάντως με τα κριτηρια σου τοποθέτησης των πινεζών..σε ορισμένες πόλεις Λονδίνο, Παρίσι πχ βαζεις και σε συνοικίες..στη Ρώμη δεν βάζεις στο Fiumicino που είναι κ άλλος Δήμος.."ταξικές" διακρισεις?
παρεπιπτοντως, θα επανέλθει η επιλογή χρωματισμού χωρών? νομίζω είχε αναφερθεί κ παλιότερα και ειχε αφεθεί, αν δεν κάνω λάθος, ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο. σόρυ κιόλας αν έχω χάσει κανα επεισόδιο..
Ένα ένα...
Λονδίνο, Παρίσι βάζω άλλη πινέζα αν το μέρος που επισκέπτομαι είναι άλλος δήμος και μόνο τότε, ΚΑΙ δεν το επισκέπτομαι μόνο κατ' ανάγκη (π.χ. αεροδρόμιο) αλλά το γυρνάω και λίγο.
Για τις 19 σε ένα τριήμερο, ε, τι να κάνουμε, αφού γύρισα πολύ... (ας είναι καλά ο kalspiros). Τα περισσότερα από αυτά είναι μικρά χωριά, πόσο να κάτσεις στο καθένα?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ένα ένα...
Λονδίνο, Παρίσι βάζω άλλη πινέζα αν το μέρος που επισκέπτομαι είναι άλλος δήμος και μόνο τότε,
χωρίς να ξέρω, η Defense πχ στο Παρίσι, είναι άλλος Δήμος?
Για τις 19 σε ένα τριήμερο, ε, τι να κάνουμε, αφού γύρισα πολύ...
μα δεν το είπα για να απολογηθείς...απλά το είπα για να δείξω ότι η τελειότητα στην τοποθέτηση των πινεζών σου είναι η φωτεινή εξαίρεση..ποιος άλλος θα το κάνει αυτό..έχεις περάσει τις 800?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ένα ένα...
Λονδίνο, Παρίσι βάζω άλλη πινέζα αν το μέρος που επισκέπτομαι είναι άλλος δήμος και μόνο τότε, ΚΑΙ δεν το επισκέπτομαι μόνο κατ' ανάγκη (π.χ. αεροδρόμιο) αλλά το γυρνάω και λίγο.
πάντως εγω τα κριτηριά σου δεν τα κατάλαβα ακομα..
εχεις βαλει 2+ πινέζες στον ιδιο Δήμο (Τυνιδα , Καρθαγενη, Ανγκορ Βατ, Τελ Αβιβ, παραλίες Ρίου, Βενετία, Κύθηρα, Πήλιο κλπ κλπ), σε αεροδρομια (low cost KUL) αλλά όχι στο Fiumicino..δεν πείθεις καθολου για τις προθεσεις σου..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
πάντως εγω τα κριτηριά σου δεν τα κατάλαβα ακομα..
εχεις βαλει 2+ πινέζες στον ιδιο Δήμο (Τυνιδα , Καρθαγενη, Ανγκορ Βατ, Τελ Αβιβ, παραλίες Ρίου, Βενετία, Κύθηρα, Πήλιο κλπ κλπ), σε αεροδρομια (low cost KUL) αλλά όχι στο Fiumicino..δεν πείθεις καθολου για τις προθεσεις σου..
Τα ξαναλέμε όταν φτιάξεις το χάρτη σου.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γιατί ποιος μπέρδεψε την Καταρ με την Etihad ? :p
Λέμε τώρα. ΑΝ (εντελώς υποθετικά πάντα) κάποιος είχε πρόβλημα με τη μία και έστελνε mail στην άλλη, θα τις είχε μπερδέψει. Αλλά και πάλι, το παράδειγμα είναι απολύτως τυχαίο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος