Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Όσοι χρησιμοποιείτε smartphones, το Tapatalk γιορτάζει τα 4 χρόνια του και είναι πλέον δωρεάν, μπορείτε να το κατεβάσετε και θα βρείτε το Travelstories μέσα εκεί.
Ένα ένα...o taver πρεπει να ανακηρυχθεί ο άρχοντας της πινέζας..(19 σε ένα ΣΚ! σε ένα χρόνο με 15 ταξίδια πχ, 300 πινέζες..3000 τη δεκαετία...)..απορώ πάντως με τα κριτηρια σου τοποθέτησης των πινεζών..σε ορισμένες πόλεις Λονδίνο, Παρίσι πχ βαζεις και σε συνοικίες..στη Ρώμη δεν βάζεις στο Fiumicino που είναι κ άλλος Δήμος.."ταξικές" διακρισεις?
παρεπιπτοντως, θα επανέλθει η επιλογή χρωματισμού χωρών? νομίζω είχε αναφερθεί κ παλιότερα και ειχε αφεθεί, αν δεν κάνω λάθος, ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο. σόρυ κιόλας αν έχω χάσει κανα επεισόδιο..
χωρίς να ξέρω, η Defense πχ στο Παρίσι, είναι άλλος Δήμος?
μα δεν το είπα για να απολογηθείς...απλά το είπα για να δείξω ότι η τελειότητα στην τοποθέτηση των πινεζών σου είναι η φωτεινή εξαίρεση..ποιος άλλος θα το κάνει αυτό..έχεις περάσει τις 800?Για τις 19 σε ένα τριήμερο, ε, τι να κάνουμε, αφού γύρισα πολύ...
πάντως εγω τα κριτηριά σου δεν τα κατάλαβα ακομα..
Τα ξαναλέμε όταν φτιάξεις το χάρτη σου.
Λέμε τώρα. ΑΝ (εντελώς υποθετικά πάντα) κάποιος είχε πρόβλημα με τη μία και έστελνε mail στην άλλη, θα τις είχε μπερδέψει. Αλλά και πάλι, το παράδειγμα είναι απολύτως τυχαίο.Γιατί ποιος μπέρδεψε την Καταρ με την Etihad ?